Wat zijn onze ervaringen met Beurs Magazine? Is het een aanrader om een abonnement te nemen op Beurs Magazine en is het daadwerkelijk het beste beursmagazine? Lees verder voor onze recensie/review.

Inhoud van deze pagina:

Beurs Magazine: een kritische én doortastende review

Alle nieuwe inzichten over de beurs en sappige financiële nieuwtjes overzichtelijk op een rijtje? Dan is het Beurs Magazine misschien wel iets voor jou. Dit magazine staat namelijk boordevol artikelen van mensen die weten waarover ze schrijven. Kortom: de artikelen hebben een verdiepende waarde. In dit artikelen gaan we alle aspecten van Beurs Magazine reviewen.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Review: Ga jij Beurs Magazine een kans geven?

Het maakt niet uit waar je bent. Je hoort het in het nieuws, in de trein naar je werk, bij familiefeestjes: iedereen wil zich voorbereiden op een betere toekomst en besluit – of overweegt in ieder geval – om te gaan investeren in iets dat later echt wat gaat opleveren. De mensen die nu met pensioen gaan hebben nog geluk, maar je hoeft er met alle hervormingen die gepland staan niet vanuit te gaan dat dat pensioen nog steeds zo goed is als jij later de leeftijd hebt bereikt.

Daarnaast zijn er ook mensen die er gewoon lol in hebben om te beleggen. Het is de focus op stijgende en dalende cijfers, het kunnen voorspellen van een trend en de adrenaline die vrijkomt bij het maken van winst bij de verkoop van aandelen of obligaties. Maar waar begin je als je nog niet zo veel snapt van de beurs? Of hoe verdiep je je in de materie als je verder wilt ontdekken wat er mogelijk is? Beurs Magazine kan dan een flinke opsteker zijn.

Beurs Magazine: onze zoektocht naar het ideale beleggingsnieuws

De markt blijft altijd in beweging. We spreken uit persoonlijke ervaring als we je vertellen dat het soms ontzettend moeilijk is om een juiste investering te vinden. Zelfs op de beste brokers kun je als beginner niet gemakkelijk uit de voeten zonder je eerst ingelezen te hebben. Dat inlezen is volgens ons heel belangrijk en dat kan bijvoorbeeld via Beurs Magazine.

Wat maakt ons geschikt als financieel expert reviewers?

Zelf zijn we geen financieel experts, maar we zijn door de jaren heen wel met heel veel mensen en partijen in aanraking geweest die claimen financieel experts te zijn. Natuurlijk is lang niet iedereen die het beweert te zijn, ook echt een expert. Inmiddels weten we de fraudeurs wel van de echte kenners te onderscheiden. Onderzoeken doen we dan ook al jaren.

Blijf kritisch op het beleggingsadviezen aanbod

Beleggingsadviezen zijn vaak dertien in een dozijn. Het kan heel goed voorkomen dat twee partijen die beiden expert claimen te zijn allebei iets tegengestelds zeggen. Wie moet je dan vertrouwen? De beste beleggingsadviseurs en experts zeggen niet zozeer wát je moet doen, maar geven je juist de middelen om zelf op kritische wijze tot een eigen afgewogen oordeel te komen.

Beurs Magazine: aanvankelijk waren we wat sceptisch

“Ja, vast…” dachten we, “weer zo’n blaadje dat claimt het allemaal te weten”. Gelukkig is Beurs Magazine meer dan een magazine dat claimt de waarheid in pacht te hebben. Hier lees je vooral kritische artikelen. Er wordt niet zozeer gesproken over wat wel en wat niet waar is, maar eerder over wat wel of niet werkt. Beurs Magazine helpt je handelsvalkuilen te voorkomen.

Wat beloven beleggingsspecialisten meestal? Neem je dit met een flinke korrel zout?

Beleggingsspecialisten zullen maar wat graag beloven dat ze het antwoord op al je vragen hebben. Ze zullen heel graag hun expertise met je delen, maar hierin slaan ze weleens door, in de zin dat ze je vertellen hoe “het beter moet”. Let op: de koersen zijn heel moeilijk te voorspellen. Niemand weet precies hoe het gaat lopen. Er is niet één gouden methode voor winst, wel zijn er verschillende methoden bewezen effectief voor het verkleinen van je risico’s.

