Day Traden is het op één dag proberen te behalen van financieel voordeel uit een lagere openingsstand en een hogere sluitingsstand van aandelen. De masterclass laat je zien hoe je het beste kunt day traden en welke strategieën je kunt volgen. Kevin Timmers werkt zelf volgens deze strategieën en je kunt zelfs live met hem meekijken hoe hij te werk gaat. Hij is actief op de Amerikaanse beurs, wat er wel voor zorgt dat de tijden waarop je live mee kunt kijken anders zijn dan normale kantoortijden. Dit biedt kansen, omdat kantoortijden normaal ook werktijden zijn. Studenten of andere mensen die overdag druk bezig zijn, kunnen op deze manier toch meegenieten van het handelen in aandelen, maar dan op de Amerikaanse markt.

Inhoud van deze pagina:

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

De masterclass werkt voor iedereen die wil beginnen met handelen in aandelen. Het belangrijkste is vooral dat je de juiste kennis opdoet en de nodige vaardigheden leert. Trends ontdekken en analyses maken leer je gaandeweg, daar hoef je niet vanaf dag één mee bezig te zijn. In de tussentijd kun je bij vragen terecht bij de wekelijkse live sessies. Dit mentorschap is waardevol, omdat je niet altijd zelf de schakeling kunt maken tussen theorie en praktijk. Zelfs als je over de schouders van Kevin Timmer mee kunt kijken en hij legt uit wat hij aan het doen is, hoeft het waarom nog niet altijd voor jou helder e zijn.

Belangrijke disclaimer vooraf

Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en zou alleen gedaan moeten worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Wat zijn voor- en nadelen van de Day Trading Masterclass?

Als je gaat zoeken naar andere aanbieders van Day Trading cursussen, kom je er al snel achter hoe het aanbod verschilt in inhoud en prijs. Je doet er dan ook goed aan om bij jezelf te rade te gaan waar je concreet behoefte aan hebt en welk middel hierbij het beste past. Wil je vanaf het eerste moment bij de hand genomen worden, of heb je aan de theorie voldoende en kun je zelf de koppeling wel maken? Je hebt dan geen cursus, maar een platform of broker nodig van waaraf je kunt handelen.

De voordelen van de Day Trading Masterclass

✅ De masterclass wordt nu voor de helft van de prijs aangeboden, waardoor je niet 1000 euro, maar 500 euro betaalt.
✅ De masterclass is vergezeld van een maand lang gratis live trading sessies met Kevin Timmers volgen. Deze sessies starten om 15 uur en eindigen rond 22 uur.
✅ Bij de masterclass zitten drie bonussen die voor Kevin Timmers persoonlijk een groot verschil in zijn handelen maken. Je krijgt informatie, tools en sheets die je nodig hebt voor je handelen en niet meer zelf hoeft te ontdekken of ontwerpen.
✅ De masterclass biedt ook toegang tot de community, waar je met vragen of twijfels terecht kunt.

De nadelen van het aanbod van Kevin Timmers:

❌ Als de maand gratis live trading sessies volgen erop zit, ga je er daarna 100 euro per maand voor betalen. Alles bij elkaar opgeteld komt dat neer op een flink bedrag per jaar. Je moet je afvragen hoe actief je moet day traden en hoe gunstig alles uit moet pakken om dit bedrag eruit te kunnen halen.
❌ Door de korting laat je je misschien verleiden om sneller met Kevin Timmers in zee te gaan dan je wellicht had gewild. Meestal is een korting echter langer geldig dan op de website vermeld staat. Laat je dan ook niet te snel verleiden om de masterclass aan te schaffen, maar kijk goed om je heen of dit de juiste bron voor jou is.

