Bitmymoney: je geld duurzaam investeren met acties en bonussen

Charlie bit my finger, maar wie Bitmymoney? Sinds 2013 biedt online broker Bitmymoney een veilige, zeer betrouwbare omgeving voor aandelen- en cryptohandel. De Bitmymoney rekening is volledig gratis. Hiermee kun je onder andere Litecoin, Bitcoin en Ether kopen en

weer verkopen. Bij Bitmymoney staan je coins veilig opgeslagen in zogenaamde ‘cold wallets’. Dit zijn crypto wallets die niet met het internet verbonden (dus moeilijk te kraken) zijn.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Bitmymoney en VBNL

VBNL is de afkorting van ‘Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland’. Bitmymoney is hier één van de trotse oprichter van. VBNL draait allemaal om het zorgen voor een goed imago, het geven van vertrouwen en zorgen voor betrouwbaarheid. De Bitcoin sector in Nederland heeft baat bij al deze zaken. Het doel van de organisatie is het in stand houden (en wellicht zelfs verbeteren) van de kwaliteit van de aangesloten partijen en het bestrijden van fraude met Bitcoin.

Bitmymoney Whitehat bonus

De Whitehat is door Bitmymoney zelf in het leven geroepen, met als doel het belonen van iedereen die een fout in het systeem aantreft, of kan aantonen dat de beveiliging op een bepaald punt niet deugt. Op basis van de adviezen die Bitmymoney via Whitehat krijgt, kunnen de site en het platform worden bijgewerkt en verbeterd. Zolang de ontdekkers zich aan bepaalde voorwaarden houden (zie website) zullen ze niet strafrechtelijk worden vervolgd.

Wat valt er met de Whitehat actie te verdienen?

Op de site van Bitmymoney valt te lezen dat de ontdekker van een veiligheidsprobleem minimaal 25 euro krijgt uitbetaald. Er wordt uitbetaald in Bitcoin. Hoe groter het probleem, hoe meer er wordt uitbetaald. De criteria voor het bepalen van de probleemgrootte wordt door Bitmymoney zelf bepaald. Bovendien worden de personen die een probleem hebben opgemerkt met naam vermeld op de website, als eerbewijs en bedankje voor hun moeite.

Bit My Money en Madelon Vos

Madelon Vos is een Nederlandse presentatrice, technisch analiste, handelaar, columnist en YouTuber. Volgens Wikipedia is ze slechts 25 jaar oud. Wie een volger is van Madelon Vos, k kan 5 euro in Bitcoin na de eerste aankoop ontvangen bij Bitmymoney via een speciale actie. Volgers van Madelon Vos worden in een bericht op de website door de oprichter van Bitmymoney, Robert-Reinder Nederhoed (over archaïsche namen gesproken…) welkom geheten.

Bitcoin als kerstcadeau geven?

Bitcoin als kerstcadeau is special voor drukke ondernemers die iets bijzonders, iets unieks cadeau willen doen aan hun werknemers gedurende de jaarwisseling. Het uitkeren van een kerstbonus aan medewerkers in Bitcoin kan heel makkelijk. Dat is weer iets anders dan een kartonnen doos. Via Kado@bitmymoney.com kun je het heel eenvoudig binnen 2 dagen regelen.

Promotiecode via Topparrain

Bij Topparrain kun je een promotiecode scoren met een waarde van 5 dollar. Je gebruikt een speciale link om 5 dollar op te strijken, of wellicht het equivalent van 5 dollar in de waarde in euro’s.

Op jouw succes!