Wat is ons oordeel over Madelon Vos en haar cursus: de Crypto & Trading Academy? Wij doken in de training en delen je onze ervaringen. Ben je namelijk op zoek naar een totaalpakket over bitcoin, cryptocurrencies en traden – en vraag je je af of dit de cursus is die jou daarmee kan helpen? Of kan je beter je geld ergens anders investeren? Wij zochten dit voor jou uit en reviewen deze cursus met een kritische blik.

Door onze crypto-redactie | Kian Alaie BSc

Inhoud van deze pagina:

Op zoek naar de perfecte crypto- en belegtraining: is Madelon Vos het antwoord?

Ik ben nu al een tijdje op zoek naar cursussen die mij kunnen helpen om  de cryptomarkt te verslaan. Sinds het begin van mijn studententijd, 7 jaar geleden, ben ik al bezig met het dwalen in het cryptolandschap. Destijds had ik wellicht hulp kunnen gebruiken via een cursus of masterclass. Is dit de academie die ook jou kan helpen bij jouw cryptoreis? Ik zoek het voor je uit.

Op het moment van schrijven zitten we al enkele maanden in een bearmarket. Dit is dus een ideaal moment om in te stappen en bij te leren.

Ik onderzoek deze verzameling aan lessen van Madelon Vos voor jullie om:

 • Zelf mijn kennis bij te verbreden.
 • Jullie te vertellen of deze academy het waard is!

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Wie ben ik om dit product te reviewen?

Ik kan mezelf beschrijven als enthousiasteling op het gebied van crypto. Daarbij hou er ervan om dingen waar ik potentieel in wil investeren, ontzettend goed te onderzoeken. Ik zit ondertussen al twee crypto-cyclussen in de cryptomarkt.

Deze periode heeft me voornamelijk 2 dingen geleerd:

 • Er is ontzettend veel relevante en irrelevante informatie in dit kennislandschap.
 • Kritisch kijken is een must bij het classificeren van al deze informatie.

Daarom wil ik jullie graag helpen om dit alvast voor jullie te filteren.

Waarom je altijd sceptisch moet zijn bij het aanschaffen van dit soort producten

Ontwikkelaren van trainingen willen hun producten zo mooi mogelijk verpakken door jou allerlei beloftes te doen – Crypto is een landschap wat de afgelopen jaren exponentieel is gegroeid en enorm is geworden. Dat betekent eigenlijk per definitie dat het ook kwetsbaarder is geworden voor valse beloftes. Wij gaan kijken of de verkooppagina de daadwerkelijke content reflecteert die we vervolgens tegenkwamen in de daadwerkelijke training van Madelon Vos. Het is onze taak als recensent om deze training te testen, om zo te controleren of Madelon Vos inderdaad eerlijk is en niet simpelweg mooie woorden en termen gebruikt om jou in een training te laten stappen.

Onze eerste kritische indruk bij haar academie

Madelon Vos heeft zich ondertussen al bewezen als youtuber, podcasthost, presentatrice en columnist. Een persoon met haar status zal geen moeite hebben met het verkopen van een product met behulp van haar brand.

Nu willen wij graag testen of dit product het geld waard is, of eerder berust op haar eerdere werk. Op haar verkooppagina staat dat deze academie een totaaloplossing is om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden.

Dat zijn grote beloftes en of ze dit waar kan maken, zullen we zien.

Enkele beloftes van Madelon Vos? Hoe gaat ze deze waarmaken?

Wat je krijgt:

 • Een compleet totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen & traden – Dit is een flinke belofte, hoe compleet is dit complete pakket daadwerkelijk?
 • 60 dagen gratis MoneyTalks Community – Zal deze community daadwerkelijk wat toevoegen?
 • Leer alle basics van bitcoin en cryptocurrencies – Leer je naast de basics ook wat diepgaande stof?
 • Toegang tot de Technische Analyse kennis die Madelon doceerde aan de HvA – Is deze kennis breder en meer gestructureerd dan wat je al op het internet kan vinden?
 • Toegang tot de crypto- en tradingkennis van onze experts – Wie zijn deze experts en hoe komt deze kennis tot uiting?

