Hoe goed is de organisatie ‘Happy Investors Mindset’, die onder de domeinnaam happyinvestors.nl opereert? Hoe zinvol is hun community en hoe goed is hun trainingsaanbod? Je lees het in onze review & ervaringen over dit bedrijf.

Is investeren iets dat je overweegt en ben je graag “happy”? Dan is HappyInvestors op het eerste gezicht iets voor jou. HappyInvestors is een platform dat jou wil helpen financieel onafhankelijk te worden. Dat klinkt als muziek in de oren, of niet? Maar is het platform ook echt zo tof als het belooft te zijn? Dat is precies wat wij in dit artikel voor je achterhalen.

Inhoud van deze pagina:

Kritische én volledige review: Is de Happy Investor’s Mindset iets voor jou?

De term FO kom je steeds vaker tegen. Wat bedoelen mensen toch als ze zeggen dat ze FO willen zijn? Letterlijk staat FO voor Financieel Onafhankelijk. Het betekent niet meer of minder dan dat je je niet meer over geld druk hoeft te maken. Het betekent dus niet per definitie dat je superrijk bent, maar wel dat je voldoende middelen – nu, maar ook in de toekomst – tot je beschikking hebt om je niet meer zorgen te hoeven maken. Het schept wat luchtigheid in je leven.

FO kan namelijk van alles tot gevolg hebben: als je nu tijd kunt besteden aan extra inkomsten voor later, kan dat betekenen dat je niet alleen maar afhankelijk bent van het pensioentje dat je je hele leven op hebt gebouwd, maar wat toch tegen zal gaan vallen. Het kan ook betekenen dat je met neveninkomsten wat minder uren kunt gaan werken en meer van het leven kunt gaan genieten.

Misschien ga je wel investeren om je kinderen – die nu nog klein zijn – over tien jaar te kunnen laten studeren in welke richting ze ook willen. Je moet er maar eentje hebben die piloot wil worden, dan wordt het flink sparen en al vroeg een bijbaantje voor je zoon of dochter. Wat je persoonlijke doel met financieel afhankelijk zijn ook is, met The Happy Investors kom je een heel eind.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

The Happy Investors claimen nogal wat te kunnen doen voor je. Is dat ook echt zo?

Bij investeren gaat het er altijd om hoe je geld kunt verdienen. Voor sommigen gaat investeren om doelen op korte termijn te bereiken, anderen hebben juist een lange adem en veel geduld. Of jij nu voor investeren op de korte of lange termijn kiest, je hebt altijd bepaalde kennis nodig om de correcte beslissingen te kunnen nemen. Te vroeg verkopen kan betekenen dat je winst misloopt, omdat het aandeel of je investering daarna nog in waarde stijgt.

Bij te laat verkopen loop je echter precies hetzelfde risico. Je wacht en wacht omdat de waarde aan het stijgen is en ineens verkoopt iedereen tegelijk zijn beleggingen en daalt de waarde zo snel, dat je eigenlijk niet meer zou moeten verkopen. Maar in paniek raken kan dan voor rare bokkensprongen zorgen en dat kan weer financiële stress of problemen opleveren.

The Happy Investors zeggen je niet waar je in moet investeren, want die keuze moet je nog steeds zelf maken. Ze leren je echter wel dat je een strategie moet ontwikkelen en dat je zelf moet blijven nadenken. Je kunt er met behulp van The Happy Investors achter komen wat voor jou de ideale manier van investeren is en hoe jij die financiële onafhankelijkheid voor jou of je gezin kunt realiseren.

HappyInvestors: onze zoektocht naar de ideale beleggingsstrategie

Wij zijn al langer geïnteresseerd in het fenomeen beleggen. Maar ja, we beseffen als geen ander dat aan beleggen verschillende risico’s verbonden zijn. In het verleden hebben we namelijk een aantal uitglijders gehad met beleggen en flink geld verloren. Dat willen we in de toekomst voorkomen. Dus onze vraag is: kan het ook anders? Vast en zeker, bewijst HappyInvestors.

Wat maakt ons geschikte financieel expert reviewers?

De redactie heeft het één en ander aan ervaring met beleggen. De één belegt groot, de ander klein. Maar het principe blijft hetzelfde. De lessen die wij hebben opgedaan, willen we graag met je delen. Als we beleggingsadvies van anderen tegenkomen, kunnen we dit op waarde schatten.

