Anycoin Direct: het aanbod bonussen, acties en kortingscodes

Anycoin Direct is ooit als groep vrienden begonnen. De oprichters zijn nog steeds vrienden, maar inmiddels ook zakenpartners, met een meer professionele uitstraling. De afgelopen jaren is Anycoin

Direct flink gegroeid, meer dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Er zijn inmiddels ruim 400.000 klanten bij aangesloten, waarvan het merendeel dik tevreden is. Het team van Anycoin Direct is inmiddels uitgebreid van oorspronkelijk 3 tot meer dan 30 leden.

>> Tip: Maak hier een gratis account bij Anycoin Direct

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Blik op de toekomst

Anycoin Direct is van mening dat crypto valuta en technologie van blockchain de toekomst vorm zal geven. Deze innoverende technologie biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. De infrastructuur van de digitale wereld zal veranderen. Anycoin Direct hanteert de volgende kernwaarden om voorop te blijven lopen: ‘wees betrouwbaar’, ‘wees vriendelijk’, maar ook ‘transparant’ en ‘gepassioneerd’. Anycoin Direct staat iedere dag van de week voor je klaar.

Anycoin Direct op Couponbirds.com

Op Couponbirds.com, een internationaal platform voor koopjes, coupons en kortingen, vind je op moment van schrijven twee acties voor Anycoin Direct. De eerste korting houdt in dat je 100 dollar korting kunt krijgen op je dagelijkse order. De tweede deal houdt in dat je 20% korting kunt krijgen op aankoop bij Anycoindirect.eu. Om meer te weten over de aard van de kortingen, dien je de voorwaarden goed door te nemen. Kies de korting die jou het meeste oplevert.

Anycoin Direct op Invitation.codes

Een soortgelijke website als CouponBirds.com is Invitation.codes. Ook hier vind je talloze kortingen van verschillende (online) bedrijven, waaronder dus ook Anycoin Direct. Voor de online broker Anycoin Direct geldt een Referral reward en bonus. Je kunt 0.25% commissie krijgen in de vorm van krediet over elk toekomstig offer dat de door jou aangemelde klant plaatst. Dit is een ‘refer a friend’ bonus, waarbij je een vriend van je stimuleert zich aan te melden.

Slapend rijk worden?

Met een ‘refer a friend’ bonus kun je extra geld verdienen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Het enige dat je moet doen, is een account hebben bij Anycoin Direct en een vriend of kennis van je stimuleren ook een account aan te maken bij de broker. Als dat gebeurd is en die persoon heeft jou als doorverwijspersoon opgegeven, ontvang je gratis commissie per transactie.

Twee soorten affiliate programma’s

Je kiest bij Anycoin Direct uit twee soorten affiliate programma’s. Je hebt het programma ‘Liefhebbers’ en je hebt ‘Zakelijk affiliate’. Als je een bedrijfseigenaar bent die graag een steentje bijdraagt aan de wereld van crypto currency, dan is zakelijk affiliatie het meest geschikt. Ben je een individuele ervaren handelaar op het gebied van crypto valuta, dan is de ‘Liefhebbers’ optie meer geschikt voor je. Hiermee kun je credits verdienen en omzetten in orders.

Verschil tussen programma’s

Zowel bij het ‘Liefhebbers’ programma als bij het ‘Zakelijk’ programma kun je gratis credits verdienen en heb je levenslange inkomsten. Ook krijg je toegang tot promotiemateriaal. Als lid van het zakelijk programma kun je daarnaast onderhandelen over te betalen commissie. Je krijgt een aanpasbare affiliate link en ook nog eens een directe uitbetaling in ‘gewone’ euro’s.

Op jouw succes!