Bitonic: overzicht van acties, kortingscodes, bonussen

In welke crypto valuta kun je bij Bitonic handelen? In maar één, eigenlijk: de Bitcoin. Bitonic is dan ook een anagram (een woord gemaakt van dezelfde letters, maar in andere volgorde) van Bitcoin. Bitonic = Bitcoin, zo simpel is het eigenlijk. Bitonic heeft er bewust voor gekozen om zich in één munt te specialiseren. Op zich is daar niets mis mee. Bitcoin is met afstand de grootste en bekendste crypto munt ende meeste handelaren zullen dan ook in Bitcoin willen handelen.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Komen er ooit andere munten bij?

Bitonic is een die hard als het op Bitcoin aankomt. Het is daarom ook niet te verwachten dat je bij deze online broker ooit in andere crypto munten zal kunnen handelen. Bitonic heeft nu de reputatie dat het dé Bitcoin handelaar is. Het feit dat je hier alleen Bitcoin kunt kopen en verkopen maakt de broker uniek. Er zijn al zoveel brokers waarbij je meerdere munten kunt kopen.

Munten kopen bij Bitonic

Als je bij Bitonic Bitcoin wil kopen, heb je een eigen wallet nodig. Dit is een soort digitale portemonnee voor het bewaren en uitgeven van munten. Opvallend is dat je bij Bitonic geen account aanmaakt, waardoor je ook niet automatisch toegang krijgt tot een wallet. Je moet de wallet eerst zelf aanmaken en dat is voor sommige beginnende handelaren gelijk al veel gedoe.

Betalen bij Bitonic

Je kunt bij Bitonic betalen met iDeal en Bancontact. Je kunt geen account aanmaken, dus er is ook geen aparte accountpagina. Het kopen van Bitcoin doe je meteen op de homepagina. Je geeft hierbij op wel digitaal ‘adres’ je wallet heeft, waar de Bitcoin naar moeten worden verzonden. Het verifiëren van je rekeningnummer moet bij je eerste transactie. Dit kan 2-8 uur in beslag nemen. Dat is om je digitale veiligheid te garanderen. Daarna zal alles sneller gaan.

Bitonic op Kortingscouponcodes.nl

Op Kortingscouponcodes.nl (en vergelijkbare koopjessites) verschijnen regelmatig nieuwe codes voor kortingen en aanbieden van Bitonic. De codes bestaan uit letters of cijfers en zijn rechtstreeks van Bitonic afkomstig. Dat betekent dat ze gegarandeerd werken. Je kunt de codes gemakkelijk invoeren op de website van Bitonic, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een transactie.

Bitcoins bij Bitonic

Bitonic biedt Bitcoins uit eigen voorraad aan. Deze worden direct geleverd tegen een vaste prijs. De kosten zijn transparant: je hebt geen onverwachte kosten. Nare verrassingen blijven uit. Op Kortingscouponcodes.nl lijken op moment van schrijven geen unieke Bitonic acties te staan. Er wordt gepromoot met ‘direct Bitcoins kopen’ en ‘investeren in Bitcoin op Bitonic’, maar de informatie lijkt identiek aan wat je op de website van Bitonic zelf terug zult vinden.

Bunq jubileumactie (uit 2017)

Voor het 5-jarige jubileum van Bitonic bood Bunq verschillende acties aan. Bitcoins kopen met een Bunq rekening kon een tijdlang heel voordelig. Het was mogelijk om betalingen die ‘urgent’ waren naar je Bunq-rekening gratis te laten verrichten. Deze actie is oud en intussen achterhaald. Bitonic lijkt niet op grote schaal uit te pakken met acties, maar af en toe wordt er toch iets georganiseerd in samenwerking met een partner. Hou de Bitonic website in de gaten.

Op jouw succes!