Naast deze beloftes zijn er enkele andere beloftes die op de verkooppagina van de Trading Academy staan. Wij gaan onderzoeken of deze beloftes tot uiting komen met de gegeven academie.

Criteria waar we de Crypto en Trading Academy op beoordelen

Wij zetten even op een rijtje waar we het eindoordeel van deze cursus op baseren:

 • Criterium 1: Expertise – maakt de schrijfster haar kennis als all-rounder op het gebied van cryptocurrencies en trader waar?
 • Criterium 2: Gebruiksvriendelijkheid – Is de cursus makkelijk te volgen en heeft het een prettige interface?
 • Criterium 3: Prijs – maakt de cursus de prijs waard, of zijn er betere alternatieven voor minder geld?
 • Criterium 4: Relevantie – in het constant veranderende landschap van cyrpto, is deze cursus nog up-to-date?
 • Bonuspunt: Heeft de Academy iets te bieden naast de geleverde cursus?

Hoe hebben we dit product getest?

Na het product aangeschaft te hebben, hebben we de academie doorlopen en uitgetest.

We hebben alle 11 modules doorgelopen en gekeken of deze stof wat toevoegt aan onze kennis die we al hadden. Natuurlijk zullen we niet alleen het product beoordelen op in hoeverre het iets toevoegt aan onze kennis, maar ook of het iets kan toevoegen aan iemands leerproces die niet bekend is met het crypto – en beleglandschap.

Wat is de Crypto en Trading Academy precies?  – In het kort

De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is volgens de schrijfster een totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, crypto, aandelen & traden. Je zou alle basics moeten leren over crypto, grafieken lezen, handelen en Technische Analyse.

Het idee is dat jij geld leert te verdienen in dit wereldje.

Info over Madelon Vos – De instructrice van de academie

Madelon Vos kan ondanks haar jeugdigheid al gezien worden als een veteraan in het jonge cryptolandschap. Ze is sinds 2013 begonnen met crypto’s en investeren.

Ze was in eerste instantie schrijfster van columns over de economy, cryptocuyrrencies, investeren en traden. Ze schreef voor sites als IEX.nl, Investing.com en Business insider. Daarnaast was zo co-hostbij de podcast genaamd Cryptocast van BNR NieuwsRadio.

Ondertussen is ze bezig met het onderwijzen en bijdragen aan het cryptolandschap met het creëren van content over de economie, cryptocurrencies en het uitvoeren van technische analyses. Deze deelt ze op Instagram en Youtube.

Ook heeft ze lesgegeven over technische analyses aan de HvA en schrijft ze columns voor klanten.

Je kan zeggen dat ze inmiddels een mediapersoonlijkheid is geworden die haar kennis en enthousiasme met ons wil delen.

Hier een voorbeeld van haar content:

Hoe ziet de academie eruit en wat voor opzet heeft het?

Wanneer je de academie opent word je direct geleid naar je cursusomgeving. De interface van de cursus is hip, clean en overzichtelijk.

Daar begin je eigenlijk direct met module 1: Introductie Bitcoin Basiscs & Crypto’s. In principe bestaat de cursus uit 11 modules en worden deze nagelopen door video’s waarin Madelon Vos met jou haar kennis deelt.

De modules worden weer opgebouwd uit een lessen. Soms zijn er veel lessen per module en soms weinig. Afhankelijk van de onderwerpen zullen deze uitgebreid of kort behandeld worden.

Punt voor punt onze mening over de modules van de hele Academie

Laten we eens punt voor punt naar de training kijken:

Onze mening over module 1: Introductie

module 1 van madelon vos

In de introductie vertelt Madelon ons de les die haar vader ook haar gaf: “Als je geld verdient, denk er dan over na wat je met je geld doet”.

Crypto was hetgeen wat haar meer aansprak dan de reguliere investeermogelijkheden.

Zo vertelt ze hoe ze in aanraking kwam met Bitcoin.

Madelon vertelt ons een quote van Henry Ford: “Als mensen begrijpen hoe geld werkt, breekt er spontaan een revolutie uit”. Dit is eigenlijk een uitstekende introductie en samenvatting waarom alternatief geld interessant is voor Madelon, maar ook voor ons.

Verder vertelt ze ons over Bitcoin, waarom we Bitcoin zouden gebruiken en wat voor cryptocurrencies er zijn.

