Wat vinden wij van de MoneyTalks Community van Madelon Vos? Volgens haar is het de grootste online community voor alles over crypto, aandelen, edelmetalen, traden en macro-economie. Wij hebben een aantal maanden kritisch deelgenomen aan deze groep. Was dit het geld waard? Of kan je beter elders je gemeenschap zoeken waar je het over zaken als crypto of beleggen kan hebben. Wij zochten dit voor jou uit door ons te verdiepen in dit online gezelschap. Lees deze review verder voor onze eerlijke ervaringen…

Door onze beleggingsredactie | Kian Alaie BSc

Inhoud van deze pagina:

Mijn zoektocht naar de perfecte community om te sparren over geld

Over geld praat je eigenlijk niet. Misschien is dit een verouderde gedachtegang. Tegenwoordig is het in ieder geval mogelijk om dit anoniem te doen met gelijk denkende mensen online.

Ikzelf kom uit een lifescience studenten omgeving. In die setting was er eigenlijk niemand het hele jaar door met crypto bezig. Daarbij, vind ik het zelf een beetje ongemakkelijk om over geld te praten. Dit geldt (woordgrap) voor momenten waarin het niet zo lekker liep, maar ook voor momenten waarin de koers me toelacht.

Op het moment van schrijven zitten we in een neerwaartse trend van enkele maanden. Juist dan is het belangrijk om je kansen te pakken en dan helpt het om te sparren met mensen omdat elke beslissing cruciaal is.

Kortom, ik onderzoek de MoneyTalks Community van Madelon Vos om:

 • Mezelf beter te gidsen in een bear market
 • Jullie te vertellen of dit abonnement het waard is of niet!

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Wie ben ik om dit product te reviewen

Ik ben simpelweg een enthousiasteling die op het moment van schrijven ongeveer 8 jaar bezig is met crypto. Ik heb momenten van geluk gekend, maar ook in teleurstellende periodes gekend. Zelf ben ik altijd vrij individualistisch geweest.

Soms had ik gewild dat ik meer mensen had om mee te sparren. Maar elk gesprek over crypto vond ik altijd een beetje weinig toevoegen omdat mensen in mijn omgeving weinig geïnvesteerd waren in dit wereldje.

Als ik echt eerlijk ben, ben ik een beetje van mening: “Des te meer stemmen, des te meer ruis.” Daarmee bedoel ik niet dat ik het allemaal beter weet, maar eerder dat weinig mensen echt goed weten wat ze doen in dit landschap.

Kortom, ik kan goed een mening kan vormen over deze community van Madelon Vos aangezien ik deze reis eerder al alleen heb doorgemaakt. Wellicht is dit een gezelschap met sterke leiding en slimme experts die ons allemaal kunnen helpen. Daarbij ben ik ook elke dag op Twitter te vinden om meningen van andere mensen te lezen.

Waarom wij dit soort producten en abonnementen altijd met kritische blik onderzoeken

moneytalks meetup

Het cryptolandschap is een exponentieel snel groeiende cultuur. Er hangen altijd wel een paar rotte appels aan de boom dus het is goed om die af te schudden. Bij een dermate snel groeiend landschap zijn dat er meer dan normaal. Ontwikkelaren van trainingen en gemeenschappen proberen hun producten zo mooi mogelijk te verpakken door allerlei beloftes te maken die niet altijd uitkomen. Wij proberen jullie te beschermen om een goede keus de maken. Wij als recensenten proberen dit met een kritische blik te doen zodat jij behoed wordt van verkeerde keuzes. We gaan kijken of de verkooppagina de inhoud en omvang van de gemeenschap reflecteert.

Onze eerste sceptische blik bij de MoneyTalks Community

Zoals ik al zei kunnen meer meningen niet altijd beter zijn. Op het moment van schrijven zijn er 127 verified members op Discord aanwezig en in totaal zijn er 2000+ actieve leden.  Dat zijn dus een hoop meningen. Nu zijn we benieuwd hoe deze meningen tot uiting komen.

Zoals ik al zei, het is niet dat meer meningen een negatief iets hoeft te zijn. Het is meer hoe de meningen gebruikt worden en niet leiden tot kakofonie van verschillende gedachtestromen of echokamer van een heersende gedachte.

