Bitvavo affiliate code: zo zit het echt

Bitvavo affiliate code? Dat betekent de eerste 10.000 euro gratis handelen bij Bitvavo. Wil je weten hoe dat precies werkt? Je hebt een link nodig om over de eerste 10.000 euro bij Bitvavo geen handelskosten te betalen. De handelskosten bij Bitvavo zijn sowieso erg laag: maar 0.25% (het laagste van heel Nederland). Op 10.000 euro zijn de handelskosten normaal gesproken 0.0025 x 10.000 = 25 euro. Dankzij de code bespaar je dus 25 euro in totaal.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Hoe kom je aan een Bitvavo affiliate code?

Heel makkelijk eigenlijk: je hoeft alleen maar “Bitvavo affiliate code” in te tikken bij Google en je vindt hem op verschillende manieren. De codes zullen op elke website net iets anders zijn, maar ze geven wel allemaal toegang tot hetzelfde recht: geen handelskosten betalen op de eerste 10.000 euro. Om van dit voordeel gebruik te maken, moet je hem bij Bitvavo zelf invullen.

Code invullen bij Bitvavo

Klik je op de affiliate link, dan krijg je automatisch “Welkomstbonus: verhandel €10.000 zonder handelskosten.” Maak een nieuw account bij Bitvavo in en voer de affiliate code in. Er zijn verschillende namen voor deze code, waaronder “Invite a friend,” “Refer a friend,” “Referral code”. Om de code te verzilveren hoef je alleen maar via de link in kwestie je account aan te maken.

Voordeel uitnodigen vriend

Het voordeel stopt daar nog niet. als jee een vriend of vriendin uitnodigt ook lid te worden van Bitvavo, krijg je ook een deel van zijn of haar transactiekosten. Dit is maar liefst 15% van iedere persoon die zich dankzij jou aanmeldt. Per transactie zal dit rond de 10 cent zijn. Dat klinkt misschien als niet heel veel geld, maar alles bij elkaar opgeteld kan het toch aardig wat zijn. Bovendien krijg je die commissie de rest van je leven en hoef je er verder niets voor te doen.

Voor wie is de welkomstbonus geschikt?

Let op: je kunt alleen van de welkomstbonus gebruik maken als je door een andere crypto handelaar bent uitgenodigd. Je kunt de referral code op verschillende locaties vinden. Het maakt uit waar je de code vandaan haalt: kies je bijvoorbeeld voor een code die je door je favoriete YouTube is gegeven, dan steun je ook dat YouTube kanaal als je hem daarlangs gebruikt.

Een win-win-winsituatie

De term win-winsituatie ken je vast al, maar de referral code van Bitvavo zorgt zelfs voor een win-win-winsituatie. Bitvavo wint, omdat het nieuwe klanten binnenhaalt. Jij wint, omdat je extra korting krijgt en het blog, of kanaal waar je de code vandaan haalt, wint ook, omdat dit een kleine vergoeding krijgt elke keer dat er via dit kanaal of blog een Bitvavo account wordt aangemaakt.

De app installeren

Van de Bitvavo app gebruik maken? Dan moet je deze eerst downloaden in de App Store of Google Play Store. Kijk of je iOS- of Android telefoon aan de juiste technische criteria voldoet om de app te ondersteunen. Heb je hem gedownload? Open hem dan en kies “registreren”. Vul nu alle gegevens, plus je e-mailadres in en maak gebruik van de Affiliate code. Nu hoef je alleen nog maar op “Doorgaan” te klikken en je account is compleet. Verifieer je een koop crypto’s.

Hoe geeft Bitvavo jou het voordeel?

Ten eerste moet je er goed op letten dat de welkomstbonus maximaal zeven dagen na jouw registratie geldig is. Je krijgt de “beloning’ in de vorm van een cashback terug storting op je account.

Aan het Affiliate-programma deelnemen

Als je aan het Affiliate-programma deelneemt, krijg je permanente, onbeperkte commissie. Deze bedraagt maar liefst 15% op alle transactiekosten die Bitvavo gebruikers die door jou zijn aangemeld doen. Wist je dat er door Bitvavo, verspreid over gebruikers in 27 landen, inmiddels meer dan 25 miljoen euro aan affiliate bonussen is uitgekeerd? Met het Bitvavo Affiliate-programma kun je een permanent en passief inkomen opbouwen zonder iets te doen.

Zo meld je je voor het Affiliate-programma aan

Volg deze stappen:

  • Je begint met jezelf aanmelden: maak een nieuwe Bitvavo account aan en krijg Affiliatie links. De opbrengsten van Affiliate-activiteiten zullen automatisch op je Bitvavo balans bijgeschreven worden – super makkelijk dus: je hoeft er niets voor te doen.

  • Je vindt een link op je Bitvavo dashboard. Deze kun je delen. Het is nu tijd om meer mensen uit te nodigen, denk bijvoorbeeld eens aan al je vrienden, familieleden en kennissen. Heb je een eigen website of een populair sociale-media kanaal? Maak daar dan ook gebruik van om in één keer zoveel mogelijk mensen te bereiken.

  • Commissie krijgen: als een nieuwe Bitvavo gebruiker van jouw Referral code gebruik maakt, krijg je maar liefst 15% permanente commissie van alle transacties die deze persoon bij Bitvavo uitvoert. Hoe meer transacties dat zijn, hoe groter je uiteindelijke voordeel.

Bitvavo promotiemateriaal gebruiken

Wist je dat Bitvavo heel wat promotiemateriaal voor je heeft om te gebruiken? Je kunt onder andere gebruik maken van logo’s en banners, maar natuurlijk ook van zaken als screenshots, handelswidgets en koersinformatie. Met het Bitvavo promotiemateriaal kun je een blijvende indruk achterlaten op bezoekers van je website, kanaal of blog. Zo vergroot je de kans dat jouw bezoekers in Bitvavo geïnteresseerd raken en van je code gebruik maken.

Waarom handelen bij Bitvavo?

Het spreekt voor zich waarom je bij Bitvavo zou moeten handelen. Bitvavo is inmiddels het grootste handelsnetwerk van Nederland, heeft een breed aanbod crypto en bovendien een uitstekende reputatie. Eén ding is zeker: winst of verlies, bij Bitvavo handel je altijd helemaal veilig. De kosten zijn transparant en laag, plus er zijn vele technische maatregelen die de veiligheid van klanten beschermen. Dankzij Affiliate codes kun je ook nog passief inkomen opbouwen.

Wat is Bitvavo affiliate code? YouTube uitleg

Bitvavo Affiliate Code gebruiken? Cryptoplatforms laat zien hoe het moet:

De voordelen van Affiliate Code vind je ook in deze video van Online Vibes:

Bitvavo affiliate code: de bronnen

Hier kun je beginnen met Bitvavo

Lees ook onze tips over deze aanverwante onderwerpen