Bitcoin Meester: een meesterlijk aanbod acties, bonussen en kortingscodes?

Bitcoin Meester is een platform van Nederlandse oorsprong. Je kunt hier handelen – kopen en verkopen – van meer dan 200 crypto valuta. Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om 24/7 zaken te doen. Je kunt handelen via de website van Bitcoin Meester zelf, maar het kan ook via de app, die voor zowel iOS als Android apparaten toegankelijk is. Bitcoin Meester maakt deel uit van Coin Meester B.V, een Nederlands geregistreerd bedrijf met ook Nederlandse eigenaren.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

De prijs van Bitcoin Meester

De prijs van Bitcoin Meester wordt bepaald aan de hand van een eigen koers. Deze koers wordt vastgesteld op basis van het gemiddelde dat meerdere internationale beurzen kennen en de gang van zaken op het eigen Bitcoin Meester platform. De prijs die je betaalt is voor een gedeelte afhankelijk van de activiteiten die je op het platform onderneemt. Hoe meer transacties je verricht, hoe meer korting je zult ontvangen. Bitcoin Meester is voor de snelle handelaar.

Standaard marges

Er wordt een standaard marge gerekend van 1 procent. Wel is het mogelijk 0.1% korting te verdienen. Als er een verschil zit tussen de markt- en de verkoopwaarde, gaat dit niet naar Bitcoin Meester, maar ligt dit er puur aan wat er op dat moment wordt weergegeven op de beurs.

Bitcoin Meester op referallcode.nl

Bitcoin Meester is een relatief laagdrempelige online broker voor de koop en verkoop van crypto valuta. Omdat Bitcoin Meester een volledig Nederlands bedrijf is, kun je ook gewoon met een Nederlandse betaalmethode als iDeal betalen. Hoewel referallcode.nl een korte beschrijving geeft van Bitcoin Meester, lijkt het niet mogelijk via deze website aan korting te komen.

Bitcoin Meester partnerprogramma

Bitcoin Meester heeft een eigen partnerprogramma, dat toegankelijk is als je een account hebt bij de broker én bent ingelogd. Je vindt dit partnerprogramma bij “Mijn Account” en dan “Uw Gegevens” en “Verdien geld met ons partnerprogramma”. Iedereen die bij Bitcoin Meester een account heeft, krijg een eigen unieke partnerlink waarmee je het programma kunt verkennen. Je kunt de link kopiëren en vervolgens plakken in de adresbalk voor meer informatie.

Bitcoin Meester op Cryptokortingscode.nl

Op Cryptokortingscode.nl wordt vermeld hoe je rente kunt behalen op verschillende crypto valuta. Je krijgt gratis rente op Stablecoins. Hiervoor moet je wel eerst Stablecoins kopen. Je krijgt daarna iedere dag rente. De rente geld voor de volgende munten: Dai, TehterUSD, Paxos Standard Token en TrueUSD. Je krijgt de rente als de munten zijn opgeslagen op je Bitcoin Meester wallet. Als de munten naar een andere wallet gaat, ontvang je geen rente meer.

Wat heeft Topparrain.com te bieden?

Op Topparrain.com staat de actie: 10 dollar korting als je een vriend doorverwijst naar Bitcoin Meester. De persoon die een vriend aanmeldt voor Bitcoin Meester (en er zelf geregistreerd staat), wordt de ‘Godfather’ genoemd. De vriend die nieuw is bij Bitcoin Meester wordt de ‘Godson’ genoemd. Ook deze ontvangt 10 dollar aan de hand van een referral code. Om de aanbieding te activeren, hoef je alleen maar de link te kopiëren en te plakken.

Lees ook onze tips over deze aanverwante onderwerpen

Op jouw succes!