De Belegger en het Prominent Lidmaatschap: dé weg naar succesvol beleggen?

We zijn allemaal wel eens zoek naar manieren om een beetje extra te verdienen. Of het gebeurd door het oppakken van een aantal extra klusjes in de buurt of het maken van extra uren op het werk. Het probleem is echter dat je helaas niet meer uren in de dag kan maken dan er zijn. Daarom zijn steeds meer mensen de weg van beleggen ingedoken. Dit gaat echter niet zonder risico. De Belegger is een platform die jou helpt om jouw belegging reis zo succesvol mogelijk te maken. Door middel van een lidmaatschap krijg je toegang tot een hoop kennis. Maar, hoe effectief en waardevol is dit lidmaatschap daadwerkelijk?

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Mijn droom om een succesvolle belegger te worden

Sinds 2020 ben ik actief op zoek gegaan naar manieren om extra geld te verdienen naast mijn huidige fulltime baan. Ondanks dat het altijd als een onmogelijk droom leek, wilde ik graag op een punt komen dat ik parttime kon werken zonder dat ik in inkomen omlaag zou gaan. Dit heeft me gebracht tot de wereld van beleggen. Met beleggen kan je investeren in aandelen die in de loop van de jaren (hopelijk) groeien in waarde. Een investering van 100 euro, kan in 5 jaar ineens 10x zoveel waard zijn. Dit klinkt uiteraard voor mij als een geweldig plan om te doen.

In de realiteit is beleggen niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel risico bij kijken, je moet leren hoe de markt werkt en hoe je slimme keuzes maakt. Ik was enorm verdwaald door alle informatie die ineens op mij af kwam. Daarom ging ik op zoek naar hulpmiddelen. Dit heeft mij gebracht bij De Belegger. Dit platform biedt een lidmaatschap aan waarmee jij de beste tips en waardevolle lessen leert van een echte belegger, namelijk Rabi Safi.

De vraag is echter, is dit lidmaatschap echt zijn geld waard of kan je het beter in aandelen besteden? In deze review heb ik een diepere duik genomen in mijn ervaring met het Prominent Lidmaatschap van De Belegger.

Wie ben ik om dit te reviewen?

Ik ben erg enthousiast over de wereld van beleggen. Dit komt vooral door mijn eigen wens en doel om financieel vrijer te worden. Zelf wil ik graag de wereld van beleggen induiken, maar dit wil ik niet hals over kop doen. In deze review kijk ik daarom met een zo’n kritisch mogelijke blik naar de waarde van het prominent lidmaatschap. Graag deel ik met jullie mijn resultaten en bevindingen in mijn beleggers portfolio die ik heb gehaald en of het lidmaatschap hier invloed op heeft gehad.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is belangrijk om met een kritische blik een cursus of lidmaatschap in te duiken. Een bedrijf zal namelijk altijd zo veel mogelijk hun voordelen benadrukken. Ondanks dat deze beloftes echt zijn, worden ze vaak erg aangedikt. Dit kan misleidend zijn of zorgen voor een valse verwachting bij de gebruiker. Door zo kritisch mogelijk te kijken kom je er zelf achter of een cursus of lidmaatschap aan jouw verwachtingen gaat voldoen of niet.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

Mijn eerste indruk van de website van De Belegger was niet erg indrukwekkend. Zelf heb ik een creatieve achtergrond in Grafisch Ontwerp. Het uiterlijk en de identiteit van een bedrijf bepalen hierdoor voor een groot deel mijn eerste indruk. De website ziet er erg donker en onoverzichtelijk uit, wat bij mij wantrouwen oproept. Ondanks dat, snap ik wel hoe deze lay-out aansluit bij beleggen en dat dit slechts een eerste indruk is.

Wat zijn de beloftes van het Prominent Lidmaatschap?

 • Het belooft je ongelimiteerd toegang tot trainingen, video’s, tips en  begeleiding.
 • Het belooft je live toegang tot de portefeuille van Rabi. Wordt er ook analyses en extra informatie aan toegevoegd om ervan te kunnen leren?
 • Het belooft je handvatten om zelf met beleggen te beginnen. Is de informatie makkelijk om te zetten tot actie?

De criteria waar we het Prominent Lidmaatschap op beoordelen

Aan de hand van deze criteria hebben we het Prominent Lidmaatschap beoordeelt

 • Is alle informatie overzichtelijk en makkelijk te volgen?
 • Is er plek voor persoonlijke of directe vragen die je direct aan Rabi kunt stellen?
 • Kunnen we resultaten zien in ons eigen portefeuille die behaald zijn dankzij de kennis van het lidmaatschap?

Hoe we het getest hebben: onze onderzoeksdata

We hebben zelf deelgenomen aan het lidmaatschap. Zo kunnen we op de beste manier testen of het lidmaatschap waardevol is of niet. Daarnaast is het belangrijk om de recensies van andere gebruikers mee te nemen. Wat zijn de resultaten die andere ermee hebben behaald? Komen hun ervaringen overeen met die van ons?