Het probleem van een gemeenschap is soms dat er een echokamer ontstaat. Aangezien een gezelschap vaak ontstaat door veel gelijk denkende mensen zich bij een groep willen voegen. Soms kan het zijn dat er een heersende gedachtestroom ontstaat waar men niet van afwijkt.

Een kritisch denkend gezelschap die vragen stelt is essentieel voor een gezonde denktank.

Enkele beloftes over de MoneyTalks Community: hoe komen ze tot uiting?

De verkooppagina belooft:

 • Belofte 1: Nederlands grootste online community voor alles over investeren, crypto, aandelen, edelmetalen, traden & macro-economie – Deze belofte is enorm, is het net zo uitgebreid op elk van deze onderwerpen?
 • Belofte 2: 24/7 persoonlijke begeleiding door experts op het platform – Hoe aanwezig zijn deze experts door de uren op een dag heen?
 • Belofte 3: Dagelijks technische analyses naar keuze van experts – Zijn deze analyses daadwerkelijk dagelijks en sterk genoeg?
 • Belofte 4: Leer van ons en elkaar én netwerk met gelijkgestemden – Leren we van, naast de experts, ook van de community?
 • Belofte 5: Laat je eigen Technische Analyses beoordelen door experts – Wat voor Feedback ontvangt de community en is dit kwalitatief?

Bezoek de verkooppagina om meer beloftes te lezen, maar wij hebben even de belangrijkste ertussenuit gekozen om zo een goed oordeel te kunnen veilen of het team en het platform deze nakomt.

Criteria waar we de MoneyTalks Community op gaan beoordelen

We zetten even op een rijtje waar de deze cursus op gaan beoordelen en belangrijk vinden

 • Criterium 1: Kwaliteit – Is elk onderdeel net zo sterk? Leveren de experts sterke analyses?
 • Criterium 2: Prijs – Is het abonnement het geld waard? Of hadden we meer gehoopt.
 • Criterium 3: Design en representativiteit – Hoe wordt het medium geïntegreerd naar een platform en ziet het er mooi uit?
 • Criterium 4: Expertise – Komt de expertise over in de analyses en content?
 • Criterium 5: Actualiteit – Hoe frequent zijn de analyses van de experts en  hoe snel wordt er gereageerd op mensen?

Vervolgens hebben we enkele aspecten die we graag willen zien:

 • Engagement: wat voegen de leden toe en wordt er gespard?
 • Live interactie: Zijn de livestreams interactief en hoe uitgebreid wordt er geantwoord op onze vragen?
 • Aanwezigheid Madelon Vos: Natuurlijk zouden we het ook waarderen als Madelon ook content maakt, in plaats van alleen communicatie en branding bieden.

Wat hebben wij gedaan om dit product te testen?

We hebben het een abonnement genomen en een flink aantal weken deelgenomen aan de community om actief deel te nemen aan de livestreams en conversaties.

Verder hebben we elk kanaal doorgespit en ook retroperspectief gekeken of de verstrekte informatie en voorspellingen enigszins kloppen. Wij vinden het retro-perspectieve onderdeel ook zeer belangrijk aangezien we zo kunnen zien of de gemaakte voorspellingen ook voor een deel kloppen. Natuurlijk zijn we op dit gebied niet ontzetten kritisch, want achteraf is makkelijk praten.

In het kort – Wat is de MoneyTalks Community

Het is de missie van Madelon en haar team gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie en technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van eigen vermogen.

Ze willen mensen bij elkaar brengen om te kunnen netwerken en sparren met gelijk denkende mensen. Zo  helpt deze community haar leden om een sterk financiele minset te ontwikkelen en zo de kennis van de gehele groep te verhogen. Zo verdwaal je net wat minder in je zoektocht naar financiële stabiliteit en vrijheid.

Info over de makers

Hieronder staat informatie over de belangrijkste figuren binnen de gemeenschap. Verder staan er nog vier admins en 3 analisten 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat alles vloeiend verloopt.

Madelon Vos

madelon vos leraar

Dit is Madelon Vos. Wellicht geen onbekend gebied voor mensen die zich aan het inlezen zijn op allerlei vlakken die te maken hebben met investeren, economie, traden en cryptocurrencies. Madelon is sinds 2013 al actief bezig in de cryptobranche. Ze schrijft columns en maakt podcasts op dit vlak. Ook heeft ze een vak over Technische analyses gegeven op d HvA.