Is Beurs Magazine niet weer gewoon een aardig digitaal blad, maar ook niet meer dan dat?

Zelfs in de Libelle of Margriet kom je wel eens een artikel tegen over de beurs. Iemand heeft heel veel geld verloren door verkeerd te beleggen en in een opwelling te snel te verkopen. Het hele gezin voelt er de effecten van, want voor die tijd liep alles op rolletjes en nu kan de hypotheek niet meer betaald worden en van vakanties is ook al jaren geen sprake meer geweest. Er zijn fouten gemaakt die niet nodig waren geweest, maar daarvoor moet je wel je kennis op peil brengen.

En kennis opbouwen begint bij interesse in iets tonen. Die interesse kan vanuit verschillende invalshoeken ontstaan. Je bent van nature geïnteresseerd in alles wat met de beurs te maken heeft. Je kijkt naar films die erover uitgebracht worden, volgt de aandelenmarkt in het nieuws of op internet en praat er ook over met mensen op een forum. Voor anderen is het pure noodzaak om op een goed geplande manier aan een zekere toekomst te werken.

Beurs Magazine heeft elke maand diverse topics die je horizon verbreden als het om de beurs gaat. Er zijn artikelen over de risico’s die bij beleggen spelen, er worden tips gegeven over beleggen en er staat iedere keer een bepaalde sector centraal die verder uitgelicht wordt. Leuke interviews worden afgewisseld met leerzame inhoud. Ook hoe beleggen er in de toekomst uit gaan zien komt regelmatig ter sprake. Dat maakt dat je met Beurs Magazine een schat aan informatie hebt.

Wat is Beurs Magazine?

Het digitale blad verschijnt maandelijks en je ontvangt elke nieuwe uitgave lekker makkelijk via de e-mail. Het magazine gaat in op alle facetten van de beurs en over het handelen op de beurs. Je kunt hierdoor een link leggen tussen wat er in de wereld zelf en op de beurs gebeurt en deze informatie kan je helpen om tot de aankoop van nieuwe aandelen of de verkoop van je aangekochte aandelen over te gaan. Het blad geeft geen instructies en tips geven geen garanties.

Wat zijn onze ervaringen met Beurs Magazine?

Het is alsof er een schatkist aan informatie open gaat, want natuurlijk heb je vroeger wel iets over aandelen op school gehad – je kunt je nog vaag iets herinneren over vraag en aanbod -, maar dat was theorie en in het magazine lees je van alles over de praktijk. Je krijgt informatie van experts die in het werkveld opereren en dat is toch altijd anders dan die opgeblazen verhalen die je tijdens de lunchpauze van collega’s hoort. Wat experts je vertellen, kun je verklaren en daardoor toepassen.

Op deze criteria beoordelen wij beleggingsnieuws

Handels- en beleggingsnieuws moet bij ons aan een aantal eisen voldoen:

 • Wij zien liever dat je handelsadvies krijgt, dan dat je wordt verteld dat je iets per se móet doen
 • We zoeken nieuws dat verdiepend is – dat informatie geeft waar je nergens anders kunt vinden
 • Ook zoeken we nieuws met een kritische toon: de auteur moet niet blind meegaan met de trend
 • We vinden het ook belangrijk dat er een eerlijke prijs wordt gevraagd voor een tijdschrift als Beurs Magazine
 • Van eventuele bonussen en extra’s zijn we ook niet vies.

Beurs Magazine in de praktijk getest: onze onderzoeksdata

Onze onderzoeksdata voor Beurs Magazine zijn relatief simpel: we bekijken een exemplaar van het magazine van kaft tot kaft en bestuderen wat er nu eigenlijk precies in staat. Verdiepende informatie is leuk, maar wat we vooral ook belangrijk vinden, is dat er info in staat waar we in de praktijk iets mee kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een tip voor een investering.

In het kort: wat is Beurs Magazine precies?