Blijf kritisch op het aanbod beleggingscursussen

Tegenwoordig zijn het er heel wat: beleggingscursussen. Dat was een jaar of twintig geleden wel anders. Vandaag de dag is beleggen een hype: heel veel mensen doen het. Vandaar dat er ook heel veel aanbieders van beleggingscursussen zijn. Maar zijn deze ook echt allemaal even goed?

HappyInvestors: aanvankelijk waren we eerder sceptisch dan ‘Happy’

“Ja ja, dat zal wel” dachten we aanvankelijk: “weer een zogenaamde beleggingsspecialist die het gouden ei ontdekt heeft en alles denkt te weten”. De realiteit zit gelukkig wat complexer in elkaar. HappyInvestors geeft geen advies over waarin je moet beleggen – want niemand kan de berust voorspellen, – maar laat wel zien hoe het niet moet en hoe je valkuilen kunt voorkomen.

Wat beloven beleggingsspecialisten zoal? Moet je dit met een flinke korrel zout nemen?

Beleggingsspecialisten zullen je maar wat graag willen laten geloven dat ze een bepaalde “geheime” methode hebben waarmee je sowieso winst gaat halen. Ook worden je vaak bepaalde hoge winstverwachtingen voorgeschoteld. Vaak gaat het hierbij om de meest gunstige situaties (het kan ook veel ongunstiger). Onthoud: geen enkele methode kan winst garanderen.

Op deze criteria beoordelen wij een beleggingsspecialist

Een beleggingsspecialist als HappyInvestors beoordelen, doen wij als volgt:

 • Hoe groot is het aanbod cursussen?
 • Hoe veel informatie bevatten de cursussen (is de informatie bijvoorbeeld direct in de praktijk toe te passen? Is de informatie achterhaald?)?
 • Welke prijs betaal je voor een cursus?
 • Zijn er verborgen kosten voor cursussen of abonnementen?
 • Heeft HappyInvestors ook waardevolle informatie die gratis beschikbaar is?
 • Kan HappyInvestors iets bieden dat de concurrent niet kan bieden?

HappyInvestors in de praktijk getest: dit zijn onze onderzoeksdata

Wij van de redactie hebben HappyInvestors zelf uitgetest. Eerlijk is eerlijk: we zijn niet ontevreden over wat we te zien hebben gekregen. De cursussen zitten logisch in elkaar en geven ook voldoende verdiepende informatie die we zelf anders nooit te zien hadden gekregen. Beleggen is door onze nieuw opgedane kennis een stuk makkelijker geworden. Of we nu daadwerkelijk geld gaan verdienen, is natuurlijk nog wel de vraag. Maar enthousiast zijn we zeker.

In het kort: wat is HappyInvestors precies?

HappyInvestors is, zoals gezegd, een platform dat je wil helpen financiële vrijheid te behalen. Hiervoor vind je een ruim aanbod boeken, specifieke cursussen en andere vormen van kennis. De beleggingskennis is gericht op de lange termijn. HappyInvestors heeft het streven te werken aan “een gelukkiger leven”. Als je lid wordt, krijg je toegang tot alle vormen van kennis, de cursussen, coaching, plus een speciale community waarin kennis wordt gedeeld.

Wie zijn The Happy Investors eigenlijk?

Je denkt misschien dat er een heel team achter The Happy Investors zit, maar dat is niet zo. Er steekt een enkele, hele enthousiaste man met kennis en ervaring achter dit platform. Hij heeft gestudeerd, van zijn vader geleerd en merkte al snel dat financieel vrij zijn voor hem belangrijk was. Jorik Vermeulen weet dat geld niet gelukkig maakt, maar hij geeft ook aan dat het sommige zaken toch wel een stuk makkelijker en prettiger kan maken in het leven.

Via het platform biedt hij zijn kennis en ervaring in de financiële wereld aan. Dit doet hij door gratis producten (E-books, trainingen en tools) te promoten, maar ook door abonnementen op cursussen en een lidmaatschap voor zijn online community te verkopen.