Is Day Trading iets voor jou? Verken je mogelijkheden

Wanneer je al een tijdje nadenkt over het beleggen in aandelen, kan dit het moment zijn om je er toch weer even verder in te verdiepen. Misschien vind je dat investeren in crypto currencies nog met wat te veel risico’s gepaard gaat, dus daar blijf je nog even bij weg. Er zijn vast nog wel andere opties om toch eens te beginnen met beleggingen. Je hebt al een tijdje wat geld aan de kant gezet om het avontuur aan te gaan en komt de term “Day Trading” tegen. Dat klinkt interessant en je leest verder.

Wat is Day Trading eigenlijk? Een korte uitleg van het begrip

Day Trading betekent letterlijk: binnen het tijdsbestek van dezelfde dag handelen. Je moet je voorstellen dat je aan het begin van de dag iets koopt, wat je gedurende dag (of net voor het einde van de dag) weer verkoopt. Je doet dit typisch bij aandelen die in de loop van de dag in waarde stijgen, zodat je op dezelfde dag de winst behaalt wanneer je je verkoopprijs vergelijkt met je inkoopprijs. Meestal gaat het om kleine winstmarges, maar het is nog steeds een positief resultaat.

Waarom zou je aan Day Trading doen als de winstmarges maar zo klein zijn?

Over Bitcoins heb je kunnen lezen dat er een periode was waar ze binnen een zeer korte termijn enorm in waarde gestegen zijn. Waarom zou je je dan richten op iets wat maar weinig winst oplevert? Digitale of virtuele valuta zijn nog steeds redelijk nieuw en je kunt er niet in elk land mee betalen. Ook de waarde schommelt heel erg. Als je een pot ongeteld hebt, kan dit spannend zijn, maar voor de normale mens werkt beleggen anders. Day Trading levert nog steeds geld op.

Er zijn verschillende aandelenmarkten waar je uit zou kunnen kiezen

Als je al thuis bent in het beleggen in aandelen, weet je dat er diverse aandelenmarkten over de hele wereld zijn. Deze markten sluiten aan het einde van de dag en afhankelijk van waar deze aandelenmarkt zich bevindt, dien je dus ook op die tijden dat de markt geopend is te handelen. Dit betekent dat je je hele levensritme aan moet passen aan de markt die je op wilt. Binnen Europa heb je al verschillende openingstijden van de beurzen, laat staan dat je buiten Europa gaat kijken.

Waarom kies je dan liever voor de Amerikaanse aandelenmarkt?

Ga je voor de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer, dan krijg je de training vanuit het perspectief van de Amerikaanse aandelenmarkt. Kevin heeft een lange weg afgelegd om te kunnen concluderen dat dit de meest interessante markt voor Day Trading is. Hier zijn tot ongeveer tien kansen per dag te benutten en dat zie je niet meer op veel plekken. Vergeet niet dat elk klein bedrag aan winst dat je behaalt, bij elkaar opgeteld aardig kan doortikken.

Andere voordelen van het handelen op de Amerikaanse beurs

Als je de tijd van openen in de Verenigde Staten vergelijkt met hetzelfde moment in Nederland, kom je voor veel mensen in een prettig tijdsvak terecht. Je zit dan ergens tussen 15:30 en 22:00 uur waarin het moet gebeuren. Het verschil in tijdzone maakt het voor veel verschillende soorten mensen makkelijk om op deze markt te handelen. Zelfs als je tot 17 uur werkt, kun je daarna nog tot ’s avonds laat je beleggingen doen. Het is dan ook prima te combineren met allerlei profielen.

Wat betekent plaatsonafhankelijk bij beleggen?

Bij veel beroepen moet je minimaal een aantal dagen in de week op je werk aanwezig zijn. Andere beroepen kun je alleen maar uitoefenen als je 100% van de tijd op je werkplek bent. Een zorgverlener in een verzorgingstehuis is daar nodig waar zorg gevraagd wordt, dit kan niet plaatsonafhankelijk. Als day trader heb je vooral een online verbinding nodig, zodat je live kunt volgen hoe de koersen veranderen. Met deze informatie neem je vervolgens je beslissingen.

Wat kan plaatsonafhankelijk op de langere termijn voor jou en je leven betekenen?