Beurs Magazine is een tijdschrift dat maandelijks wordt uitgegeven. Elk exemplaar bevat liefst 3 of 4 verdiepende analyses van de meest interessante aandelen om in te handelen. In totaal bevat het Magazine 30-40 pagina’s. Je komt allerlei praktische informatie tegen voor het succesvol beheren van een eigen beleggingsportefeuille. Beurs Magazine streeft ernaar artikels op toegankelijke wijze te schrijven, zodat ook beginners precies weten waar het over gaat.

De bedenker achter Beurs Magazine

Beurs Magazine is opgericht door Maarten Verheyen, die met zijn vooruitziende blik de kredietcrisis van 2008 wist te verstellen. In financiële kringen wordt hij ook weleens “man met de Stalen Zenuwen” genoemd. Verheyen is ook bekend om het feit dat hij lezers in 2013 al adviseerde de toen nog onbekende Bitcoins te verkopen. Zij, die dit advies ter harte namen, konden maar liefst maximaal 5.000% aan rendement realiseren. Een vetpot dus.

Aanbod van Beurs Magazine

Wist je dat je Beurs Magazine nu tijdelijk voor een periode van 60 dagen kunt uitproberen? Bovendien krijg je te maken met een 100% tevredenheidsgarantie. Uittesten is echt een aanrader, want zelfs als het magazine je niet bevalt, krijg je je geld gewoon weer netjes teruggestuurd.

Onze testdata plus ervaringen: welke resultaten bereikten we?

Het staat buiten kijf dat Maarten Verheyen in het verleden extreem succesvol is gebleken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat elk van zijn inzichten voor 100% juist is, maar het geeft wel aan dat als je iemand moet vertrouwen, hij de aangewezen persoon is. We hebben in ieder geval al veel nuttige informatie uit het magazine gehaald, die ons behoedde voor domme fouten.

Welke kosten maak je bij Beurs Magazine?

Beurs Magazine is normaal gesproken te koop in jaarabonnementvorm. Voor een jaar betaal je 199 euro, wat inhoudt dat je zo’n 16,50 euro per uitgave kwijt bent. Er zijn gelukkig ook nog regelmatig verschillende kortingsacties, waardoor het al mogelijk is abonnee te worden voor een bescheiden bedrag van 49 euro in het jaar. Voor zoveel nuttige informatie is dat geen geld.

Zijn er ook kortingen?

Normaal kost een jaarabonnement op Beurs Magazine 199 euro en dat is omgerekend 16,50 euro per maanduitgave. Dat is best een hoog bedrag voor een digitaal magazine, afhankelijk van de dikte van elke maanduitgave. De meeste magazines (niet digitaal, maar op papier afgedrukt) kosten tegenwoordig tussen de 6 en 10 euro per stuk, waardoor je vaak al liever in een boek dan in een magazine investeert. Een boek houdt zich langer goed en je krijgt geen reclame waar je ook eigenlijk helemaal niet op zit te wachten.

Er zijn regelmatig acties bij Beurs Magazine en op dit moment betekent dit, dat je een korting van 75% kunt krijgen. Nu betaal je net iets meer dan 4 euro voor een digitale maanduitgave en dan wordt een abonnement ineens een ander verhaal. Verder is er een voorwaarde dat je 60 dagen mag uitproberen, dus beslis je voor het verstrijken van die termijn dat je niet door wilt gaan met het abonnement, dan krijg je ook nog je geld terug. De digitale magazines die je dan hebt ontvangen, blijven dan in je bezit, want je hebt ze al in je mailbox zitten.

Is een abonnement op Beurs Magazine het geld waard?

Als je geïnteresseerd bent in alles wat er op de beurs speelt en graag persoonlijke ervaringen en tips van insiders krijgt, dan is Beurs Magazine een heerlijk digitaal blad waar je ook nog iets van opsteekt. Je ontwikkelt er je eigen radar mee om kansen voor jezelf op de beurs te creëren. Zodra je voldoende vertrouwen in je kennis hebt, kun je de volgende stap zetten en uitzoeken hoe je kunt gaan handelen. Dat maakt Beurs Magazine een fijne bron van informatie.

