Litebit: een overzicht van bonussen, acties en kortingscodes

Litebit biedt Bitcoin, Dogecoin, Ethereum en meer dan 40 andere crypto munten aan tegen een eerlijke en scherpe prijs. Litebit is één van de grootste Europese brokers en stelt zichzelf

tot doel het investeren in crypto valuta voor iedereen toegankelijk te maken die er interesse in heeft. Betalen doe je heel eenvoudig met behulp van iDeal, met Bancontact of met Credit Card als je voorkeur daar naar uit gaat. Alle technische zaken zijn tot in de puntjes verzorgd.

Eigen app en ingebouwde wallet

Bij Litebit krijg je automatisch een eigen wallet om je crypto valuta in op te slaan als je een account opent. Het platform heeft een eigen app en biedt telefonisch ondersteuning als je een vraag hebt. Litebit staat als bedrijf geregistreerd bij de DNB (De Nederlandsche Bank).

Wat zijn de kosten?

De kosten voor Litebit zijn relatief hoog in vergelijking met andere online brokers/exchanges. Ook is Litebit al drie keer gehackt sinds het bedrijf is opgericht, waarbij persoonsgegevens zijn gehackt. De online beveiliging moet beter, maar verder is Litebit sinds 2013 betrouwbaar als het aankomt op de koop en verkoop van crypto munten. Hou er rekening mee dat je wel voortdurend winst moet blijven behalen met je transacties om te compenseren voor vaste kosten.

Litebit op Kortingscouponscodes.nl

Op een website als Kortingscouponscodes.nl kun je kortingscodes vinden die rechtstreeks door Litebit zijn aangeboden en dus gegarandeerd te vertrouwen zijn. Je komt hier geen nepcodes tegen, maar alleen codes die te verzilveren zijn. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Litebit kortingen? Dan raden we ja aan Kortingscouponcodes.nl met regelmaat te bekijken. Op deze website vind je duizenden verschillende codes, niet alleen voor Litebit.

Hoe werkt een promotiecode?

Een promotiecode is een code die bestaat uit cijfers en/of letter. Je kunt de code gebruiken bij het plaatsen van een bestelling op de officiële website van Litebit. Je vult de code in bij het juiste veld op Litebit.eu en krijgt korting op je aankoop. Het gebruiken van een code is zo gedaan. De meeste online winkels bieden een kortingscode niet op de website zelf aan, maar doen dit via partners, zoals Kortingscouponcodes.nl, of bijvoorbeeld via een nieuwsbrief of blogpost.

Wat Kortingscouponcodes.nl belooft

Kortingscouponscodes.nl geeft op dit moment geen vaste korting voor Litebit, maar geeft wel aan dat er iedere dag ‘verse acties’ zijn, waarbij je tot wel 25% korting kunt scoren op verschillende producten. Als je geïnteresseerd bent, word je aangeraden de site in de gaten te houden.

Litebit op Spydeals.nl

Ook op Spydeals.nl kun je acties van Litebit vinden. Spydeals.nl laat weten dat je een gratis account kunt openen bij Litebit voor het kopen en verhandelen van Bitcoin, plus nog een heleboel andere crypto valuta. Ook op deze website lijkt op het moment geen vaste actie of aanbieding te staan, maar het word je aangeraden ook de website van Spydeals in de gaten te houden.

Over Litebit.nl

Litebit heeft een reputatie opgebouwd als prettige en ervaren crypto exchange voor de beginnende en ervaren handelaar in zowel België als Nederland. Litebit krijgt vaak goede beoordelingen van de gebruikers die hier handelen, gemiddeld een 4.5 van 5 sterren (of 9 van 10).