Onze mening over module 2: Bitcoin en cryptocurrencies

Deze module begint met het jou aanleren hoe je een cryptocurrencie koopt. Crypto’s kan je op een tal aan verschillende manieren kopen. Dit kan namelijk bij verschillende exchanges en brokers. Ook kan je op allerlei verschillende manieren betalen.

Ergens zijn we licht kritisch over deze module aangezien wij sterk van mening zijn dat je eerst moet weten waar je in investeert voordat je ergens in investeert. Niet moet je alleen weten waar je in investeert, ook moet je overtuigd zijn van het product zelf.

Voor Bitcoin is dit extra belangrijk omdat je dan makkelijker door de prijsschommelingen kan navigeren en je ongevoeliger wordt voor korte termijn prijsschommelingen.

Onze mening over module 3. Blockchain

In module 1 hebben we een introductie gekregen over wat Bitcoin is, maar om dit volledig te begrijpen moet je ook snappen hoe Bitcoin werkt. Hoe voorkomt Bitcoin dat dit geld niet twee keer uitgegeven wordt?

Dit vertelt Madelon ons allemaal in deze relatief korte module van 2 lessen. Ze vertelt hier hoe de blockchain werkt en hoe alles wordt bijgehouden in de ledger (kasboek). Zoals Madelon ons mooi vertelt:

“De blockchain is van niemand, dus de blockchain is van ons allemaal.”

Dit klopt volledig, maar ergens hadden we liever nog het maatschappelijk belang hiervan willen horen aangezien het concept van een blockchain niet nieuw is, maar specifiek met geld een heel uniek systeem is.

Onze mening over module 4: Mining

Hier leer je alles over wat met mining te maken heeft. Mining is de drijfveer van de blockchain. Madelon vertelt ons hier hoe de miners ervoor zorgen dat de transacties worden opgeslagen in blocks. Vervolgens vertelt hoe de blocks verwerkt worden en wat de beloningen zijn bij het minen.

Madelon weet kort en bondig te vertellen wat het concept van minen is. Echter had deze les misschien wel bij de vorige module over de blockchain gevoegd mogen worden.

Onze mening over module 5. Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

De voorkeuren van Madelon voor het geld verdienen worden uitgelicht. Ze legt in het kort uit wat het maatschappelijk belang is en waarom Bitcoin interessant is. Je kan geld verdienen met minen, traden en simpelweg te investeren. Wat is de ideale manier?

Dollar Cost Averaging is essentieel bij lange termijn investeringen. Dit onderwerp behandelt ze specifiek uitstekend en licht ze uit met praktijkvoorbeelden.

Deze module bevat weer maar enkel 1 les.

Onze mening over module 6: Investeren en afsluiting

Nogmaals een module met één les en dit lesje heet: “Is het een goed idee om Bitcoin te kopen?”. Hier uit ze haar verbazing over de intens exponentiele groei van Bitcoin in het verleden.

Ze vertelt over de risico’s van Bitcoin en de vraagstuk of het iets voor jou is. De tegenhanger hiervan is inderdaad het feit dat Bitcoin de beste investment asset is van de afgelopen jaren.

Deze module sluit het eerste deel van de cursus af. Eerlijk gezegd zijn nog niet overtuigd van de academie. Hopelijk kan ze met het tweede deels ons beter overtuigen met de technische analyse. In principe is dat haar bread and butter.

Onze mening over module 7: Introductie Technische Analyse

Bij het beginnen van Module 7, merk je direct dat dit het onderdeel is wat ontzettend goed is uitgewerkt en waar Madelon Vos zich in thuis voelt. Het verbaast je dan niks dat ze op dit gebied les heeft gegeven op de HvA.

In de komende modules ga jij kennis maken met de technische kant van een koers. Met een technische analyse kan je de economie, fundamentele analyse en actualiteit negeren en puur kijken naar de prijs om zo de toekomst te voorspellen.

Nu beginnen alle spannende elementen van traden. Eigenlijk is dit een wereldje waar we mensen goed voor willen behoeden aangezien hier men, naast de enorm veel winst, ook enorme fouten kunnen maken.