Is Beurs Magazine het geld waard? In feite hebben we die vraag hierboven al beantwoord. Maar ja, wat ons betreft is Beurs Magazine zeker de moeite waard. In ieder geval wel als je zelf op de beurs actief bent en theoriekennis in de praktijk wil toepassen om geld te verdienen. Is dat niet het geval, dan is Beurs Magazine nog altijd erg informatief, maar raden we je aan niet de volle mep te betalen. 

Ons oordeel over de Beurs Magazine producten

100% tevredenheidsgarantie houdt in dat je liefst 60 dagen kunt kijken of Beurs Magazine iets voor je is. die 60 dagen heb je tijd je te bedenken. Je hoeft alleen maar een mail te sturen en je krijgt het aankoopbedrag gewoon volledig teruggestort. Wat ons betreft puike service.

Wat vinden wij belangrijk bij een product als Beurs Magazine?

Allereerst moet ook een digitaal magazine er gewoon goed uitzien. De lay-out moet prettig ogen en een duidelijke inhoudsopgave is ook fijn. De digitale foto’s moeten van goede kwaliteit zijn en ook de teksten moeten duidelijk leesbaar zijn. Dat zijn meestal de eerste elementen die je in de winkel opvallen en die je doen besluiten om iets in je hand te pakken en nader te bekijken, of juist over te slaan. Bij een digitale uitgave wil je ook nog kunnen inzoomen, wat het lezen makkelijker maakt.

Het belangrijkste zijn natuurlijk de artikelen in het magazine. Er moeten geloofwaardige bronnen gebruikt worden en de vragen bij interviews moeten open en informerend zijn, zonder in een bepaalde richting te sturen. Ook de variatie aan artikelen telt mee, want je wilt niet alleen tips lezen, maar ook niet alleen maar persoonlijke ervaringen op de beurs horen. Er moet een goede balans zijn en een diversiteit aan inhoud. Het moet prikkelen en uit blijven dagen om elk artikel te lezen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een digitaal Beurs Magazine abonnement?

Voordelen

 Je krijgt een fijn, digitaal blad in je persoonlijke mailbox. Het is een product dat je ontspannen op je tablet op elke gekozen plek in of om huis of onderweg kunt lezen.
 Het is een maandelijkse uitgave, waardoor je er elke maand weer even aan herinnerd wordt dat je nog meer doelen in het leven hebt, in plaats van alleen maar lange dagen op kantoor te maken tot je 68e (of nog later als de pensioenplannen voor jou nog wijzigen).
 Je krijgt de beste tips en basisinformatie over de beurs van mensen met kennis en ervaring.

Nadelen

 Ook aan informatie van experts in een magazine kleven risico’s. Dit ligt aan de karakteristieken van handelen op de beurs. Je beslissingen alleen baseren op wat je in een magazine leest, is dan ook niet aan te raden. Je zult je ook op andere manieren moeten verdiepen, of nog een cursus moeten doen voor de basishandelingen en strategische onderbouwing.
 Lees de kleine lettertjes in het contract om te zien wat het jaarabonnement gaat kosten na het eerste jaar. Zit er een addertje onder het gras? Of is het echt zo rooskleurig als het lijkt en blijf je elk jaar 49 euro betalen?
 Soms wil je toch liever iets tastbaars in handen hebben. Als je voor 4 euro per magazine ook een papieren versie zou kunnen krijgen, zou je dat wellicht liever doen.
 Je krijgt al zoveel e-mails, dat je Beurs Magazine misschien snel in een map plaatst en niet meer leest. Dan is 49 euro natuurlijk weggegooid geld.

Voor wie is het digitale Beurs Magazine geschikt?

Het blad is handig voor iedereen die interesse heeft in wat er op de beurs speelt. Of je nu beginner bent en nog niet handelt op de beurs, of al een aantal jaren handelt; je zoektocht naar informatie wordt tegemoet gekomen in het magazine. Het leert je andere zaken die je hoort en ziet binnen het grotere kader plaatsen. Door de motiverende inhoud die elke maand wisselt, blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt.

Wat moet je voor Beurs Magazine over hebben?

