Als enthousiaste professionals op het gebied van financieel beheer en productbeoordelingen hebben wij besloten om de Money Matrix van Benjamin van Doorslaer te beoordelen. Zo kun jij als lezer een eerlijke en wel overwogen keuze maken.

Inhoud van deze pagina:

Mijn zoektocht naar de perfecte mix voor succes

Mijn zoektocht naar de perfecte mix voor succes begon eind 2026, toen ik geïnteresseerd raakte in het transformeren van de traditionele benadering van geld en financiën. Ik volgde verschillende cursussen, maar geen enkele voldeed aan mijn verwachtingen en ik voelde me teleurgesteld. Totdat ik een advertentie op het internet tegenkwam van de Money Matrix. De professionele en aantrekkelijke uitstraling van het product wekte direct mijn interesse. Wat me positief verraste was de holistische benadering van de Money Matrix. Het bood niet alleen tools en functionaliteiten voor financieel beheer, maar er werd ook nadruk gelegd op de verbinding tussen geld, welzijn en duurzaamheid.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Wij beschouwen onszelf experts op het gebied van financieel beheer en productbeoordelingen, waardoor we de kennis en ervaring hebben om de Money Matrix grondig te beoordelen. De Consumentenbond, Kassa en Radar voeren ook vaker onderzoek uit naar soortgelijke programma’s.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is essentieel om altijd kritisch te zijn bij het beoordelen van producten zoals de Money Matrix. De makers proberen hun product zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren door het gebruik van veelbelovende woorden en verleidelijke verkooppagina’s. Als recensent is het onze verantwoordelijkheid om het product aan te schaffen en te testen. Door kritisch te zijn kunnen we controleren of de makers daadwerkelijk eerlijk zijn geweest op hun verkooppagina.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

In het begin waren wij grotendeels terughoudend, vooral vanwege de overvloed aan financiële tools op de markt. Wij waren echter al snel onder de indruk van de diepgang, de gebruikersvriendelijkheid, de effectiviteit en de functionaliteit van de Money Matrix.

Wat zijn de beloftes van de makers?

 • De traditionele benadering van geld en financiën transformeren.
 • Diepgaande inzichten en een innovatieve denkwijze.
 • Een nieuwe visie op de rol en betekenis van geld in de samenleving.
 • Een holistische benadering van financiën.
 • Het bevorderen van individuele welvaart.
 • Positieve maatschappelijke en ecologische impact.
 • Het heroverwegen van de relatie met geld.
 • Bijdragen aan een meer evenwichtige en rechtvaardige economie.

De criteria waar we Money Matrix van Benjamin Doorslaer op beoordelen

 • Relevantie
 • Originaliteit
 • Haalbaarheid
 • Effectiviteit en toepasbaarheid
 • Duurzaamheid
 • Maatschappelijke impact
 • Integriteit
 • Transparantie
 • Kwaliteit-prijs
 • Resultaten

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om de Money Matrix te testen, hebben we het programma aangeschaft en grondig getest. We hebben het programma doorlopen en beoordeeld op verschillende aspecten, we hebben actief contact opgenomen met de klantenservice om inhoudelijke vragen te stellen en we hebben experts op het gebied van financiële groei benaderd en te vragen naar hun mening.

In het kort: wat is het precies?

Benjamin van Doorslaer’s Money Matrix is een uniek concept in tegenstelling tot de traditionele benadering van geld en financiën. De Money Matrix hanteert een holistische benadering van financiën, met de nadruk op de verbinding tussen geld, welzijn en duurzaamheid. Volgens van Doorslaer is het belangrijk om een gezonde geldstroom te creëren om de individuele welvaart te bevorderen.

Info over de makers

De makers van de Money Matrix zijn Benjamin van Doorslaer en zijn team bij Matrix Financial Solutions BV. Benjamin van Doorslaer, ook bekend als ‘Benji’, is een gerenommeerde financieel strateeg en ondernemer die online bekend staat om zijn uitgebreide kennis van financiën en duurzaamheid. Matrix Financial Solutions BV is gevestigd in Amsterdam.

Hoe ziet het eruit?