Onze mening over module 8: Grafiek

madelon vos module 8

Hier begin je pas echt met het kijken naar een grafiek. Deze module introduceert je aan verschillende soorten grafieken, het lezen van candlesticks en hoe je op een exchange navigeert.

Je leert het lezen van grafieken en je leert te snappen waar je naar kijkt. Heikin Ashi kaarsen zijn bijvoorbeeld misschien intimiderend zonder uitleg. Hieronder zie jij een voorbeeld van hoe madelon je helpt niet te verdwalen.

Onze mening over module 9: koersbewegingen

Het herkennen van trends is misschien wel één van de belangrijkste lessen als je wil gaan traden. Een trend beslist namelijk de algemene koersrichting. Deze module geeft lessen over trends, steun- en weerstand lijnen en een les over longs vs. Shorts.

Wat wij je sterk willen aanraden is om als je een leverage gebruikt, dat je een lage leverage gebruikt. Veel traders gaan de mist in om te agressief te traden. Kies je momenten uit.

Onze mening over module 10: Tools

Als je wil zien welke tools en indicatoren de beste traders allemaal gebruiken, dan is dit de module om door te nemen en extra aandacht aan te besteden. Madelon gebruikt allerlei voorbeelden om deze tools te introduceren.

Het kan zijn dat dit het punt is dat je door de bomen het bos niet meer kan zien, maar dat zou waarschijnlijk mee moeten vallen omdat het allemaal op een makkelijk verteerbare manier is neergezet.

Waar sommige modules een kort waren, maakt deze het weer de prijs waar. Het lesje bij patronen is bijvoorbeeld 47 minuten lang. Natuurlijk kan je deze altijd ook weer terugkijken.

Wij vinden dat alle tools en indicatoren die belangrijk zijn hier uitstekend worden uitgelegd met een allerlei voorbeelden.

Onze mening over module 11: De toolset van Madelon Vos

De laatste module in de reeks gaat over de persoonlijke toolset van Madelon en welke zij belangrijk vind. Dit is handig aangezien je dermate veel tools hebt dat je soms een beetje verdwaald kan raken. Ook zal je merken dat veel tools tegensprekende voorspellingen tonen. Kijk vooral waar jij het meest succes mee gaat hebben!

Een groot deel van traden is ook risico management. Aangezien we aan het eind zijn gekomen hadden we liever nog een lesje gehad over risico management.

In het slotwoord vertelt Madelon nog over de MoneyTalks community. Deze gaan we binnenkort reviewen.

Bonus: MoneyTalks Community

De MoneyTalks community is de online community voor alles over investeren, bitcoin, aandelen, macro-economie, & traden met 2000+ leden. Op het moment van schrijven krijg je bij aanschaf van de cursus 60 dagen gratis toegang.

Kosten: Hoeveel ben jij kwijt bij het aanschaffen van deze cursus

Bevalt je wat je hierboven allemaal leest? Hier delen we even wat het kost om deel te nemen aan de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos.

Crypto en Trading Academy: €599,95* inclusief €86,77 btw

*lees verder bij het volgende kopje aangezien er nog korting op de prijs zit!

Bonussen en acties

Bij het aanschaffen van de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos krijg je extra:

 • 60 dagen gratis lidmaatschap van de MoneyTalks Community
 • €100,00 Actiekorting dus €499,50 op moment van schrijven

Tot slot nog een slimme tip van ons: gebruik de kortingscode MADELON10 voor 10% extra korting op alle cursussen.

Is deze cursus het geld waard?

Deze cursus is het waard afhankelijk van hoe ervaren jij al bent met het analyseren van grafieken, koersen en prijsacties. Dus ben je vrij nieuw in het wereldje van crypto en wil jij je laten onderwijzen door een uitstekende docente, dan is deze cursus het absoluut waard.

Voor en nadelen van de Crypto Academy van Madelon Vos

Nog even alle voor en nadelen op een rijtje:

Voordelen

✅ Prettige docente met een aangename leerwijze

Een goeie docente is even belangrijk als een curriculum wat gegeven wordt. We kunnen je met volle overtuiging zeggen dat het bij deze cursus goed zit. Een prettige stem, intonatie en snelheid is van toepassing.

✅ Gebruik van een fijne user-interface en stijl

Om een cursus sterk grafisch in beeld te brengen is ook een kunst. Dat is in dit geval gelukkig ook het geval. We vinden het hip vormgegeven zonder al te veel poespas.