Je hoeft niet bijzonder intelligent te zijn om het digitale magazine te kunnen lezen. Merk je dat je wat basiskennis mist of is wat je hebt geleerd op school aan opfrissing toe? Dan zoek je op internet wat terminologie op en kun je weer prima verder. Als je fanatiek wordt, kun je altijd aantekeningen voor jezelf maken, zodat je altijd de hoofdlijnen weer even terug kunt zoeken in je samenvatting.

Verder moet je vooral het abonnement kunnen betalen. Als je het geld gewoonweg niet hebt, kun je – bij serieuze interesse – kijken of het blad in geprinte versie ook in de plaatselijke bibliotheek ligt. Je mag het dan niet houden natuurlijk, maar de inhoud hoef je dan niet te missen. Wie het wel makkelijk kan betalen heeft elke maand een leuk en inspirerend beursblad in de e-mail.

Wat maakt Beurs Magazine uniek ten opzichte van de concurrent?

We zijn allereerst erg te spreken over de mogelijkheid hoge korting op je abonnement te krijgen. Daarnaast zien we het als groot voordeel dat je 100% tevredenheidsgarantie krijgt en het Magazine bovendien 60 dagen gratis mag uitproberen. Bovendien mag je vertrouwen op de expertise van iemand die in het verleden vaker heeft bewezen groot verstand van zaken te hebben.

De expert aan het woord: na afronding van het telefoongesprek

Uiteraard hebben we ook een expert opgebeld om hem aan de tand te voelen over Maarten Verheyen. Onze expert was erg te spreken over de kunde van Verheyen en liet dat merken ook. Het Beurs Magazine wordt dan ook van harte aangeraden, onder meer om het feit dat je van tevoren al weet wat je krijgt: verdiepende artikelen vol nuttige en praktische info.

Waarom kiezen voor Beurs Magazine in plaats van gratis Google of YouTube info?

Simpel: niet elke YouTuber of internetauteur is een Maarten Verheyen. Van Maarten Verheyen is er maar één en die biedt zijn kennis en expertise voor een bescheiden geldbedrag aan. Je kunt voor een gratis alternatief kiezen, maar de kans is dan groot dat je advies krijgt waar je uiteindelijk niets mee kunt. Of erger nog: door verkeerd advies kan je geld verliezen.

De contactafdeling van Beurs Magazine: top of flop?

Beurs Magazine maakt onderdeel uit van de onderneming Capital & Trends B.V. dit bedrijf staat netjes ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel). Het bedrijf is gevestigd in Hulst, aan de Janseniuslaan 64-A. je kunt je vraag stellen of je proefabonnement afzeggen via BeursMagazine@BeleggersPlaats.nl. Ook kun je telefonisch contact opnemen via +31 (0) 114-315 345. In onze ervaring word je snel geholpen en wordt er tijd gestoken in een goed antwoord.

Voor wie is Beurs Magazine geschikt?

Beurs Magazine is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in beurzen en de financiële wereld, maar met name voor mensen die zelf op de beurs actief zijn en hun vermogen inzetten om te beleggen. BeursMagazine kan je helpen veel geld te besparen en te verdienen.

Welke investering moet je bereid zijn te doen?

Je abonneert je voor Beurs Magazine en dat doe je voor een relatief bescheiden geldbedrag in de maand. Zeker als je van een korting gebruik maakt, is de investering minimaal. De échte investering zit hem natuurlijk in hoeveel geld je op de beurs gaat inzetten. Wil je hier flink verdienen om financieel zelfstandig te worden en te blijven, dan heb je het al snel over enkele duizenden euro’s op jaarbasis, of een inleg van enkele honderden euro’s in de maand.

Stappenplan: zelf aan de slag met Beurs Magazine

Beurs Magazine staat vol praktische adviezen die je op dagelijkse, wekelijkse of jaarlijkse

wijze op de beurzen kunt toepassen om je vermogen te vergroten. Hoe je dat precies aanpakt?

 • Je schaft een abonnement op Beurs Magazine aan
 • Je verdiept je in de artikelen, volgt adviezen op en investeert in de beurzen
 • Als alles naar wens gaat, zal je vermogen geleidelijk toenemen.

