Coinbase: jouw basis voor acties, kortingscodes, referral codes

Wat is Coinbase? Coinbase is een digitale exchange voor crypto munten. Het hoofdkantoor bevindt zich in California (San Francisco). De Broker bemiddelt handel in onder andere Bitcoin, in Bitcoin Cash, Ethereum en Ethereum Cash, plus Litecoin. Bitcoin transacties worden in 190 landen wereldwijd verricht. Het mag duidelijk zijn dat Coinbase een grote speler is, die wereldwijd actief is. Bij deze broker kun je terecht voor alle grote, bekende munten.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Krijg nu 10 dollar welkomstbonus

In tegenstelling tot in Nederland (en Europa), mogen Amerikaanse brokers en exchanges nog gewoon welkomstbonussen aanbieden. Van die mogelijkheid wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Bij Coinbase krijg je als nieuwe klant 10 dollar Bitcoin bonus (tegoed). Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een account openen bij Coinbase en voor minstens 100 euro aan waarde in crypto munten kopen of verkopen.

Voor wie is deze actie bedoeld?

De actie is voor nieuwe klanten: mensen die nog geen account hebben bij Coinbase en hier ook nog geen welkomstbonus hebben gehad. Je krijgt de bonus door je in te schrijven met de speciale Referral, of verwijzingslink (deze vind je online). Vervolgens moet je persoonlijke informatie opgeven en voor minimaal 100 Amerikaanse dollar aan waarde verhandelen. Let op: het offer is 180 dagen geldig (ongeveer een halfjaar), dus zorg dat je op tijd begint met handelen.

Wanneer krijg je de bonus?

Je krijgt de bonus in 4 dagen tijd nadat je je order hebt voltooid en voor minsten 100 dollar hebt verhandeld in crypto valuta. De bonus geldt als tegoed, dat je bij de volgende transactie kunt gebruiken.

De referral bonus van 10 dollar

De welkomstbonus is speciaal voor beginnende handelaren die een nieuw account maken. De referral bonus is juist voor mensen die al een account bij Coinbase hebben. Je krijgt de bonus als je een vriend, familielid of kennis zover kunt krijgen ook een account bij Coinbase aan te maken. Het mooie is dat niet alleen jij, maar ook de andere persoon de 10 dollar aan bonus krijgt. Ook hier gaat de bonus pas in nadat die persoon minstens 100 dollar heeft verhandeld.

Wat is de beloning?

Als een kennis, vriend, familielid of collega via jou een account aanmaakt, krijgen jullie allebei 10 dollar aan bonus. Deze bonus is een Bitcoin bonus, wat betekent dat je dat gedeelte van een Bitcoin krijgt dat je op dat moment met 10 dollar kunt kopen. Hoeveel Bitcoin je precies krijgt, is dus afhankelijk van de koers van de Bitcoin op dat specifieke moment.

Waar kan je deze bonus krijgen?

Ook de referral bonus is alleen online te verkrijgen, maar wel over zo’n beetje de hele wereld. In Nederland krijg je aan Bitcoin wat je met 10 dollar kunt kopen. Dat gedeelte van een Bitcoin moet je vervolgens weer omrekenen naar de waarde die 10 euro hier heeft.

Leersessie bonussen

Coinbase biedt ook zogenaamde ‘leersessies’ aan. Voor deze leersessie bonussen moet je verplicht een aantal korte video’s kijken, waarna je een aantal zogenaamde ‘Bond tokens’ krijgt. In het Nederlands vertaald zouden dit ‘obligatie bewijzen’ zijn. Bond is niet alleen het Engelse woord voor ‘verbintenis’, maar binnen de financiële wereld ook voor ‘obligatie’. De actie is speciaal voor bestaande leden van Coinbase. Je begint door de bijbehorende link te openen.

Op jouw succes!