In het kort: wat is het precies?

Wil jij graag jouw geld nuttig besteden? Ben je bang dat al het spaargeld zijn waarde op den duur gaat verliezen door inflatie? Dan is het tijd om in de wereld van beleggen te duiken. Voor iemand die echter nog nooit heeft belegd, is deze wereld net een doolhof. De belegger is een platform dat zich volledig richt op de wereld van beleggen.

Hoe ga je van start? Hoe werkt het? Wat zijn gevaren of risico’s waar je op moet letten en hoe vergroot jij jouw kans op succes? In het Prominent Lidmaatschap worden deze, en meer, vragen allemaal beantwoord. Je wordt klaargestoomd om de beleggerswereld in te duiken. Het lidmaatschap is gevuld met handige video’s, belangrijke tips en toegang tot het live portefeuille van Rabi zelf.

Info over de makers

Rabi Safi is begonnen met beleggen met als doel om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Hoe was in het begin nog niet helemaal duidelijk. Door het maken van veel fouten en veel lessen, heeft hij geleerd welke aanpak het beste resultaat oplevert op de lange termijn. Hij belegt vooral volgens de Warren Buffet techniek en wil zijn kennis graag met de rest delen. Dit doet hij via zijn online lidmaatschap De Belegger.

Hoe ziet het eruit?

Het lidmaatschap is ingedeeld in verschillende onderwerpen. Allereerst heb je het portefeuille van Rabi zelf. Hier krijg je toegang tot de live transacties en ontvang je alle updates rondom zijn portefeuille. Door te zien hoe hij het doet kan je een hoop zelf leren. Daarnaast is er de cursus. Deze is geschikt voor beginners en gevorderden. Deze cursus legt je alles uit wat jij moet weten over succesvol beleggen. Naast de cursus, worden er ook continue actuele analyses gedeeld over waardevolle aandelen, de beurs en meer. Het lidmaatschap is zowel online als via een mobiele app te bezoeken.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Wat is mijn ervaring? Voorafgaand aan het lidmaatschap wist ik het minimale van beleggen af. Ondanks dat ik snapte waarom het zo’n populaire manier is om financieel onafhankelijk te worden, snapte ik niet hoe ik dit voor mezelf kon creëren. Na het volgen van de cursus en nadat ik alle video’s en extra content grondig heb doorgenomen, kan ik eindelijk zeggen dat ik klaar ben om het avontuur aan te gaan. Aan de hand van een beleggingsplan, wat ik tijdens de cursus heb opgesteld, begon ik met een duidelijke structuur te beleggen. Dit maakte het een stuk minder spannend. Uiteraard is het bij beleggen belangrijk om op de lange termijn te denken, maar ik zie nu al hoe mijn aandelen langzaam hun vruchten gaan afwerpen. 

Kosten

Het Prominent Lidmaatschap sluit je af voor een jaar. Dit bedrag kan je maandelijks of in een keer afbetalen. Naar mijn mening ligt de prijs exact goed.

Is het het geld waard?

Het Prominent Lidmaatschap is het geld 100% waard. De hoeveelheid aan informatie en tips die je ervoor terug krijgt voelt onbetaalbaar. Ondanks dat het een investering is, geeft dit lidmaatschap de garantie dat je vanaf het begin succesvol en met een duidelijk doel gaat beleggen. Als het niet voor het lidmaatschap was, had ik waarschijnlijk al dubbel het lidmaatschap bedrag verspilt aan slechte beleggingen en beginnersfouten.

Wat vinden wij van het lidmaatschap?

De cursus

De cursus is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Voor ieder onderwerp wordt er echt de diepte in gegaan. Wanneer je de tijd neemt om de cursus aandachtig te volgen, heb je aan het einde alle benodigde informatie om zelf aan te slag te gaan. Tijdens de cursus werk je ook al aan een beleggingsplan dat helpt om direct na de cursus te beginnen met beleggen.

De live portefeuille

De live portefeuille en toegang tot alle transacties zijn erg waardevol om als toevoeging te hebben. Niet alleen krijg je hierdoor een beter beeld van hoe het er in het echt aan toe gaat, ook krijg je de bevestiging dat het de moeite waard is. Rabi legt daarnaast door middel van analyses uit waarom hij bepaalde keuzes maakt. Deze kan je zelf toepassen in jouw transacties

Het beleggen

Beleggen zelf is in het begin erg spannend. Je weet namelijk dat beleggen altijd met risico gaat. Het lidmaatschap en de community zorgt echter voor een warm gevoel. Je hebt altijd een plek waar je terecht kan voor vragen, tips of ervaringen van anderen. Dankzij het lidmaatschap bouw je langzaam het zelfvertrouwen op en ontwikkel je jezelf gaandeweg uit tot een echte belegger.

