Cryptomaan: deze bonussen, acties en kortingscodes zetten je in vuur en vlam

Een cryptomaan is iemand die dol is op crypto’s. Cryptomaan was lange tijd onafhankelijk, maar is sinds enige tijd overgenomen door BTC Direct. Cryptomaan is een webshop uit Nederland, waar met name hardware wallets en andere crypto artikelen gekocht konden worden (zelf T-shirts). Cryptomaan wordt gezien als de eerste officiële Nederlandse en Belgische retailer. Het team bestaat uit vier leden, stuk voor stuk echte crypto fanaten.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Diensten van Cryptomaan

Cryptomaan biedt hulp aan alle mensen die hulp nodig hebben bij de installatie of het gebruiken van hardware wallets. Daarbij speelt het behoeden voor fouten een grote rol. Klanten worden als vrienden benaderd: met hetzelfde respect en met oog op een goede uitkomst voor iedereen. Ook als er per ongeluk een fout wordt gemaakt, wordt dat eerlijk verteld.

Meer dan alleen een webwinkel

Cryptomaan is meer dan alleen een webwinkel waar je hardware wallets kunt kopen. Al het personeel is op de hoogte van de laatste technologie en die kennis wordt ook graag gedeeld, zodat klanten hun weg kunnen vinden in de cryptowereld. Elk van de oprichters heeft één of meerdere cryptomunten in persoonlijk bezit. Cryptomaan staat bekend om zijn uitstekende service en heeft een reputatie hoog te houden. Vraag over een product? Neem dan gerust contact op.

Waar staat Cryptomaan om bekend?

Cryptomaan zorgt voor een snelle levering. Bestel je voor ’s avonds laat, dan heb je het de volgende dag meestal al in huis. De website is overzichtelijk en duidelijk: zoals het hoort. Op de website is genoeg informatie te vinden over het product en de toepassingen hiervan. Qua service doet Cryptomaan het prima en dat heeft gezorgd voor hoge klantbeoordelingen.

Cryptomaan op Hotdeals.com

Hotdeals.com is een website waar je verschillende acties en speciale promoties vindt, van heel veel verschillende bedrijven, dus ook van Cryptomaan. Hier staat onder meer het aanbod: 20% korting plus gratis verzending. Met behulp van de korting krijg je een extra korting op het product van je keuze. Bovendien wordt dat product gratis bij je afgeleverd.

Overige acties Hotdeals.com

Op Hotdeals.com valt ook te lezen dat je tot wel -15% voor een Ledger Backup Pack hoeft te betalen. De optie is heel specifiek. Bij deze actie, net als bij de voorgaande staan specifiek de vervaldata aangegeven. Voor deze aanbieding zou de aanbieding tot 04-07-2021 duren. Op het moment van schrijven is deze net verlopen. De 20% korting plus gratis verzending krijg je tot 25 december 2022. Hier kan je nog wel even gebruik van maken. Controleer regelmatig voor updates!

Cryptomaan op Kortingscodes.ad.nl

Ook op Kortingscodes.ad.nl zijn verschillende kortingscodes voor Cryptomaan te vinden. Het is belangrijk dat je voor elk van deze acties de voorwaarden doorneemt. Ook hier staat dat je tijdelijk 20 euro korting kunt krijgen. De gratis verzending staat apart aangegeven, maar we gaan ervanuit dat deze acties tot één deal gecombineerd kunnen worden. Daarnaast staan er nog wat aanbiedingen met specifieke geldbedragen op Kortingscodes.ad.nl die je kunt scoren.

Extra aanbieden Kortingscodes.ad.nl

Op deze website staat ook de actie 50% korting op de Nano S, plus 30% korting voor enkele voordeelbundels. Wil je gebruik maken van deze unieke acties? Ga dan snel naar de website en kijk naar de voorwaarden. Het is niet helemaal duidelijk hoe lang deze acties geldig zijn.

Op jouw succes!