De bedenker achter HappyInvestors

Oprichter van HappyInvestors is Jorik Vermeulen, die een universitaire graad in Strategie en Management op zijn naam heeft staan. Naar eigen zeggen is hij een “fanatiek ondernemer”. Inmiddels heeft hij ruim acht jaar ervaring met beleggen op de lange termijn. Waarom hij HappyInvestors heeft opgericht? Om anderen het genot van keuzevrijheid te bieden dat hij heeft ervaren.

Welke kosten ben je bij HappyInvestors kwijt?

De kosten die je bij HappyInvestors maakt, zijn afhankelijk van wat je precies voor abonnement afsluit. Het HappyInvestors platform abonnement zelf wordt hieronder apart besproken.

Wat kosten de betaalde producten bij The Happy Investors? Er zijn drie abonnementen die je af kunt sluiten en hieronder zie je wat je voor elk betaalt:

Winstgevende groeiDuurzame groeiExclusieve groei
99 euro per jaar199 euro per jaar499 euro per jaar

De prijzen zijn inclusief BTW en betalen kan heel makkelijk via iDeal.

De inhoud verschilt tussen de drie producten:

Winstgevende groeiDuurzame groeiExclusieve groei
Een jaar lang onbeperkte toegang en meegroeigarantie

Coaching voor het nemen van financiële beslissingen

Onbeperkte toegang tot community

Winstgevende aandelen
Alle inhoud van kolom 1 +

Cursus financieel onafhankelijk

Cursus winnen met beleggen

Cursus succesvol ETF beleggen

Meegroeigarantie*
Alle inhoud van kolom 1 en 2 +

Inzicht in The Happy Investor’s beleggingsportefeuille

High growth aandelen

*De meegroeigarantie houdt in dat je tijdens je lidmaatschap toegang krijgt tot eventuele nieuwe cursussen die ontwikkeld en gelanceerd worden.

The Happy Investors bieden naast betaalde pakketten ook gratis producten via hun website aan en het blog levert een gigantische bron aan informatie om lekker in je eigen tempo te verwerken.

Is je lidmaatschap bij The Happy Investors het geld waard?

Dit soort lidmaatschappen sluit je niet af omdat je alle ins en outs van investeren al kent. Je bent blij als iemand je wegwijs wilt maken in de wereld van beleggen en investeren. Dat is wat je met de gratis informatie en tools en de betaalde cursussen mag verwachten. Hoe groot de community van Jorik Vermeulen is, is niet op de website zelf te zien, maar als er voldoende mensen met dezelfde insteek bij elkaar digitaal samenkomen, dan kan dit interessante informatie en tips opleveren.

Of het duurste pakket met cursussen en inzichten het voor jou waard is, is lastig te zeggen, want het hangt helemaal van je eigen niveau af of je zoveel expertise nodig hebt. Misschien ben je het eerste jaar al druk genoeg met het startpakket en kun je in het tweede jaar het duurzame pakket als uitdaging zien. Daarna zie je vanzelf of het exclusieve pakket nog iets voor je kant toevoegen aan de ervaring die je tot dan toe opgedaan hebt.

Wat zijn de voor- en nadelen van het aanbod van The Happy Investors?

Voordelen

 Het is heerlijk om op een prettige en praktische manier via Jorik Vermeulen de kennis op te doen die je mist.
 Met drie pakketten heb je voldoende keuze om als starter, maar ook als wat meer gevorderde aan de slag te gaan bij The Happy Investors.
 Er zijn veel gratis producten te downloaden, waardoor je niet vanaf moment een voor alles hoeft te betalen.
 Deze gratis producten laten je ook zien wat voor kwaliteit je van The Happy Investors kunt verwachten. Zo kun je inschatten of investeren in een cursus voor jou zinvol is.

Nadelen

 Je weet nooit zo goed van te voren wat je van een online cursus mag verwachten en of deze verwachtingen ook uitkomen en het betaalde bedrag waard zijn.
 Veel informatie die gestructureerd aangeboden wordt, is ook gratis online te vinden, als je maar de tijd een energie hebt om zelf te zoeken. Je moet dan wel in staat zijn om zelf de gevonden informatie te ordenen en te verwerken.
 300 euro meer voor het exclusieve pakket (ten opzichte van het duurzame pakket) klinkt best veel en de vraag is dan ook of je dat bedrag op jaarbasis ook terugziet in positieve resultaten bij je eigen investeringen.