✅ Alles op een rijtje

De cursus is logisch opgezet en alle belangrijk onderwerpen komen aan bod. Vooral het deel van de technische analyse is fijn behandelt.

✅ Video uitleg met voorbeelden

De hele cursus wordt gegeven door audiovisuele filmpjes. De eerste deel van de cursus zit Madelon achter een tafel en in het tweede deel kunnen we meekijken op haar scherm terwijl ze de voorbeelden laat zien.

✅ Garantie

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, zit er nog een garantie op.

✅ Madelon Vos als brand en naam

Madelon Vos is een bekende naam in de beleggerswereld. Als je benieuwd bent of deze cursus ook voor jou prettig is, kan je alvast één van haar filmpjes bekijken.

Nadelen

Geen enkele cursus is perfect, wij delen graaf mee waar we graag anders hadden gezien

❌De tweede helft van de cursus steelt de spotlight

Ook al zijn de filmpjes videotechnisch (resolutie en geluid) van betere kwaliteit, onbreekt er soms wat diepgang in de stof. Als we het hebben over een compleet pakket, zouden we graag enkele onderwerpen extra willen zien

❌Meer aandacht naar risico’s en emotie

Graag zien we meer aandacht gaan naar hoe het controleren van emoties ontzettend belangrijk is. Ook vinden wij het behoeden van cursisten voor fouten heel belangrijk.

Onze score per criterium en toelichting

CriteriaCijferKorte toelichting
Expertise9Madelon Vos is overduidelijk een expert op het gebied van traden en crypto’s.
Gebruiksvriendelijkheid9.5Heerlijke interface. Mooi ontwerp en fijn om doorheen te navigeren.
Prijs8Afhankelijk van hoeveel je al weet over crypto, is de cursus het meer waard. Als je nog weinig trade-ervaring hebt, is dit het 100% waard.
Relevantie8Alles wat besproken wordt is nog relevant in het huidige crypto- en tradelandschap. Echter had ik graag wat meer trends willen zijn voor toekomstige periodes.
bonus+0.260 dagen aan MoneyTalks Community

Hoe is deze cursus uniek? Kan je niet beter een andere aanschaffen?

Madelon heeft al een sterke brand opgebouwd. Dat betekent dat je weet wat je kan verwachten. Als je nog onbekend bent met haar werk, kijk bijvoorbeeld dit filmpje waar ze praat over ……..:

Waar ik ook jullie van kan verzeker is dat ze een aangename manier heeft van kennis overbrengen. Een goede docent/docente is goud waard, ofja in dit geval Bitcoin.

Waarom niet geen gratis lessen volgen op bijvoorbeeld YouTube/Twitter

Structuur en een docent/docente zijn ontzettend belangrijk. Als jij jezelf veel tijd en moeite wil besparen kunnen wij je aanraden om een betaalde cursus te gebruiken. Jij kan via reviews als deze zien of ze het waard zijn of niet. Stel, je hebt minder te besteden? Dan is het misschien handig om het geld wat je aan deze cursussen uit zou geven, direct te investeren.

Voor wie is deze cursus ideaal

Stel jij bent al een doorgewinterde trader, dan kan je beter op zoek gaan naar een andere plek om je kennis uit te breiden. Maar stel jij bent nieuw of kan je kennis bijgeschaafd worden op het gebied van Bitcoin of traden dan ben je bij het juiste adres.

En nu? Hoe begin ik?

Dat is eigenlijk heel simpel, je gaat naar https://madelonvos.nl/crypto-en-trading-academy/ en drukt op de knop: “ga direct aan de slag”. Daar zie je nog een overzicht met alles wat je kan verwachten en vervolgens koop je het pakket. Als je ervoor kiest deze cursus te kopen, wensen wij je heel veel succes!

Wat vinden anderen van de Crypto en Trading Academy?

