eToro: welke bonussen, kortingscodes en acties neemt de stier op de hoorns?

eToro is wereldwijd het meest vooraanstaande en bekroonde sociale handelsplatform. De online broker doet het ontzettend goed bij beleggers over de hele wereld. Je kunt je hier aansluiten bij miljoenen mensen die al de slimme manier hebben ontdekt om in talloze activa te beleggen. Op eToro kun je beleggen in verschillende aandelen zonder dat je hier extra toeslagen voor hoeft te betalen. Ook betaal je geen extra beheer- of ticketkosten.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

In aandelen beleggen

Beleggen in aandelen kan eToro vaak tegen nul commissie. Dit houdt in dat je geen extra brokerkosten hoeft te betalen als je een positie opent of sluit. Als je een short-positie inneemt (verkopen) op hefbomen gebruikt, zul je wel commissie moeten betalen. Ook kan het zijn dat je andere kosten moet betalen. eToro staat niet bekend om het geven van veel bonussen.

Regeling CySec

CySEC (de Cyprus Securities and Exchange Commission) is het regelgevend orgaan achter eToro. Sinds 1 februari 2017 zijn de regels van CySEC flink verscherpt, waarna het voor een online broker als eToro niet langer gunstig was om op grote schaal kortingen aan te bieden aan klanten. Het doen van aanbiedingen voor stortingen is sinds begin 2017 flink aan banden gelegd. Je zult online dan ook niet snel een kortingscode tegenkomen die je bij eToro in kunt zetten.

Beleggen bij eToro

eToro is niet voor niets marktleider. Daar heeft het geen acties of unieke promoties voor nodig. Zolang het aanbod en de services deugen, zullen de klanten echt wel komen. eToro blijft toonaangevende oplossingen bieden voor zowel zakelijke klanten als individuele beleggers. Op die manier zullen aangesloten handelaren in staat zijn handelsdoelen zelfs te overtreffen.

Unieke transferral bonus

Toch biedt ook eToro zo nu en dan een unieke bonus, zoals de eToro transferral bonus, waar je tot wel 1000 dollar aan waarde aan bonus kunt verdienen als je iemand uitnodigt om bij eToro te komen handelen. Aan zulke grote bedragen zijn altijd een hoop haken en ogen verbonden, dus het is belangrijk dat je van tevoren goed uitzoekt wat de voorwaarden van de actie zijn.

50 dollar verdienen op go.etoro.com

Voor een gelimiteerde tijdsperiode kun je tot wel 1000 euro aan waarde aan crypto krijgen bij eToro. Je doet dit door je in te schrijven bij eToro, een account te openen en fondsen op je account te storten. Als je tot wel 1000 dollar hebt verschoven in je portfolio, krijg je van eToro automatisch 50 dollar cadeau. Je hoeft voor deze unieke actie geen extra codes op te geven.

eToro op Automatischbeleggen.nl

Op Automatischbeleggen.nl is te lezen dat je to wel 50% aan stortingsbonus kunt verdienen als je de code ‘btt15’ gebruikt. Voor stortingsbedragen tussen een waarde van 500-1999 dollar, krijg je 25% bonus. Voor bedragen van 2.000-9.999 dollar krijg je 40% bonus en voor bedragen tussen de 10.000 en 50.000 dollar krijg je zelfs 50% bonus. Voor de hoge korting zijn wel grote bedragen nodig en niet iedereen kan zomaar zulke grote bedragen storten.

20 euro tegoed met verwijzingscode

Sinds 1 juli 2021 staat er een actie op Kortingscouponcodes.nl voor eToro. Als je gebruik maakt van een verwijzingscode, zou je 20 euro aan bonus kunnen verdienen als je je eerst aanmeldt.

Op jouw succes!