Wat is er uniek aan The Happy Investors?

Als een jong iemand een duidelijk streven heeft en dit via een platform met de hele wereld wil delen, dan is dat best bewonderenswaardig. Het vuur in iemand anders kan er namelijk ook voor zorgen dat dat kleine vlammetje dat in jou brandt weer aangewakkerd wordt. Bijna niemand neemt de bewuste keuze om juist met minder genoegen te nemen (minder geld, minder spullen, minder mensen om zich heen). Iedereen heeft bepaalde behoeften en wensen, voor nu en voor de toekomst.

Met The Happy Investors kun je ontdekken hoe jij deze toekomst en doelen wilt gaan nastreven. Je krijgt de tips en tricks aangeleerd vanuit Jorik’s eigen ervaringen en vanuit de financiële studie die hij afgerond heeft. Hierdoor vertrouw je erop dat hij weet waar hij over praat. Als iemand anders lastige materie aan de hand van eigen voorbeelden aan je kan uitleggen, dan begrijp je dit sneller en beter en blijft de kennis ook beter hangen.

Voor wie is The Happy Investors het meest geschikt?

Sta je in de startblokken om te gaan investeren? Weet je nog niet wat voor soort investering bij jou past of heb je moeite met het bedenken van een slimme strategie? Met behulp van het aanbod van The Happy Investors is er voldoende keuze om – gratis of betaald – aan je eigen kennis te bouwen. Je kunt dan vanzelf de volgende stap met een goed gevoel zetten. Elk begin is lastig en die drempel pakken kan voor veel spanning zorgen, maar je stapt er in ieder geval een keer overheen.

Wat moet je kunnen voor het volgen van de cursussen van The Happy Investors?

Een beetje basiskennis over investeren is handig. Je weet dat je spaarrekening niks meer oplevert – en als je te veel geld op je spaarrekening hebt staan, moet je tegenwoordig zelfs betalen – en dus sta je open voor nieuwe manieren om je geld voor jou te laten werken. Je bent nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en kunt de nieuwe kennis die je op hebt gedaan vertalen naar jouw eigen situatie.

Je kunt de voor- en nadelen van de verschillende investeringsvormen benoemen en de risico’s inschatten om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken voor jouw toekomst. Hierdoor breid je niet alleen jouw kennis uit, maar ontwikkel je ook een goed gevoel waarmee je met vertrouwen kunt gaan investeren.

Is HappyInvestors zijn geld waard?

Dat hangt er helemaal vanaf van wat je met de informatie gaat doen. HappyInvestors biedt een hele hoop informatie aan en als jij hier op wekelijkse, of dagelijkse basis mee aan de slag gaat – en cursussen volgt – krijg je de investering er zeker wel uit. Het is dus helemaal aan jou.

Wat zijn onze algemene ervaringen met The Happy Investors?

Jorik Vermeulen is een jonge gast die heel enthousiast is over de kansen die hij voor zichzelf gecreëerd heeft. Hij wil dit graag delen met anderen en doet dit met gratis en betaalde producten. Hij geeft aan dat hij zelf op dit moment 150.000 euro geïnvesteerd heeft en wil je laten meeprofiteren van zijn ervaringen. Zijn doel is om ver voor zijn veertigste levensjaar over een half miljoen euro te beschikken wanneer zijn investeringen uitbetaald worden.

Ons oordeel over de verschillende trainingen

HappyInvestors heeft een ruim aanbod trainingen en daarnaast nog een hoop ander los educatief materiaal. Hieronder lichten we een aantal van de HappyInvestors trainingen in het bijzonder toe.

Training 1: Gratis Training Beleggen

Deze training leert je hoe je succesvol kunt beleggen in ETF’s (bundeltjes producten met een onderliggende, gemeenschappelijke waarde). Je leert:

 • Wat voor ETF’s er precies zijn

 • Welke ETF’s het gunstigst zijn om in te investeren

 • Je krijgt een stappenplan voor beleggen in ETF’s

 • zeven basisprincipes voor veilig beleggen

 • hoe je een porfolio kunt samenstellen waarin het risico minimaal is

 • tools te gebruiken om je inkomen te verhogen

 • wat de favoriete beleggingsplatforms van HappyInvestors zelf zijn
  en nog veel meer…

Training 2: Online Cursus Beleggen

Deze training heeft tot doel jou meer keuzevrijheid te geven, met als gevolg een gelukkig en meer voldaan leven. Je maakt je de strategie van HappyInvestors eigen voor beleggen op lange termijn.