Ondertussen focust zij zich op het maken van (video)content over bitcoin, de economie en investeren. Vul haar naam maar eens in op YouTube en je zal allerlei filmpjes zien verschijnen.

Elroy Ryon

elroy ryon leraar

Dit is Elroy Ryon. Elron is een fulltime daghandelaar en analist in de crypto markt. Elroy is actief in de MoneyTalks community als analist en streamt vaak zijn analyses live. Hij ontleed met allerlei tools de koers om zo aan jou op een verteerbare wijze te kunnen tonen.

Jean-Paul van Oudheusden

jean paul van oudheusden leraar

Jean-Paul van Oudheusden is al belegger vanaf zijn 15e en ondertussen econometrist. Na zijn studie heeft hij bij ABN AMRO 17 jaar gewerkt in Amsterdam en Londen. Vervolgens is hij zijn droom gaan najagen om dingen te doen die hij leuk vind.

Sinds 2020 is hij actief als beleggingscoach en Youtuber vanuit zijn eigen bedrijf Markets Are Everywhere. Hij draagt bij aan de MoneyTalks Community als specialist in aandelen en ETF’s.

Elmer Hogervorst

elmer hogevorst leraar

Elmer Hogervorst studeerde Nederlands en Fiscaal recht in Amsterdam en leiden en is vervolgens werkzaam geweest bij belastingadvieskantoren. Hij maakte daar deel uit van een specialistisch team dat vermogend particulieren adviseert.

Als echte veteraan is hij binnen de community specialist over financiële markten, goud en zilver.

Hoe is de community vormgegeven?

Eigenlijk is dit heel fijn en efficiënt gedaan. Wie al een tijdje op het internet zit is vast wel bekend met het fenomeen Discord. Discord is een instant messaging- en digitaal distributieplatform dat is ontworpen voor online gemeenschappen. Men kan communiceren via allerlei vormen van oproepen en men kan makkelijk media en bestanden in chats delen.

De Discord is opgesplitst in kanalen. Zo kan je via allerlei verschillende kanalen jouw kennis kwijt en andermans ideeën lezen en bekijken. Deze kanalen hebben allemaal een bepaald onderwerp. Deze gaan we stuk voor stuk af en vertellen we je wat we vinden van de inhoud van het kanaal.

Alle kanalen: Wat wij vinden van elk kanaal

Hieronder lees je punt voor punt wat wij vinden van elk kanaal. Dit zal een flinke lijst zijn en sommige kanalen zijn inhoudelijk wat minder bijzonder en zullen we kort bespreken.

Belangrijk 1: Welkom

Je wordt ontvangen in het welkomstkanaal. Daar krijg je een korte uitleg van Madelon Vos over wat je moet doen om toegang te krijgen tot de overige kanalen. Zeer overduidelijk en vriendelijk komt het over. Er kan eigenlijk niks misgaan.

Het enige wat wellicht onduidelijkheid kan bieden is de mogelijkheid dat je wellicht niet bekend bent met de omgeving die Discord biedt. Dit is echter heel snel te overbruggen.

Belangrijk 2: Aankondigingen

Hier zal je vermeldingen en aankondigingen vinden van belangrijke informatie of events. Binnenkort zal er bijvoorbeeld een Bitcoin conferentie plaatsvinden in Amsterdam met de vraag of je ook zal komen. Ook kondigt Madelon op het moment van schrijven aan of er een nieuw filmpje van haar online staat.

Dit kanaal biedt vooral de globale communicatie binnen de Discord en wanneer een livestream begint.

Belangrijk 3: Huisregels

Zoals elk huis zijn regeltjes heeft, heeft een Discord of gemeenschap ook zijn huisregels. Hier vertelt Madelon ons op een beleefde manier hoe men met elkaar communiceert. Je zou haast zeggen dat dit vanzelfsprekend is, maar het valt je toch vies tegen hoe een dergelijke groep negatief spiraliseert.

Ook worden geen shillings geaccepteerd van coins/projecten/ICO’s/etc. Dat wil zeggen dat er geen projecten gepromoot mogen worden.

huisregels wat vinden wij

Zeer goed dat deze Discord zijn regeltjes zo netjes op orde heeft. Chapeau!