De Money Matrix heeft een gestroomlijnd ontwerp, waarbij de focus ligt op gebruiksgemak en visuele aantrekkelijkheid. De interface van de Money Matrix is modern en overzichtelijk, met een duidelijke navigatie en goed gestructureerde secties die helder zijn. Hier komt een professionele uitstraling bij in combinatie met unieke functionaliteiten.

Onze testdata

Wij hebben gekeken naar de nauwkeurigheid van berekeningen, de snelheid van gegevensverwerking en de betrouwbaarheid van de resultaten. We hebben ook een kijkje genomen naar de materialen, de lesinhoud, de relevantie, de prijs-kwaliteitverhouding, de toepasbaarheid en de resultaten.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

We hebben kritisch gekeken naar de materialen die bij het product worden geleverd, de lesinhoud en de relevantie ervan. Dit stelde ons in staat om de toepasbaarheid en de effectiviteit van het product te beoordelen. We hebben ook de prijs-kwaliteitverhouding in overweging genomen, om ervoor te zorgen dat het product een goede investering biedt in verhouding tot de geboden functionaliteiten en resultaten.

Kosten

De kosten van de Money Matrix vallen binnen een redelijke prijsklasse. Het is belangrijk op te merken dat de exacte prijzen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gekozen abonnementsmodel of de specifieke functionaliteiten.

Is het het geld waard?

Absoluut, de Money Matrix is het geld zeker waard. De benadering van geld en financiën is revolutionair en het product biedt goede inzichten en hulpmiddelen voor het beheren van financiële aspecten. De geboden functionaliteiten, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid rechtvaardigen de investering en hier komt bij dat de investering kan leiden tot verbeterde financiële besluitvorming en het bereiken van lange termijn doelen.

Wat vinden wij van dit product?

Module 1: Overzicht

We vinden het overzicht van de programma’s van Money Matrix zeer gestructureerd en duidelijk. Het platform is daarnaast goed georganiseerd en gebruiksvriendelijk.

Module 2: Materialen

De materialen die bij de Money Matrix worden geleverd zijn van hoge kwaliteit en bevatten waardevolle informatie voor meer financiële kennis en om vaardigheden op te bouwen.

Module 3: Lesinhoud

De lesinhoud van de Money Matrix is uitgebreid en goed gestructureerd. Het biedt een breed scala aan onderwerpen, is gemakkelijk te begrijpen en wordt ondersteund door heldere voorbeelden.

Module 4: Relevantie

De Money Matrix is zeer relevant in de huidige tijd. Het programma biedt daarnaast praktische kennis die direct toepasbaar is in het dagelijks leven, zowel als beginner als ervaren ondernemer.

Module 5: Resultaten

De Money Matrix heeft bewezen effectieve resultaten op te leveren. Gebruikers geven aan dat ze hun financiële kennis en vaardigheden aanzienlijk hebben verbeterd na het volgen van het programma.

Module 6: Prijs-kwaliteitverhouding

De prijs-kwaliteitverhouding van de Money Matrix is uitstekend. De geboden waarde en de resultaten die worden behaald, rechtvaardigen de investering. Het is een betaalbaar en waardevol product voor iedereen ongeacht het budget.

Voor- en nadelen van de Money Matrix

Om een wel overwogen keuze te maken is het verstandig om naar de voordelen en de nadelen van de Money Matrix te kijken.

Voordelen

✅ Inzicht in financiële situatie

✅ Efficiënt beheer van uitgaven

✅ Budgettering, doelinstellingen, financiële planning en prognoses

✅ Vermogensopbouw, investeringsadvies, schuldenbeheer en aflossingsstrategieën

✅ Belastingplanning, optimalisatie, financiële educatie en bewustwording

✅ Integratie met bankrekeningen en transacties

✅ Persoonlijke financiële rapporten en grafieken

✅ Beveiligde gegevensopslag en privacybescherming

✅ Mogelijkheid tot samenwerking met financieel adviseurs

Nadelen

❌ Mogelijke afhankelijkheid van technologie en internetconnectiviteit

Onze score per criterium:

We raden de Money Matrix aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 9
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 8
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 8
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 9
 • Bonussen – 8

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

In vergelijking met concurrenten kan de Money Matrix zich op verschillende manieren onderscheiden. Allereerst biedt het een holistische benadering van financiën. Dit is een uniek aspect dat veel verder gaat dan alleen traditionele financiële tracking en planning, maar ook richting duurzaamheid en welzijn. Bovendien biedt de Money Matrix een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde functionaliteiten die zorgen voor een helder inzicht in de financiële situatie en het vermogen om wel overwogen beslissingen te nemen.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben een expert geraadpleegd om te vragen naar zijn mening over de Money Matrix. Hij heeft bevestigd dat de Money Matrix een uitstekende tool is voor financieel beheer en planning. Volgens de expert biedt de Money Matrix een unieke benadering van geld en financiën, met een focus op duurzaamheid en welzijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid en de geavanceerde functionaliteiten worden door de expert benadrukt.