 • Je krijgt tot liefst meer dan 75 uur aan cursusmateriaal toegang
 • Net als tot onderzoek over de kwaliteit van ETF’s en aandelen
 • Je krijgt toegang tot de community
 • Persoonlijke coaching en begeleiding.
 • Training 3: Cursus Beginnen Beleggen
 • Ook deze cursus is gericht op het behalen van financieel succes. De cursus is ook los te koop en tijdelijk afgeprijsd van 500 naar 199 euro.
 • Krijg toegang tot de Happy Investors Community
 • Ontvang Online Coaching
 • Je leert een methode die belooft een gemiddeld rendement van 8-12% te behalen
 • De cursus bestaat uit ruim 50 uur aan materiaal
 • Je leert hoe en waarin je het beste kunt beleggen (en hoe je dit in de praktijk doet)
 • Ook als je al wat ervaring hebt met beleggen, helpt deze cursus je vooruit (gevorderden cursus Value Beleggen)
 • Zolang je lid bent van HappyInvestors zijn nieuwe cursussen gratis.
 • Training 4: Cursus ETF & Dividend

Deze Cursus over ETF beleggen richt zich op:

De beste manier om in ETF’s (Exchange Traded Funds) te handelen

 • Dit doe je aan de hand van handige videotrainingen die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt
 • Je ontdekt “kant en klare” beleggingsportefeuilles
 • HappyInvestors deelt wat volgens het platform de beste ETF’s zijn
 • In het dividend-gedeelte leer je hoe op lange termijn geld kunt verdienen (en rijk kunt worden) aan het dividend uit aandelen
 • De cursus is ook apart te verkrijgen (afgeprijsd van 200 naar 49 euro).

Abonnement HappyInvestors

HappyInvestors heeft zowel een jaar- als een kwartaalabonnement. Het kwartaal abonnement is 199 euro en het jaarabonnement 599 euro (op termijn goedkoper). Je kunt ook kiezen voor “Eenmalige Investering”, waarmee je je leven lang toegang behoudt tot HappyInvestors. Bij alle abonnementsvormen mag je in ieder geval rekenen op het volgende:

 • Je hebt vrij toegang tot alle cursussen
 • Je hebt toegang tot de Community
 • Je ontvangt Persoonlijke Coaching, net als Research en Wekelijks Aandelen Onderzoek
 • Zolang je lid bent, heb je ook tot nieuwe cursussen vrij toegang.

Wat maakt HappyInvestors uniek ten opzichte van de concurrent?

HappyInvestors biedt kennis voor beginnende en ervaren beleggers. Elke cursus heeft een duidelijke opzet en draagt bij aan de ontwikkeling van jouw financiële onafhankelijkheid. De Community is dé manier om antwoorden te vinden op je vragen. In totaal heb je toegang tot ruim 500 blogs. 

Een expert aan het woord: antwoord na een telefoongesprek

Uiteraard hebben we ook een expert opgebeld om zijn inzichten over HappyInvestors. Tot onze aangename verrassing was hij erg te spreken over het cursusaanbod van het platform. Bij HappyInvestors heb je voldoende aanbod uit cursussen en blogs “tegen een eerlijke prijs”.

Waarom kiezen voor HappyInvestors in plaats van een gratis Google of YouTube cursus?

Op YouTube en Google is genoeg gratis informatie te vinden over de kunst van beleggen. Maar let er op dat je hier vaak niet veel wijzer van wordt en dat verschillende bronnen elkaar vaak tegenspreken. Het is dus beter om te kiezen voor een platform dat alle informatie overzichtelijk gebundeld heeft, beheerd doorinvesteerders die weten waarover ze praten.

De supportafdeling van HappyInvestors: top of flop?

HappyInvestors is bereikbaar via mail: het e-mailadres info@thehappyinvestors.nl. Je kunt op de pagina ook een contactformulier invullen. Je telefoonnummer opgeven is mogelijk zodat je telefonisch kan worden benaderd. Toen we een vraag stelden, werden wesnel genoeg geholpen. De supportafdeling zit prima in elkaar, maar is verder niets bijzonders.

