BUX: duurzaam investeren met de beste acties, bonussen, kortingcodes

BUX biedt een alternatieve manier van beleggen. Bij BUX kun je op veel verschillende wijzen infesteren. Je kunt handelen in aandelen, maar ook in ETF’s en dat tegen 0 euro commissie. Het openen van een rekening is een fluitje van een cent. Je hoeft hier slechts enkele minuten voor uit te trekken. Voor het openen van een rekening is ook geen papierwerk nodig. Als je handelt bij BUX, dan staan zowel je geld als je aandelen veilig opgeslagen bij ABN Amro Clearing.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

De voordelen van BUX

BUX heeft verschillende voordelen. Je ontvangt als lid zowel het recentste nieuws van de beurs, als speciale educatieve content om je beleggingsvaardigheden mee te vergroten. Deze educatieve content is vrij van jargon. Er worden dus geen onnodig moeilijke woorden gebruikt. Leren kan in je eigen tempo. Bovendien is je geld tot een waarde van 100.000 euro beschermd.

Wie is BUX?

BUX is een snelgroeiende ‘neobroker’. Sinds 2014 kunnen Europeanen bij BUX beleggen. BUX heeft tot doel barrières tot en op de financiële marktweg te nemen en de aard van beleggen zelf te veranderen. Beleggen is niet iets stoffigs en saais, het is ‘hip’ en helemaal niet moeilijk. Via BUX Zero kunt je beleggen zonder commissie te betalen. Je investeert in de bedrijven waar jij in gelooft. Met BUX Zero kun je handelen in Nederland en nog enkele landen.

Overige BUX platforms

BUX Zero is het bekendste platform van BUX, maar er zijn nog twee platforms waarop je kunt beleggen: BUX X en BUX Crypto. BUX is inmiddels in 10 verschillende Europese landen beschikbaar. Je vindt het hoofdkantoor hier in ons eigen Nederland, in Amsterdam.

Unieke gratis aandeel actie

BUX heeft een unieke actie waarbij je een gratis aandeel kunt krijgen als je je inschrijft en begint met beleggen. Zodra je geld op je account in de BUX app hebt gezet, krijg je gratis een aandeel. Je komt al voor de actie in aanmerking als je zo weinig als één euro op je account stort. Je kiest het aandeel helaas niet zelf, dit kiest BUX Zero willekeurig voor jou uit. Met wat geluk krijg je een aandeel dat meer dan 200 euro waard is. Het is een soort lot in een loterij.

BUX referral bonus gebruiken

Voor BUX Crypto is een unieke referral bonus te gebruiken. Je hebt hier een speciale link voor nodig (https://getbuxcrypto.com/r/d9bOQX ). Als je de link gebruikt kun je 10 euro bonus verdienen. Om de bonus te krijgen, moet je een vriend zover zien te krijgen zich aan te melden voor BUX Crypto. Als deze persoon gebruik maakt van de code, krijg niet alleen jij de 10 euro bonus, ook hij krijgt de bonus. Kortom: gebruik maken van referral is echt winwin.

Hoe werkt het?

Je gaat allereerst naar de “Earn rewards” pagina in het menu. Vervolgens kopieer je je persoonlijke referral link. Dan verstuur je de link naar je vrienden of deel je deze via sociale media. Op die manier kun je in één keer al je vrienden, kennissen, collega’s en familieleden tegelijk uitnodigen. Zowel jij als je vriend krijgen nu een reward als deze begint te handelen bij BUX Crypto.

Op jouw succes!