De evolutie van het financiële producten

De financiële markten blijven sterk in beweging. Denk maar eens aan de veranderingen van de afgelopen vijftien-twintig jaar. Niet zolang geleden had niemand nog van Bitcoins gehoord. Vandaag de dag kent iedereen ze en zijn ze fortuinen waard. Inmiddels zijn er honderden verschillende cryptomunten. Beurs Magazine houdt je op de hoogte van alle veranderen in de markt, wat deze ook mogen zijn en blijft je van het allerbeste advies voorzien.

Updates van Beurs Magazine: hoe vaak komen ze voor?

Beurs Magazine draait om updates: in elk nieuw exemplaar kom je verdiepende artikelen tegen die de actuele situatie op de beurs beschrijven en er een kritische noot bij plaatsen. Kortom: Beurs Magazine raakt nooit verouderd, omdat elke uitgifte weer nieuwe kennis deelt.

Reviews door anderen: in bullet-points

Beleggersplek.nlBeleggersplek is kritisch over de toegevoegde waarde van Beurs Magazine voor het vinden van een efficiënte en effectieve handelsstrategie. De 60 dagen gratis uittesten is een meevaller. Je wordt geadviseerd wel op de kleine letters te letten.
Jouwpersoonlijkegroei.nlJouwpersoonlijkegroei ziet genoeg redenen om je te abonneren voor Beurs Magazine. Vooral de verdiepende artikelen worden geprezen. Het investeren in dit magazine om daarmee de fouten van anderen te voorkomen wordt aangeraden.
Volgendegeneratie.nlVolgendegeneratie beschrijft de content van Beurs Magazine als “actueel” en “steengoed”. Het magazine krijgt een 8 voor prijs-kwaliteit, een 9 voor relevantie en zelfs een 10 voor garantie. Ook wordt het magazine geprezen om zijn ervaren auteurs.
Allesoverboeken.nlDe reviewer is erg te spreken over het aanbod van Beurs Magazine. De prijs wordt omschreven als “aantrekkelijk”. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om met de tips uit het magazine de investering terug te verdienen. Het grootste voordeel zijn de tips op het gebied van korte en lange termijnbeleggingen.
Beursgenoten.nlBeursgenoten prijs de mooie artikelen met bijzondere invalshoeken. Het magazine zelf wordt een “sieraad op uw leestafel” genoemd. Ook hier worden ‘parels’ – de lijst met bijzondere aandelen om in te investeren als het grootste voordeel gezien.

Toelichting:

• Onlinegeldcursus.nl geeft aan dat het digitale blad vooral voor beginners geschikt is en dat het voor gevorderden snel saai wordt. Er staat veel algemene informatie in en zodra je kennis groeit, ontbreekt het aan boeiende artikelen voor gevorderden. Verder promoot deze bron dezelfde aanbieding voor 49 euro.
• Volgendegeneratie.nl noemt de inhoud steengoed en de inzichten uniek. De score is een 9 van 10 punten. De beoordeling wordt verder niet uitgebreid onderbouwd.
• Spaargids.be gaat niet specifiek in op Beurs Magazine, maar geeft wel aan dat Mixer (van Mijn Kapitaal) een goede bron is voor beginners. Het dient vooral ter inspiratie en niet om adviezen rechtstreeks op te volgen.

Tabel: alternatieven voor Beurs Magazine

Beste algemene keuzeTrading Navigator (de methode) – deze methode leert je op verantwoorde wijze te beleggen en je hoofd koel te houden ook als het even tegenzit.
Onze persoonlijke favorietHappyInvestors – op HappyInvestors kom je vele praktische cursussen tegen om je handelskennis te vergroten.
Beste budgetoptieDay-trading Masterclass – deze masterclasses worden gegeven door een ervaren en succesvolle Nederlandse daytrader en dat tegen een relatief bescheiden geldbedrag.

Conclusie: Beurs Magazine – doen of laten?

