ByBit: het aanbod bonussen, acties en referral codes

ByBit heeft zijn hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden. Daarnaast heeft ByBit een kantoor in Azië, in Singapore. De exchange ging in maart 20128 online. In feite is ByBit nog een relatief jonge wereld in de online beleggingswereld en moet het zijn plekje nog zien te

bemachtigen tussen de gevestigde namen. ByBit is vooral bedoeld voor handelaren met wat meer ervaring. Als beginner handelen bij ByBit kan best wat risico hebben en is niet aan te raden. Bovendien krijg je tot 30.000 dollar aan deposit-rewards en kun je prijzen tot een miljoen winnen bij Bybit.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Over ByBit

ByBit is in een relatief korte periode opgeklommen tot een grote speler in de wereld van de  Bitcoins derivaten. Het platform heeft een hoge snelheid, wat vooral ervaren handelaars erg aanspreekt. ByBit claimt maar liefst 100.000 transacties per seconde aan te kunnen (en daar heb jij er slechts 1 van nodig). Het zal dus niet voorkomen dat je geld verspeelt omdat het platform is overbelast. In tegendeel: ByBit heeft bewezen klaar te zijn voor de toekomst.

Onderscheid in functionaliteiten

ByBit blinkt vooral uit op het gebied van functionaliteiten. Je kunt hier namelijk doen aan zogenaamde ‘marge handel’ met hefbomen. Bij sommige crypto valuta kan de hefboom zelfs 100 keer zijn.

Het ByBit referall programma

ByBit heft een eigen referall programma. Het enige dat je hoeft te doen is inloggen in je ByBit account en je unieke referall code of link delen met vrienden. Melden vrienden van je zich met deze code aan, dan kom je in aanmerking voor Reward cards, waarmee je geld kunt verdienen. Bij elke mijlpaal die je bereikt, hoor teen anderen Reward. Er wachten coupons en bonussen op je. Daarnaast krijgen jij en de persoon die je hebt aangemeld 20 dollar aan tegoed.

Wat is de waarde van een Reward card?

Reward cards hebben uiteenlopende waardes. Ze werken ongeveer als loten in een loterij: soms verdien je er niets mee, soms een hele hoop. Een voordeel van de Reward card ten opzichte van een loterijlot is dat het met een Reward card altijd prijs is. De hoogste prijs is 500 dollar.

ByBit Deposit Bonus Bash

ByBit heeft een eigen speciale bonussysteem waarvoor je je kunt inschrijven. Handelaren die hun eerst storting duren tijdens de periode van het evenement  krijgen een coupon met een waarde van 10 dollar. Deze tien dollar geld als tegoed. Daarnaast kunnen er nog aanvullende bonussen worden verdiend, van minstens 15 dollar en maximaal 1000 dollar. Deze bonussen komen bovenop de coupon met een waarde van 10 dollar. Je kunt dus maximaal 1010 dollar verdienen.

Hoeveel verdien je?

Stort je minder dan 0.01 Bitcoin aan waarde, dan krijg je niets extra’s en blijft het bij de eerste bonus van 10 dollar. Bij een waarde van 0.01 Bitcoin krijg je nog eens 15 dollar bonus. Vanaf een waarde van 0.02 Bitcoin krijg je 30 dollar aan bonus extra. Om in aanmerking te komen voor de bonus van 1000 dollar moet je maar liefst 125.000 USDT storten. USDT is een crypto munt die de waarde van de Amerikaanse dollar volgt en dus ongeveer gelijk is aan de Dollar.

Op jouw succes!