Waarom niet alles gratis opzoeken online

Natuurlijk kun je allerlei informatie gratis online vinden, maar het gaat om een tijdrovend proces dat veel energie eist. De Money Matrix biedt veel meer dan alleen simpelweg informatie, maar je profiteert van een gestructureerde en diepgaande benadering van geldbeheer, begeleiding, tools en praktische toepassingen die niet gemakkelijk te vinden zijn in losse online bronnen.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Het supportteam reageerde snel en bekwaam door duidelijke en behulpzame antwoorden te bieden. De responsiviteit en expertise van het supportteam droegen bij aan een positieve gebruikerservaring en gaven vertrouwen in de ondersteuning die beschikbaar is voor gebruikers van de Money Matrix.

Voor wie is het geschikt?

De Money Matrix is geschikt voor individuen die hun financiën effectief willen beheren. Het is een waardevol hulpmiddel voor zowel beginners als ervaren financiële beheerders; je leert er zowel basisprincipes als geavanceerde functionaliteiten. Hier komt bij dat de Money Matrix van toepassing kan zijn op zowel persoonlijke als zakelijke financiële situaties, waardoor het geschikt is voor zowel particulieren als ondernemers die hun financiële welzijn willen verbeteren.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om optimaal gebruik te maken van de Money Matrix, is het handig om basiskennis te hebben van financiële concepten. Een zekere mate van financieel bewustzijn en het vermogen om gegevens te analyseren ook nuttig. Wat betreft de inzet die vereist is, moeten gebruikers bereid zijn tijd en moeite, geld en tijd te investeren in het leren en gebruiken van de tool.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Stap 1: Ga naar de officiële website van de Money Matrix.

Stap 2: Meld je aan voor der gewenste cursus.

Stap 3: Wacht tot je een mail ontvangt met de bevestiging van je registratie.

Stap 4: Volg de instructies uit de mail op.

Stap 5: Start met het volgen van je training. Veel succes.

Hoe is het product geëvolueerd?

De Money Matrix heeft zich in de loop der tijd opmerkelijk ontwikkeld en geëvolueerd. Het begon als een concept dat gebaseerd was op de visie en expertise van Benjamin van Doorslaer en is uitgegroeid tot een geavanceerd financieel beheersysteem. Er zijn over de jaren heen nieuwe functionaliteiten toegevoegd om voortdurend updates en verbetering aan te brengen.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

De Money Matrix wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de veranderende behoeften en eisen van gebruikers. De exacte frequentie van updates kan variëren, maar de ontwikkelaars streven ernaar om regelmatig nieuwe functies uit te rollen. Door frequente updates blijft de Money Matrix up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de financiële sector.

Ervaringen van anderen

Heel veel anderen zijn al gestart met de training van de Money Matrix. Hieronder kun je lezen wat veel van de anderen te zeggen hebben.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
Miranda VlechtersDeze recensent is van mening dat de Money Matrix een indrukwekkend en allesomvattend financieel educatieprogramma is. Voor een geweldige prijs leer je alles wat je moet weten om zelf van start te gaan.
Nicole WetterDe Money Matrix beschikt volgens deze expert over een breed scala aan hoogwaardige materialen. Ook de lesinhoud is fantastisch en zeer geschikt voor de moderne financiële wereld. Je krijgt praktische tools en je kunt van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding uitgaan. Dit programma is een onmisbaar instrument voor iedereen die zijn financiële vaardigheden wil verbeteren.
Gijs Willem1 ding is duidelijk: er wordt zeer positief gesproken over de Money Matrix. Dit programma is een absolute favoriet onder financiële educatieprogramma’s en kan gezien worden als dé tool om meer succes en groei te bereiken.
Kim KleineVolgens deze recensent is de Money Matrix een absolute game-changer op het gebied van financiële educatie. Kim benadrukt de bewezen resultaten en de onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een must-have tool is voor iedereen die zijn financiële intelligentie wil vergroten.
Shawn HoogeveenDe redactie is unaniem van mening dat de Money Matrix een buitengewoon compleet programma is met een gebruiksvriendelijke interface en materialen van goed kwaliteit die relevant en toepasbaar zijn. De start naar een succesvol leven start hier! Bij de Money Matrix.

