Coinmerce: alle acties, kortingscodes en bonussen op een rijtje

Coinmerce werd in 2017 opgericht door een klein, bescheiden team. Het is een bedrijf van Nederlandse oorsprong. De focus ligt op de klant, de gebruiker van het Coinmerce platform. Bij deze online broker zijn handelaren met elke vorm van ervaring welkom. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met het handelen in crypto valuta, is er bij Coinmerce een plek vrij. De broker stelt zichzelf tot doel van iedere beginnende handelaar een professional te maken.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Visie van Coinmerce

Coinmerce is opgericht vanuit de visie om crypto valuta voor een groot publiek beschikbaar te maken. Ook was het doel om een platform te bouwen waar de crypto’s eenvoudig konden worden gemanaged. Sindsdien is het platform flink gegroeid. Coinmerce heeft aan succes geroken. De grondwaarden van Coinmerce zijn ‘integriteit’, ‘toegankelijkheid’ en ‘innovatie’.

Coinmerce op Kortingscouponcodes.nl

Op Kortingscouponcodes.nl staan verschillende acties voor Coinmerce, al zijn de acties op het moment van schrijven niet erg specifiek. Er wordt melding gemaakt van ‘35% korting’ op het assortiment van Coinmerce, maar daaronder staat ‘als je wilt zien welke aanbiedingen op dit moment actueel zijn, klik dan op ‘bekijk aanbieding’’. Ook wordt er gesproken over 25% korting, maar het is niet helemaal duidelijk waar die korting nu eigenlijk voor geldt.

Coinmerce op Spydeals.nl

Ook op Spydeals.nl – een website die vergelijkbaar is met Kortingscouponcodes.nl – staan regelmatig nieuwe aanbiedingen voor Coinmerce. Hier is op dit moment 10 euro korting te vinden. Je krijgt 10 euro aan waarde in Bitcoin gratis als je je bij Coinmerce.io aanmeldt. De actie is maar tijdelijk geldig en verloopt aan het einde van juli 2021 (31-07-21). Wees er dus snel bij. Breng een bezoek aan Spydeals om van nieuwe Coinmerce acties op de hoogte te blijven.

Actie bij Cryptocurrencytip.nl

In een bericht van 15 januari 2021 op Cryptocurrencytip.nl wordt ook melding gemaakt van 10 euro korting op Bitcoin voor wie een account bij Coinmerce opent. Wil je beginnen met Bitcoin en gelijk wat extra tegoed hebben om een goede start te maken? Meld je dan aan voor Coinmerce via Spydeals of Cryptocurrencytip.nl. De voorwaarden voor het verkrijgen van de 10 euro bonus zijn de volgende: je moet een account openen en minstens 50 euro storten.

Kopen of verhandelen

Coinmerce is één van de grootste namen onder de online crypto currency brokers. Je krijgt de 10 euro Bitcoin bonus als je voor 50 euro aan crypto koopt of juist verhandelt. Je krijgt de 10 euro automatisch gestort op je wallet. De actie van Cryptocurrencytip was geldig van 14 februari 2021 tot en met de 21e februari 2021. Iedereen kon er aan meedoen. Het is niet helemaal duidelijk of de actie van Spydeals.nl ook al ten einde is. Hou de websites daarom in de gaten.

Crypto’s kopen via Coinmerce

Het aankopen van crypto valuta gaat iets anders via Coinmerce dan bij vele andere brokers. Bij de meeste brokers moet je eerst tegoed op je account zetten vanaf je bankrekening. Dan pas kun je de euro’s in crypto eenheden omzetten. Bij Coinmerce kies je gelijk een crypto valuta, geef je op hoeveel je ervan kopen wilt, waarna je gelijk met iDeal kunt betalen. Het inwisselen van euro’s naar crypto gaat dus direct. Het feit dat je een stap kunt overslaan is erg fijn.

Op jouw succes!