Voor- en nadelen van X

Voordelen

✅ Leert om zelfverzekerd te beleggen

✅ Een cursus met waardevolle informatie

✅ Geschikt voor beginners en gevorderden

✅ Toegang tot de portefeuille en live transacties laten zien dat het geen gebakken lucht is

Nadelen

❌ Extra persoonlijke begeleiding zou het nog waardevoller maken

Onze score per criterium:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 9
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 9
 • Is het diepgaand? – 9
 • Persoonlijke begeleiding – 8
 • Gebruiksvriendelijkheid – 9
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 10
 • Toekomstbestendigheid – 9
 • Functionaliteiten – 9

Hoe is het anders dan zijn concurrenten?

Een groot verschil tussen De Belegger en zijn concurrenten, is dat het Prominent Lidmaatschap echt specifiek gericht is op het leren van waardevolle technieken. Naast dat je leert hoe de markt in elkaar zit, leer je hier ook hoe je met behulp van de juiste technieken inspeelt op de markt. Krijg je te maken met lastige beurstijden? Dan leer je dankzij Rabi hoe je inspeelt op deze instabiliteit.

Waarom niet gratis informatie opzoeken via YouTube of Google

Ondanks dat je op het internet een hoop kan vinden over beleggen, gaat deze informatie nooit volledig de diepte in. Daarnaast is het op het internet ook lastig om te filteren welke informatie van een expert komt en welke informatie gedeeld wordt zonder credits. Het is hierdoor makkelijk om foute keuzes te maken en het risico van beleggen te vergroten. Bij De Belegger heb je de zekerheid dat alle tips komen van een echte expert die tot op de dag van vandaag nog steeds hard werkt aan het uitbreiden en behouden van zijn portefeuille.

Wat moet je ervoor over hebben?

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het maakt dus niet uit of je al aandelen hebt die je wilt optimaliseren of dat je simpelweg nog jouw eerste aandeel moet kopen. Om het meeste uit het Prominent Lidmaatschap te halen, moet je in staat zijn om echt de stap naar het beleggen te maken. Ondanks dat je niet direct met een groot bedrag hoeft te beginnen, is het wel belangrijk dat je echt de informatie van de cursus toepast in de echte beleggerswereld. Je leert immers pas echt door het zelf te doen.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
JeroenJeroen volgde voor een lange tijd De Belegger al via YouTube. Uiteindelijk maakte hij ook de stap richting het lidmaatschap. Vooral het volgen en leren van de live transacties van Rabi hebben een enorme impact op zijn succes.
StefanStefan was op zoek naar een manier om de beleggerswereld in te duiken, maar liep tegen het probleem dat hij niet veel tijd had om zich te verdiepen. Dankzij het lidmaatschap kreeg hij alle informatie uitgereikt en werd hij in korte tijd klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan.
EmmaEmma geeft aan hoe waardevol de begeleiding en tips van Rabi zijn. Vooral in onstabiele beurstijden staat Rabi klaar om waardevol advies te geven. Dankzij het lidmaatschap sta je er niet meer volledig alleen voor.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Heb jij, net zoals mij, al een lange tijd de gedachte om aan beleggen te beginnen of wil je simpelweg jouw spaargeld in waarde laten groeien? Dan is het tijd om lid te worden van het Prominent Lidmaatschap van De Belegger. Eigenhand heb ik ervaren hoe ik niet alleen in mijn kennis, maar ook in mijn zelfvertrouwen ben gegroeid. Zonder De Belegger was dit mij nooit gelukt. Het lidmaatschap biedt, door middel van de cursus, de live portefeuille en de aanvullende begeleiding, alle handvatten om jouw beleggingen een succes te maken. Het maakt niet uit of je al enige ervaring hebt of je een echte beginner bent, zoals ik, het Prominent Lidmaatschap geeft je stof die makkelijk te volgen is en die je echt klaarstoomt voor succesvolle transacties.

ReviewDe Belegger – het Prominent Lidmaatschap
SamenvattingDe Belegger is een platform gericht op beleggen. In het Prominent Lidmaatschap leer jij hoe jij slim belegt en hoe jij jouw doelen kunt behalen. Beleggen komt altijd met een risico. Wanneer jij niet met een goed plan en de juiste kennis het avontuur instapt, is de kans op falen erg groot. Het lidmaatschap stoomt je door middel van de cursus en aanvullende content helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Gratis media van De Belegger

Naast het lidmaatschap, biedt De Belegger ook extra gratis media aan om te volgen. Op de website worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst die inspelen op actuele onderwerpen in de beleggerswereld. Daarnaast beheert Rabi ook een succesvol YouTube account waar hij meer spelenderwijs over beleggen praat. Hier worden ook regelmatig video’s geüpload waar Rabi met andere beleggers het gesprek rondom beleggen aangaat.

Op jouw succes!