Voor wie is HappyInvestors geschikt?

HappyInvestors is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een methode om op lange termijn succesvol te beleggen. Voor wie op zoek is naar antwoorden, dus. Je kunt hier met name als beginner goed terecht, al zul je merken dat er ook als ervaren belegger genoeg te leren is.

Welke inleg en investering moet je bereid zijn te doen?

Investeren vraagt altijd om een bepaalde inleg. Wil je je bij HappyInvestors aansluiten, dan zul je tenminste bereid moeten zijn een kwartaalabonnement af te sluiten. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot cursussen. Eventueel is het ook mogelijk cursussen los af te sluiten.

Stappenplan om zelf aan de slag te gaan

Zelf beginnen met beleggen en financieel onafhankelijk worden? Volg deze stappen:

 • Raadpleeg de gratis informatie op HappyInvestors.nl
 • Betaal voor een losse beginnerscursus en kijk of de methode bij je past
 • Bevalt het? Sluit dan een abonnement af

Terwijl je cursussen volgt en kennis opdoet, kun je je nieuwe vaardigheden op de beurs al in praktijk brengen – sluit je aan bij een door HappyInvestors aangeraden broker.

De evolutie van het financieel product?

De financiële markt blijft altijd in beweging. Er zijn steeds meer producten bijgekomen om in te beleggen. Denk bijvoorbeeld eens aan cryptomunten. Deze bestaan pas ruim 10 jaar. Het is aan te raden goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt, bijvoorbeeld via HappyInvestors.

Updates van HappyInvestors: hoe vaak komen ze voor?

Op HappyInvestors staan inmiddels ruim 525 blogs over ondernemen, daytraden en geld verdienen. In de toekomst zullen daar ongetwijfeld nog een hoop blogs bijkomen. Bij het

afsluiten van een abonnement word je beloofd dat je gratis toegang krijgt tot eventuele nieuwe cursussen. De kans dat deze er komen, is in de praktijk dus best groot te noemen.

Reviews van anderen

Beleggersplek.nlBeleggersplek stelt dat je zeker je voordeel kunt doen met het ruime aanbod van The Happy Investors cursussen. Of beleggen bij je past, wordt op dit platform al snel duidelijk.
Onlinecommitment.nlOnlinecommitment geeft een eindoordeel van 9.5 uit 10 en is erg positief over zowel het gehele aanbod als de losse trainingen van HappyInvestors. Oprichter Jorik wordt geprezen omdat hij “ziel en zaligheid in de video’s” heeft gestopt. Eén verbeterpunt: de Community is te tam en niet levendig genoeg.
Verdienwijzer.nlVerdienwijzer stelt dat de cursussen duidelijk en uitgebreid zijn. Het aanbod heeft de reviewer gestimuleerd zelf te beginnen met beleggen en geld te verdienen. Goed nieuws dus.
Verdienexpert.nlOp Verdienexpert wordt Jorik allereerst geprezen voor het feit dat hij klanten positief heeft gekregen over zijn productaanbod. De investering een abonnement af te sluiten, is zeker de moeite waard.

Toelichting:

• Op Spaargids.be wordt The Happy Investors een aantal keren genoemd. De een is er zeer tevreden over, de ander vraagt zich af waarom je voor informatie die ook gratis te krijgen is zou betalen.
• Verdienwijzer.nl is positief over het cursusaanbod van The Happy Investors en dat is vooral vanwege de fouten die de reviewer in het verleden gemaakt heeft. Hij heeft persoonlijk contact met Jorik Vermeulen gehad en is hier zeer over te spreken.

Tabel: alternatieven voor HappyInvestors

Beste algemene keuzeBeurs Magazine – in dit magazine vind je alle actuele en nuttige informatie omtrent de beurs en het verhandelen van financiële producten bij brokers
Onze persoonlijke favorietTrading Navigator (Methode) – deze methode laat zien hoe zelfs nieuwe beleggers rendement kunnen halen op de beurs
Beste budgetoptieDay Trading Masterclass – DTM wordt gegeven door een expert op het gebied van daghandel. Bovendien is de Masterclass relatief goedkoop.

Conclusie: HappyInvestors – doen of niet doen?