ReviewBeurs Magazine
SamenvattingWij zijn Beurs Magazine als een waardevolle aanwinst voor de actieve belegger die op zoek is naar nieuwe invalshoeken om het meeste uit zijn of haar vermogen te halen. Voor passieve beleggers of mensen die helemaal niet beleggen kan Beurs Magazine ook nuttig zijn, maar is het minder een aanrader.
Review doorDe Redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 9.4 uit 10.

Doe dit: je vervolgstap op financieel gebied

Benieuwd naar de mogelijkheden op financieel vlak? Als je je meer wilt verdiepen en als eerste op de hoogte wil zijn van unieke mogelijkheden in de markt, raden we je aan van Beurs Magazine gebruik te maken. Dit magazine geeft een kritisch geluid en deelt heel waardevolle kennis.

FAQ: veel gestelde vragen over Beurs Magazine

 • Wat is het juiste moment om met beleggen te beginnen?

Het juiste moment is wanneer jij voldoende geld overhebt dat anders maar bij de bank op je spaarrekening staat te verpieteren. Verder geld: je kunt beter laat beginnen, dan nooit, maar nog beter is het om er vroeg bij te zijn. Zolang je maar geen geld gebruikt dat je niet kunt missen.

 • Wat is nu precies het Beurs Magazine?

Beurs Magazine is een initiatief van Maarten Verheyen. Het is eigendom van Capital & Trends B.V. Beurs Magazine wordt maandelijks uitgegeven en staat bekend om zijn verdiepende artikelen. Vooral bijzonder zijn de ‘parels’ – een lijst met aandelen met veel potentie.

 • Wat wordt bedoeld met de “Beleggersplaats”?

Het Beleggersplaats is een platform, opgericht na de beurscrisis van 2008. Beurs Magazine is hier onder meer actief op. Op Beleggersplaats worden tal van inzichten en informatieve artikelen gedeeld.

 • Wordt Beurs Magazine positief beoordeeld?

Jazeker, de meeste gebruikers zijn erg over het magazine te spreken. Dan hebben we het natuurlijk niet alleen over onszelf. Beurs Magazine levert nu eenmaal artikelen van hoge kwaliteit.

Gratis media over/van Beurs Magazine: podcasts en YouTube embeds

Conclusie: wel of geen digitaal Beurs Magazine abonnement afsluiten?

Voor beleggen op de beurs heb je kennis nodig en deze kennis komt je niet voor niks aanwaaien. Om te starten met je te verdiepen in de materie, kan Beurs Magazine een handig middel zijn. Door de digitale verschijningsvorm heb je de content altijd in je mailbox staan. Ook als je op vakantie bent en je mail ophaalt, kun je lekker op je ligbedje onder de parasol het laatste nieuws en de beste tips lezen. Voor de echte fanaat is dat ideaal, want je wilt zelfs op vakantie niks missen. Lezen is ontspannen.

Feit is dat veel mensen op zoek zijn naar alternatieve manier om geld te verdienen. Het kan dan om een aanvulling op het inkomen zijn, door in het weekend of op vrije dagen te investeren in handelen op de beurs, maar als het goed gaat, kan het ook ter vervanging van de vaste baan gaan dienen. Er zijn mensen die voldoende investeren en risico nemen, om er een goed bedrag aan over te houden iedere maand.

Hier komen echter twee knelpunten om de hoek kijken: voor efficiënt en effectief handelen heb je kennis en ervaring nodig en als je eenmaal zover bent, haal je je informatie waarschijnlijk niet meer uit een magazine. Punt twee is dat investeren of beleggen nooit zonder risico’s is, dus zelfs iemand die vorige maand een klapper maakte, kan deze maand al zijn inleg verliezen als hij verkeerde keuzes maakt.

Over het abonnement op zich is niet veel aan te merken. Als het werkelijk zo is dat je eerst 60 dagen mag uitproberen, je het bedrag terug krijgt als je van het abonnement afziet na die 60 dagen en na dat eerste jaar niet alsnog naar 200 euro per jaar gaat, dan kan dit digitale magazine een leuke bron van informatie voor je zijn. Je moet echter de kleine lettertjes nauwkeurig doorlezen om te zien of deze aanbieding wel echt zo goed is als hij lijkt.

Op jouw succes!