BTC Direct: alles over referral codes, acties, bonussen

Bij BTC Direct kun je veilig en voordelig Bitcoin aankopen. Je doet dit in 3 simpele stappen. Het begint met het gratis aanmelden op de website van BTC Direct. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, is het tijd om ook een wallet aan te maken. Een crypto wallet heb je nodig om je crypto valuta in op te slaan, net zoals je een portemonnee voor biljetten en munten gebruikt. Heb je een account en een wallet? Dan kun je Bitcoin aan gaan kopen bij BTC Direct.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Bitcoin kopen bij BTC Direct

Het aankopen van je Bitcoin (BTC is een afkorting van Bitcoin), doe je heel gemakkelijk met iDeal – een typisch Nederlandse manier van betalen, – met een bankoverschrijving of credit card. BTC Direct werd opgericht begin 2013 met het streven Bitcoin toegankelijk te maken voor elk type handelaar. Inmiddels is het kopen van Bitcoin net zo makkelijk als het doen van online boodschappen. Je betaalt heel eenvoudig met iDeal en doorloopt de stappen in het Nederlands.

>> Hier vind je de laagste prijs bij BTC Direct

Visie van BTC Direct

BTC Direct wil Bitcoin voor iedereen toegankelijk maken, zonder technische taal (jargon) of dure woorden. Bitcoin kan ook heel eenvoudig zijn, dat is de filosofie van de crypto munt: transparant en toegankelijk. Bij BTC Direct neem je deel aan de Bitcoin revolutie. Dit is een revolutie in het financiële systeem. Met behulp van de beste acties zorg je ook voor een revolutie in je portemonnee. Je kunt op verschillende manieren korting pakken bij BTC Direct.

BTC Direct op ekorting.org

Op ekorting.org – een site waar duizenden kortingen, voor heel veel verschillende websites verzameld staan – wordt gemeld dat je gebruik kunt maken van tot wel 60% korting bij BTC Direct. Deze actie verloopt op 5-9-’21 (5 september). Deze vervaldatum geldt ook voor de andere acties voor BTC Direct die op ekorting.org worden aangekondigd. De getallen voor kortingen lopen nogal uiteen, het is daarom aan te raden de kortingen stuk voor stuk te bekijken.

De beste korting kiezen

Behalve 60% korting bij BTC Direct, staat er ook vermeld dat je 50% korting op de hele site kunt krijgen. Ook zijn er acties voor verkoop. Een actie die 20% (‘extra’?) korting geeft op sale en een actie van maximaal 15% op direct verkoop. Eén ding is duidelijk: BTC Direct heeft genoeg kortingen online staan. Het is aan te raden de kortingen goed uit te zoeken en alleen te kiezen voor de korting die het best bij jou past. Kijk ook of kortingen te combineren zijn.

BTC Direct op Spydeals.nl

Ook op Spydeals.nl staan verschillende kortingen beschreven voor BTC Direct. De kortingen bij Spydeals.nl komen iets later te vervallen dan bij ekorting.org: niet op 5 september 2021, maar 25 september 2021. Er wordt melding gemaakt van 20% korting, maar ook van 30% korting. Daarnaast staat er een ‘extra korting’ aangegeven 35% op Sala. De voordeligste korting is die van 55% ‘op Alles’. Het kan zijn dat er een addertje onder het gras zit: bekijk de voorwaarden.

Op jouw succes!