BitMex: alles over bonussen, referral codes en acties

Ook BitMex is een online broker voor verschillende crypto valuta. Je kunt hier in meerdere munten handelen. Het is ook mogelijk om het handelen te oefenen zonder dat je geld inzet. Je doet dit op:

https://testnet.bitmex.com, met behulp van een proefaccount. Het unieke van BitMex is dat je een hefboom van tot wel 100 keer kunt gebruiken voor Bitcoin. Dit houdt in dat je investering 100x zo gevoelig is voor waardeveranderingen dan normaal.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Over BitMex

BitMex maakt gebruik van geavanceerde API, een handelsplatform dat werkt op dezelfde technologie als investerings- en hedgefondsen. Ook op het gebied van veiligheid zit je bij BitMex wel goed. De broker maakt namelijk gebruik van de laatste technologie op het gebied van de internetbeveiliging. Naar eigen zeggen is veiligheid een ‘primary concern’ van BitMex.

BitMex in statistieken

De markten van BitMex vallen onder de meest ‘fluïde’ markten ter wereld. Hier vinden dus heel veel transacties plaats, wat een goed teken is als je snel crypto munten wil aankopen of juist verkopen. Hoe hoger de fluïditeit is, hoe efficiënter je kunt handelen. BitMex is één van de eerste (en enige) platforms dat gebruik maakt van een 100% volwaardig KYC (‘Know Your Customer’) database. Dat houdt in dat BitMex precies weet wie zijn klant is en wat deze zoekt.

Crypto training op Hetcryptohuis.nl

Op Hetcryptohuis.nl staat een gratis crypto training, waarmee je alles leert over crypto’s en over BitMex. Je leert hier hoe je orders kunt invullen, welke crypto valuta BitMex aanbiedt en welke toeslagen worden gerekend. Ook leer je alles over de voor- en nadelen van het handelen met hefbomen. Je wordt goed voorbereid aan de hand van risicomanagement.

10% ‘fee’ korting op Bitmex.com

Via de link https://www.bitmex.com/register/ADrm30 krijg je gedurende een half jaar (6 maanden) 10% korting op de BitMex Fee (toeslag). Toeslagen vormen een grote kostenpost voor het handelen in crypto valuta. Om winst te behalen in het handelen in crypto’s moet je meer verdienen met het verhandelen van crypto’s dan je gedwongen bent uit te geven aan toeslagen.

Een Currency.com bonus

Ook op Currency.com is een bonus beschikbaar speciaal voor BitMex. Als je je registreert bij Currency.com, krijg je een waarde van 50 dollar aan bonus om commissies mee te betalen. Om de bonus te krijgen, moet je de verificatie procedure helemaal doorlopen, een storting maken op je account en het codewoord ‘BITMEX’ sturen naar support@currency.com met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Je kunt nu handelen via Currency.com.

Wanneer gaat de korting in?

Let op: je krijgt het bonusbedrag pas als je eerst 50 euro hebt gestort op Currency.com. Dat is de voorwaarde voor het verkrijgen van het bonusgeld. Wil je meer weten? Kijk dan ook goed naar de aanvullende voorwaarden. Het geldt bij alle acties dat je naar de voorwaarden moet kijken.

10% korting op Blockduo.com

Ook op Blockduo.com staat er een korting voor je klaar. Ook hier kom je in aanmerking voor 10% korting op handelstoeslagen. Je krijgt de korting als je gebruik maakt van de Referral Code ‘UDHYB1’. Als beloning voor het invoeren van de code, ontvang je de 10% korting bij transacties.

Op jouw succes!