De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos staat heel goed aangeschreven. Ervaringen en reviews spreken natuurlijk boekdelen over hoe een dergelijk product bevalt. Daarom hebben wij voor jou even alles op een rijtje gezet. Op Google Reviews scoort Madelon Vos

madelon vos de ervaringen van anderen

Verder zijn er tal aan individuele ervaringen te lezen. De grootste punten van kritiek zitten zoals verwacht in het eerste deel van de cursus waar de content toch wel wat aan wensen overlaat. Echter herpakt het tweede deel zich wel en wordt de technische analyse goed uitgelegd.

madelon vos de ervaringen van anderen

Bullet-samenvattingen van andere review sites

Bijna niemand neemt een dienst af of koopt een product zonder eerst naar reviews te kijken. Je weet dat de ervaringen van anderen je kunnen vertellen of de dienst of het product voor jou geschikt is. Wat je niet altijd weet, is of reviews op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen. In een tijd waar sommigen korting geven bij een volgende bestelling bij het plaatsen van een positieve review, dien je je onderzoeksbril op te zetten en kritisch te lezen wat iemand werkelijk schrijft. Zijn het wat algemene beschrijvingen en leer je er eigenlijk weinig van? Dan heb je aan zo’n review niks. Ga daarom op zoek naar reviews met inhoud, zoals de voorbeelden die je hieronder ziet.

RecensentSamenvatting review
bedrijvenconsultant.nlIn de ogen van bedrijvenconsultant.nl is dit product het zeker waard aangezien de structuur en haar ervaring als docent erg hoog beoordeeld worden.
Geldverdienenmetpassie.nlGeldverdienenmetpassie.nl erkent Madelon Vos als expert en ziet de cursus als een zeer uitgebreid pakket aan kennis. Ook wordt de persoonlijke toolset erg gewaardeerd.
Demodernenomaden.nlDeze recensent vind de academie perfect voor beginnende en gevorderden op het gebied van cryptocurrencies. Ze waarderen de ervaring die Madelon bezit en met ons deelt.
Veelreviews.nlVolgens de redactie van veelreviews.nl is Madelon de ware expert van technische analyses en deelt ze echt haar persoonlijk toolset.
Geldbeleggentips.nlIn deze review zijn ze vooral te spreken over de waarde ervan voor beginners. Als je meer ervaren bent verwijzen ze je naar een andere cursus.
 • De Moderne Nomaden geeft aan dat het aanbod van Madelon Vos regelmatig uitgebreid is met nieuwe modules. Verder zijn er cursussen voor verschillende niveau’s van crypto beleggers. De reviewer gaat daarna op elke cursus, de academy en de community kort in. Jammer is de focus op alleen grote crypto valuta, omdat beleggers juist bij de onbekendere valuta kansen kunnen zien. Dit leer je niet van Madelon Vos. De reviewer eindigt met deal: als je via De Moderne Nomaden voor de cursus Crypto en Trading Academy van Madelon Vos kiest, krijg je het crypto diamonds portfolio er gratis bij.
 • PP Reviews gaat in op de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s. Er zijn 15 video’s die 6 modules van de cursus behandelen. Ook deze reviewer geeft korting op de cursus van Madelon Vos bij het gebruik van een bepaalde code. Reacties over de cursus zijn positief en daarnaast wordt benadrukt dat ze een van de weinige vrouwen is die over deze materie praat.
 • Op Springest kunnen bezoekers hun eigen review plaatsen. Er zijn er acht in totaal en alle acht personen geven het cijfer 10. Reviewers geven aan dat ze echt iets aan de cursus hebben gehad, dat de cursus op een prettige manier ingevuld is. Een reviewer beschrijft concreet dat de achtergrond van Madelon Vos (docent) blijkt uit de opbouw van de cursus en dat dat helpt om de stof onder de knie te krijgen.
 • Geld Verdienen met Passie stipt aan dat de cursussen vooral voor beginners bedoeld zijn. Voor gevorderden is er de masterclass. Met een duidelijke inhoudsopgave wordt in de review ingegaan op Madelon Vos zelf, de crypto cursus, de community, ervaringen van anderen en voor- en nadelen. Opvallend is de paragraaf over andere crypto cursussen die beschikbaar zijn. Hierin worden weer twee cursussen van Madelon Vos zelf genoemd, naast twee cursussen van Patrick Suiker en Derek Westra.

Alternatieven: Vergelijkbare producten van andere merken?