ReviewHappyInvestors
SamenvattingHappyInvestors heeft een groot aanbod cursussen. Fijn is dat je als abonnee onbeperkt toegang hebt tot de cursussen, maar ze ook nog eens los kunt aanschaffen als niet-lid. Pluspunt voor de vele (ook gratis beschikbare) verdiepende informatie. Een verbeterpunt is toch wel de community.
Review doorDe Redactie
BeoordelingOns eindcijfer: 8.5 uit 10 (of te wel: een zeer ruime voldoende)

Doe nu dit: jouw vervolgstap

Benieuwd naar de mogelijkheden van online beleggen? Wat houdt je precies tegen je er in te verdiepen en te kijken of het bij je past? Wij raden je aan HappyInvestors zeker een keertje uit te proberen. Dat hoeft niet direct een abonnement, maar mag ook een losse cursus, zijn.

FAQ: veel gestelde vragen over HappyInvestors

Vraag 1: Hoeveel geld is nodig om winstgevend te beleggen?

Happy Investors Mindset geeft aan dat dit plusminus 200 euro per maand is. Wil je écht financieel onafhankelijk worden, dan heb je toch al snel zo’n 500 euro in de maand nodig.

Krijg je garantie bij Happy Investors?

Jazeker, voor alle producten geldt dat je 14 dagen de tijd hebt ze kosteloos te retourneren. Doe je dit binnen de twee weken, dan krijg je je gehele aankoopbedrag terug. Wel zo netjes.

Wat is het voordeel van een beleggingsrapport?

Bij HappyInvestors krijg je deze iedere maand. Deze rapporten bieden handige tips, bijvoorbeeld over aandelen die de moeite waard zijn om in de lange termijn te investeren.

Wat is het voordeel van lange termijnbeleggen?

Het grote voordeel is dat je er veel minder tijd mee kwijt bent dan met daytraden (handelen op dagelijkse basis). Geld verdienen en een passief inkomen opbouwen, kan al met dertig minuten per maand.

Gratis media over/van HappyInvestors

Raadpleeg bijvoorbeeld eens het YouTube kanaal van HappyInvestors met intussen 60 video’s:

Op de Happy Investors website vind je verschillende gratis e-Books: het e-book Financieel Onafhankelijk worden

 • E-Book ETF Starterskit voor succesvol begin
 • E-Book Meer geld in Minder Tijd Verdienen
 • Bekijk ook de Rekentool “Vermogen Berekenen” eens
 • Evenals de gratis Basistraining “Beginnen met Beleggen”.

Conclusie: een abonnement afsluiten bij The Happy Investors; ja of nee?

Als je momenteel aan het overwegen bent of je wilt gaan investeren in plaats van sparen, dan kun je altijd je voordeel doen met het aanbod van The Happy Investors. Begin al eens met het lezen van het blog en de gratis artikelen die je kunt krijgen. Je voelt al snel of investeren (welke vorm dan ook) voor jou weggelegd is, of dat je er in ieder geval meer over te weten wilt komen.

Om te kunnen investeren heb je wel geld nodig. Het is nog steeds ze dat je risico loopt, dus investeren zonder eigen geld is meestal niet slim. Zoek maar eens uit wat een persoonlijk krediet je per maand kost aan rente en aflossing en je leert al snel dat je heel wat winst moet maken om er dan geld aan over te houden (laat staan dat je ook een groot risico loopt op verlies draaien en je je lening niet terug kunt betalen).

Met alle tools die je aangereikt worden binnen het platform van The Happy Investors moet je niet alleen je kennis uit kunnen breiden, maar ook voor jezelf een plan kunnen opstellen waarin en hoe je gaat investeren. Voor de een is bakstenen (vastgoed) nog steeds het enige dat telt en waardevast blijft, de ander is bereid wat meer risico te nemen in de hoop op een grotere winstmarge.

Het gaat dan ook niet alleen om feiten, maar ook om gevoel en visie. Dit komt echter niet vanzelf en een cursus (of meerderen) helpt, maar je moet ook echt zelf aan de bak en gaan ervaren. Die ervaringen zorgen er uiteindelijk voor dat je een strategie voor je investeringen op touw zet om doordacht te werk te gaan en je investeringen zijn werk te laten doen.

Op jouw succes!