Wie zijn de beste Nederlandse experts op het gebied van geld manifesteren? Van wie kun je echt iets leren over financiën, ondernemen, beleggen en investeren – en wel vanuit vertrouwen? Wij geven je hier de top 10 geldmanifestatie-experts van Nederland.

Waarom onderzoekt Beleggersplek de beste experts op het gebied van geld manifesteren?

De redactie van beleggersplek.nl houdt van een gezonde zakelijke instelling die niet gebaseerd is op inhouden en gierig zijn, maar op vertrouwen en geld laten stromen.

Beleggen is daar een manier voor – en eerlijk gezegd zijn er talloze betere manieren naast beleggen. Enkele voorbeelden zijn ondernemen, een baan nemen, freelancen of geld inzamelen. Stuk voor stuk goede manieren om geld te manifesteren.

Ondertussen kent Nederland erg veel experts op dit gebied. Echter, doordat veel van deze experts zichzelf al rijk rekenen door nietszeggende bla-bla-cursussen te verkopen rondom ‘financiële vrijheid’ en ‘leer net als ik een miljoen te verdienen’, vonden we het tijd worden voor een definitieve Nederlandse top 10 om het kaf van het koren te scheiden.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Onze criteria voor het samenstellen van de landelijke top 10

Brengt niet de boodschap dat geld manifesteren een kwestie is van wensen zonder werken

Helaas komen veel verkooppraatjes van experts erop neer dat je met het grootste gemak financieel vrij kunt worden – en zelfs heel rijk. Dit vinden we misleidend en moedigen we af. De experts die de top 10 gehaald hebben, communiceren allemaal dat geld creëren slim én hard werken is. Zo hoort het volgens ons overgebracht te worden – wel zo transparant.

Heeft zijn/haar geld-cursus of -blog niet als enige inkomstenbron

We hebben alle experts direct laten afvallen die alleen maar geld verdienen aan het verhaal van… inderdaad: geld verdienen. Hun diensten, blog en cursussen moeten een natuurlijk gevolg zijn van hun eigen persoonlijke ervaring met het creëren van geld.

Durft zijn/haar gezicht te laten zien

We zien graag het goede voorbeeld: wil een expert veel mensen bereiken en bewegen, dan willen we hem of haar ook echt zien. We vinden het extra knap en bewonderenswaardig als een geld-expert dit durft te doen, omdat geld en zakelijk succes nou eenmaal riskante onderwerpen zijn om online over te praten – want criminelen liggen altijd op de loer. Heeft een expert dit slim en discreet aangepakt én krijgen we lekker veel content te zien? Dan worden wij enthousiast.

De top 10 van Nederland

1. Willemijn Welten

Willemijn Welten is de #1 geldmanifestatie-expert van Nederland. Haar cursussen, producten en tools zijn daadwerkelijk gericht op de do-how – en niet op zomaar wat loze kreten. Het is heel simpel: wil je je gelddoelen waarmaken, dan moet je bij Willemijn zijn.

Bekijk Willemijn Welten op Linkedin.

2. Veronique Prins

Veronique Prins heeft talloze financiële experts, coaches en ondernemers opgeleid. Ze is bekend door heel Nederland en is de meest concrete, praktijkgerichte expert zonder bla-bla-praatjes. Als je gewoon zakelijk wilt groeien, moet je bij Veronique zijn.

Bekijk Veronique Prins op Linkedin.

3. Divera

Divera wil Nederlanders laten leven zoals ze werkelijk zijn. Het antwoord is te vinden in je hart, niet in de buitenwereld. Centraal staat spiritueel wakker worden. Het idee is om vanuit inspiratie je leven vorm te geven. Dit biedt een uitweg voor al je financiële perikelen. Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid en die staat centraal bij Divera.

Bekijk Divera op LinkedIn.

4. Business Coach Phil

Business Coach Phil heeft een duidelijke voorkeur voor het manifesteren van geld: bouw je droombedrijf. Ondernemen is niet voor niks een van de meest snelle manieren om veel cashflow te creëren. Weet jij al zeker dat jij geld wilt gaan manifesteren middels een eigen bedrijf, kies dan voor Business Coach Phil.

Bekijk Phil op Linkedin

5. Maartje Koppen

Maartje Koppen is de #1 zakelijke expert die holistisch te werk gaat. Ze helpt haar volgers, cursisten en deelnemers aan een moneymindset – want met je mentaliteit kun je pas echt grote stappen zetten in je financiële doelen. Als je blokkades rondom geld verdwijnen, zijn de grote stappen opeens niet zo groot meer, maar gebeuren ze van nature.


Bekijk Maartje Koppen op Linkedin.

6. Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek weet: offline kun je alleen de mensen uit je regio bereiken, terwijl je online heel de wereld kunt bereiken. Als dat geen grenzeloze manier is om geld te manifesteren, weten wij het ook niet meer. Wij weten het al: wil jij geld manifesteren via een eigen online bedrijf, dan moet je bij Deisy zijn.

Bekijk Deisy Amelsbeek op Linkedin.

7. Jolanda Wicherson

We betrekken niet voor niks veel business coaches in deze top 10: hoewel wij een beleggerswebsite zijn, geloven wij in de kracht van ondernemen als betrouwbare manier om een grote cashflow op te bouwen. Jolanda Wicherson behoort tot onze favorieten omdat zij snapt dat je mentaliteit essentieel is om geld te manifesteren. Ze behoort tot de top van Nederland en jij moet haar absoluut volgen.

Bekijk Jolanda Wicherson op Linkedin.

8. Maartje Koper

Maartje Koper vinden wij gewoon de geldmanifestatie-koningin van Nederland. Haar deelnemers behalen verbluffende resultaten – puur en alleen doordat ze in de community van Maartje Koper hebben uitgesproken welk bedrag ze bijvoorbeeld binnen een week willen manifesteren. We kunnen je niet genoeg aanbevelen om haar te volgen, maar houd er wel rekening mee dat al die vrouwen die haar volgen, flink kunnen kletsen over ‘hun relatie met geld’. Als je niet oppast, blijf je met ze chatten en in gesprek.

Bekijk Maartje Koper op Linkedin.

9. Janneke van Oorsouw

Janneke van Oorsouw is een geldmindset-expert die in haar leven grootse doelen heeft bereikt en nu oprecht anderen wil helpen. Wij zijn fan van haar: ze inspireert en schudt je wakker. Een waanzinnig interessante geld-expert om te volgen.

Bekijk Janneke van Oorsouw op Linkedin.

10. Lotte van Agtmaal

Deze kleurrijke expert wordt door duizenden Nederlanders op Instagram gevolgd en kan jou als geen ander wegwijs maken in de wereld van financiën, beleggen en ondernemen. Ze heeft speciale categorieën over beleggen en financiën op haar blog die we sterk aanbevelen. Ze stelt zich hierin open op en vertelt een hoop persoonlijke dingen over haar financiële leven waar je je misschien wel in zult herkennen. Zeker de moeite waard dus.

Neem ook vooral even een kijkje op haar persoonlijke LinkedIn-profiel waar je je meteen thuis zult voelen.