Beste waarde voor je geldCrypto en Trading Academy van Madelon Vos
Deze zouden wij kopenMoney Mastery van Alles Over Crypto
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in beleggen over het algemeenJong Beleggen Podcast (dit is echter geen cursus).

Conclusie: Kopen of niet kopen?

ReviewCrypto en Trading Academy van Madelon Vos
SamenvattingDe Crypto en Trading Academy van Madelon Vos geeft een prettige en unieke ervaring waarin het de cryptolandschap met jou verkent. Echter komt de cursus echt tot recht in het deel over technische analyse. We vinden dat dit een cursus voor jou is als je beginneling bent, of niet veel ervaring hebt met traden. Als je meer ervaring hebt is de MoneyTalks Community meer wat voor jou.
Review doorDoor onze redactie | Kian Alaie BSc
Beoordeling8.7 – Uitstekend, de beste cursus over deze onderwerpen

Eindconclusie: de cursus is het waard om te kopen mits: je het geld hebt en beginner bent of weinig ervaring hebt met traden. Madelon Vos bewijst dat ze een uitstekende docente is en dat ze met gemak ingewikkelde stof simpeler maakt met duidelijke voorbeelden. Als je meer diepgang zoekt kan je waarschijnlijk beter het MoneyTalks Community abbonement aanschaffen. Hierover snel een review! Wij wensen je succes met het uitbreiden van je kennis. Opties verkennen is al een stap in de juiste richting.

Een cursus doen helpt je altijd verder

Je verdiepen in wat je boeit, levert je altijd iets op. Je wordt er een rijker mens van. Je hebt dan niet alleen meer kennis in je hoofd, maar hebt ook nieuwe vaardigheden geleerd en een gevoel van wat je wil bereiken met je crypto handel. Je strategie ontwikkelen is – zodra je weet dat je met je handel door wilt gaan – een vereiste om niet vanuit paniek of onrust je crypto valuta van de hand te doen. Vaak zie je dit echter wel bij anderen en zodra er stress is, kunnen er vreemde dingen gebeuren.

Maak een plan A en een plan B (en eventueel een plan C en D)

Leer met alles wat je wijzer bent geworden in scenario’s denken. Zet op papier wat scenario 1, 2 en 3 is en hoe je in elk scenario anders vooruit zult gaan. Het is prima om een bepaald streven te hebben, maar dit doel moet onderbouwd zijn met concrete acties. Daar denk je het liefst nu al over na, want op het moment dat er wel een keer paniek in de tent is, kun je niet altijd meer helder nadenken. Blijf jezelf trainen en uitdagen om er het beste uit te halen. Madelon doet graag met je mee.

Garantie

garantie van madelon vos

Ben je niet tevreden met het product wat Madelon heeft geleverd? Geen zorgen, als je minder dan 25% van de cursus hebt gevolgd in 14 dagen, dan kan jij je geld terug krijgen.

Gratis beginnen

Madelon Vos heeft ook een eigen YoutTube kanaal: https://www.youtube.com/c/MisssBitcoin/featured

Ook heeft ze een eigen podcast: https://open.spotify.com/show/49b8DrQQBN4wL2518XZz26?si=e6cdfc03d3004bc8

Bekijk ze vooral of ze je bevallen!

Doe nu dit

Wil je zo snel mogelijk beginnen? Schaf de cursus aan op: https://madelonvos.nl/crypto-en-trading-academy/

Bekijk ook haar verkooppagina of een één-op-één lesje jou inspreekt: https://madelonvos.nl/cursussen/

FAQ

Vraag: Wat zijn de verschillende producten die Madelon Vos aanbiedt?

Antwoord: Madelon Vos verkoopt naast de Crypto en Trading Academy ook  de mogelijkheid om één-op-één les te krijgen. Ook kan je een abbonement nemen op haar MoneyTalks Community,

Vraag: Wie is madelon Vos om een dergelijk product aan te bieden?

Antwoord: Als mediapersoonlijkheid, podcasthost en docente aan de HvA Heeft Madelon al naam voor zichzelf gemaakt als waar expert op het gebied van traden en crypto.

Vraag: Als ik niet tevreden ben met de Crypto en Trading Academy, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Antwoord: Jazeker, als je binnen 14 dagen niet tevreden bent en minder dan 25% van de cursus hebt gevolgd, krijg jij je geld terug.