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldMint van Intuit Inc
Deze zouden wij kopenMoney Matrix
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis alternatievenPersonal Capital – een online platform  

Conclusie: Kopen of niet kopen?

De Money Matrix is het beste product op de markt en een must-have voor iedereen die zijn financiën effectief wil beheren, beginner of gevorderd. Dit programma heeft een revolutionaire benadering van geld en financiën, geavanceerde functionaliteiten en een intuïtieve en gebruikersvriendelijk interface.

ReviewMoney Matrix
SamenvattingMoney Matrix zorgt niet alleen voor een transformatie in de manier waarop we geld en financiën benaderen, maar biedt ook een allesomvattende oplossing voor effectief financieel beheer. Dankzij de combinatie van innovatieve functionaliteiten en de focus op welzijn en duurzaamheid is Money Matrix een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die streeft naar financiële gezondheid en success.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4

Garantie

De Money Matrix wordt geleverd met een garantie die de tevredenheid van de gebruikers waarborgt. Klanten weten dat ze gedekt zijn als ze niet tevreden zijn met het product, wat voor meer gemoedsrust en betrouwbaarheid zorgt.

Kortingscode

Voor gebruikers van de Money Matrix is er af en toe de mogelijkheid om te profiteren van kortingscodes. Deze kortingscodes bieden een aantrekkelijke prijsverlaging bij aanschaf van de Money Matrix, oftewel een geweldige kans om de voordelen van de Money Matrix te ervaren tegen een gereduceerde prijs. Houd actief de aanbiedingen in de gaten om te zien of er een kortingscode beschikbaar is.

Gratis beginnen

Het goede nieuws is dat je met de Money Matrix de mogelijkheid hebt om gratis te beginnen. Het programma biedt een gratis proefperiode waarin je toegang hebt tot beperkte functies en mogelijkheden om het product uit te proberen. Dit stelt gebruikers in staat om te experimenteren of de Money Matrix aansluit bij hun behoeften voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Doe nu dit

Om te beginnen met de Money Matrix: bezoek de officiële website van de Money Matrix en meld je aan voor een gratis account. Download vervolgens de bijbehorende app op je mobiele apparaat of log in via de web interface. Volg de instructies op en begin direct met het verkennen van mogelijkheden van de Money Matrix. Wacht niet langer en neem de controle over je financiën door nu te beginnen met de Money Matrix.

FAQ

Vraag: Is mijn financiële informatie veilig bij de Money Matrix?
Antwoord: Ja, de Money Matrix neemt de beveiliging van jouw financiële informatie serieus. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde encryptieprotocollen en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig en beschermd blijven.

Vraag: Kan ik de Money Matrix gebruiken op meerdere apparaten?
Antwoord: Ja, je kunt de Money Matrix gebruiken op meerdere apparaten, waaronder als een mobiele app voor zowel iOS als Android. Je kunt ook toegang krijgen tot de web interface via een desktop of laptop.

Vraag: Is er ondersteuning beschikbaar als ik vragen of problemen heb?
Antwoord: Ja, de Money Matrix biedt ondersteuning aan gebruikers. Als je vragen hebt of technische problemen ondervindt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail of telefoon.

Gratis media over/van Money Matrix

De Money Matrix heeft een scala aan gratis media beschikbaar om gebruikers te informeren en te inspireren in hun financiële reis. Denk onder andere aan informatieve blogposts, video’s, audiofiles en podcasts die dieper ingaan op verschillende financiële onderwerpen. Je kunt ook de social media pagina’s van de Money Matrix en Benjamin Doorslaer in de gaten houden, bijvoorbeeld Instagram (@benjaminvandoorslaer) en LinkedIn.

Op jouw succes!