Ga je aan de slag met Day Trading en heb je succes? Dan kan het zo zijn dat je er tijdens een vakantie niet eens mee wilt stoppen. Je neemt je laptop gewoon mee op reis en kiest twee of drie vaste momenten gedurende de middag en avond uit om even de gang van zaken te volgen en te handelen. Er zijn mensen die definitief hun rugzak pakken en via hun laptop hun hele nomadische levensstijl kunnen betalen. Zo kun jij ook vanaf een tropisch eiland of midden in de sneeuw beleggen.

Er is voldoende ervaring nodig voordat je je vaste baan te snel hebt opgezegd

Natuurlijk ga je niet over een nacht ijs. Je weet dat er altijd risico’s zitten aan het handelen in aandelen en daarom ga je ook geen geld investeren dat je niet hebt. Het laatste wat je wilt is je financiële buffer kwijt raken, want die maakt een aantal zaken heel makkelijk. Je slaapt geruster als je weet dat je een reparatie aan je auto gewoon kunt betalen of als je voor de decembermaand geen geld tekort hebt. Maar je kunt nog meer doen om het vertrouwen in je handelen te laten groeien.

Volg een masterclass om je kennis te vergroten

Tegenwoordig heet alles zo’n beetje “masterclass”, maar in wezen is het een training of korte cursus die je specifiek over een bepaald onderwerp vertelt. Een expert neemt je mee in de materie en laat je alle ins en outs zien binnen zijn vakgebied. Ook voor Day Trading zijn er trainingen, zoals bijvoorbeeld de masterclass van Kevin Timmer. Hij is al zeven jaar actief op de Amerikaanse aandelenmarkt en kan je wegwijs maken in de wereld van de day trader.

Wat houdt de Day Trading Masterclass in?

Je krijgt toegang tot een online training die in totaal 12 uur van je tijd in beslag zal nemen. Je volgt de video’s in een tempo dat bij jou past. Is de materie nog helemaal nieuw voor jou? Dan wil je de video’s wellicht twee keer bekijken. De eerste keer kijk en luister je goed, de tweede keer maak je ook notities die je wilt kunnen teruglezen. Op deze manier maak je goed gebruik van de kennis van een ander. En weet je wel al meer van day traden? Dan ga je in de video’s op zoek naar nieuwe info.

Andere voordelen van de masterclass

Je kunt de online training volgen, maar dat is natuurlijk heel wat anders dan werkelijk ervaren hoe het is als iemand aan het day traden is. Het grootste voordeel – vooral voor je zelfvertrouwen – is over de schouders kunnen meekijken met iemand die op dat moment aan het traden is. Tijdens deze live sessies kijk je mee op het scherm van Kevin Timmer en informeert hij je over zijn gedachtegang en waarom en wanneer hij actie gaat ondernemen.

Live sessies volgen – een leerzaam proces

De sessies vinden ook weer aan het einde van de middag en in de avond plaats, waardoor je gewoon op jouw moment aan kunt sluiten. Zorg er wel voor dat je ook een paar keer het begin meekrijgt, want anders mis je altijd de start en de eerste uitleg of focus van die dag. Je wilt het hele proces gezien en gevolgd hebben. Een halve vrije dag opnemen om de gehele middag van start tot einde eens te zien, kan nuttig zijn.

Is er ook ruimte voor vragen?

Om het handelen goed te kunnen doen is er tijdens de live sessies geen ruimte voor vragen. Dat hoeft ook niet als er voldoende informatie met je gedeeld wordt. Toch kun je wel eens met vragen blijven zitten en daarvoor kun je dan de mentorsessie gebruiken. Dit mentorschap vindt elke week plaats en je kunt er al je vragen of onduidelijkheden kwijt. De mentorsessies worden ook nog opgenomen, dus zelfs als je een eerdere datum wilt terugkijken, kan dit. Je mist helemaal niks.

Wat voegt deze masterclass toe vergeleken met andere trainingen?

De dagelijkse live stream day trading met de cursusleider voegt wel echt iets unieks toe. Het kan namelijk ook een keertje mis gaan en dan zie je live hoe iemand voor je neus zijn geïnvesteerde geld verliest. Het kan echter niet 100% van de tijd goed gaan en ook dit zijn belangrijke lessen die met je worden gedeeld. Als het mis gaat, wordt er vaak teruggekeken naar of er aanwijsbare signalen terug te vinden zijn. Hier leer je enorm veel van, want dan kun je zelf dit soort signalen leren ontdekken.

Zit er dan nog een addertje onder het gras bij de Day Trading Masterclass?

Een kleintje… Het bedrag van de cursus geeft je toegang tot het deelnemen aan de day trading live sessies voor de periode van een maand, daarna betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. Misschien heb jij de live sessie echter helemaal niet nodig en was een maand voldoende om je de wijze van handelen eigen te maken. Als dat zelfvertrouwen er nog niet in zit, kun je altijd nog beslissen om een abonnement op de sessies te nemen. Dit kost je zo’n honderd euro per maand.

Prijsstrategie van online trainingen – een marketingstrategie die werkt

Bij veel online aanbod van cursussen wordt gestrooid met kortingen. Dit is om jou te verleiden zo snel mogelijk gebruik te maken van de aanbieding die op dat moment geldt. Realiseer je dat er altijd wel iets van een aanbieding zal zijn. Bij de Day Trading Masterclass kun je je dan ook afvragen of de prijs ook echt alleen “voor vandaag” is. Er wordt aangegeven dat binnenkort de prijsverdubbelt en als je de masterclass wil volgen, moet je dat zeker doen, maar liever vanwege de inhoud dan de prijs.

Nuttige extra’s die Kevin Timmer je biedt als cursist

Je kunt van een aantal bonussen genieten bij de masterclass en het gaat dan om extra’s die toegespitst zijn op het publiek en geen algemene producten. Zo zijn er pro-scanners die het jou makkelijk maken om aandelen die interessant zijn te vinden. Ook krijg je elke dag een overzicht van aandelen die je wilt checken om te zien wat ze die dag doen. Als laatste maakt de cursusleider gebruik van bepaalde Excel pagina’s die helpen bij het Day Traden.

Investeren in de cursus en investeren in het traden

Alles kost tijd of geld tegenwoordig en daarom kies je zelf op welke manier je wilt gaan traden. De cursus kun je in je eigen tijd volgen, daarna begint het echte werk pas. Ga jij de Amerikaanse aandelenmarkt ook aftasten om te zien of je er successen kunt behalen? Blijf je er dan bij of ga je ook andere markten verkennen? Ook kun je merken dat je er meer tijd in wilt steken dan alleen die paar uurtjes per week. Denk goed na over de stappen die je gaat zetten en de gevolgen die het heeft.

Overwegingen om fulltime te gaan beleggen

In het begin kan de winst uit je beleggingen weer in nieuwe beleggingen gestoken worden. Je kunt ook een deel op je spaarrekening zetten of je hypotheek eerder inlossen. Wat je ook doet, denk er goed over na en zet een aantal scenario’s op een rijtje. Het maakt nogal wat uit of je alleen bent, een partner hebt, of ook nog kinderen hebt. In het laatste geval kan een spaarrekening voor elk kind ervoor gaan zorgen dat je met je beleggingen hun studie al opzij hebt gezet.

Gevoel van zekerheid op waarde inschatten en risico’s inventariseren

Je weet dat beleggen niet zonder risico is. Door de masterclass heb je voldoende informatie om het een kans te geven. Wil je voor zekerheid gaan, dan is een normale spaarrekening een goed plan, alleen krijg je daar nooit meer zoveel rente op als vroeger. Beleggen kan dan ook een vorm zijn om je inkomsten te vergroten, waardoor je eerder met pensioen kunt. Ook andere dromen kun je door goed te beleggen waarmaken. Wat is jouw droom en hoe helpt de masterclass je deze te realiseren?