Kanalen 1: Mt-lounge

Wil je gewoon even buurten en vragen hoe het met je medeleden gaat? Dan kan dat hier. Wordt netjes gebruik van gemaakt ook! Zeer leuk om te zien.

Kanalen 2: Bitcoin-only

Hier kan je terecht over al je vragen, opmerkingen en discussies over Bitcoin. Elke dag vinden er uitgebreide discussies plaats over wat de Bitcoin prijs zal doen. Analisten en experts mengen zich in deze discussie zodat er genoeg gespard wordt.

moneytalks bitcoin only

Kanalen 3: Altcoins-only

Hier kan je terecht voor al je vragen, opmerkingen en discussies over altcoins. Tegenwoordig zijn altcoins vaak veel spannender dan Bitcoin naar mijn mening. Maar in een bearmarket is Bitcoin hetgeen waar ik naar kijk. Ook hier lijkt het rustiger te zijn deze dagen.

Echter heb je een paar threads bijvoorbeeld wat betreft papertrading en highrisk coins. Het is gaaf om te zien dat verschillende aspecten van altcoins behandelt worden.

Kanalen 4: Nft’s

Laten we eerlijk zijn, de Hype van NFT’s is een beetje voorbij. Echter, zijn er zo nu en dan nog een paar discussies op dit gebied. Wat de toekomst gaat bieden weten we niet, maar fijn dat er in ieder geval een aparte ruimte is om dit onderwerp te bespreken.

moneytalks nft only

Kanalen 5: De beurs

Tegenwoordig merk je vaak dat crypto veel aandacht trekt, maar misschien nog veel interessanter is de reguliere beurs. Op het moment van schrijven zit daar ook ontzettend veel volatiliteit.

Als je puur interesse hebt in de MoneyTalks community om de beurs te bespreken, dan kan je beter elders zoeken volgens mij. Er zijn elke dag wel voldoende meningen die rond gaan op dit kanaal, maar duidelijk minder dan in de overige kanalen. Tegenwoordig is de beurs en crypto sterk aan elkaar gebonden met prijsschommelingen. Het zou dus gaaf zijn als er iets meer activiteit zou zijn op dit kanaal.

Kanalen 6: Goud en Zilver

Hier zie je dat de expertise van Elmer Hogervorst echt tot zijn recht komt. Ik ben haast verbaasd om zo veel diepgang in zijn aanpak te zien. Hij beantwoord elke vraag zeer uitgebreid en toont een sterk theoretische kennis. Geweldig!

goud en zilver moneytalks

Kanalen 7: Vastgoed

Dit is simpelweg een prettige omgeving om je discussiepunten over vastgoed te behandelen. Vastgoed is een ontzettend interessant onderwerp om er nu uitgebreid over te hebben en dat gebeurt!

Kanalen 8: Macro economie

Nieuwtjes, speeches, grafieken en artikelen worden met elkaar gedeeld en besproken. Elroy biedt ontzettend sterke livestreams om ook alles een keer op een rijtje te zetten.

Kanalen 9: Question and answer

Heb je simpelweg een vraag over welke hardware wallet je moet kopen? Die wordt hier voor je beantwoord. Slechte vragen bestaan niet en er is ruimte zat om ze te stellen. Ook als je ze niet in een druk kanaal wil stellen.

Kanalen 10: Deel je TA

Misschien mijn favoriete onderdeel van de MoneyTalks community. Technical Analysis is tegenwoordig een ontzettend spannend deel van beleggen en iedereen kan het uitvoeren. Maar omdat er zo veel varianten en tools zijn, betekent het ook dat het fijn is om gelijk denkenden naar jouw TA te laten kijken. Elke dag staan hier uitgebreide discussies.

Kanalen 11: Leveraged trading

Meestal zijn de mensen die een technische analyse doen, ook al bezig met leverage traden. Je merkt dan ook dat dit kanaal wat stiller is. Hier worden eerder praktische vragen gesteld over het leverage traden, maar soms ook wel grafieken gedeeld.

Kanalen 12: Beginnerskanaal

Dit is de plek waar jij je vragen kan stellen als je een beginnersvraag hebt. Hier wordt heel uitgebreid op ingegaan. Vragen over bijvoorbeeld het uitkiezen van een wallet, het opstellen van je security of vragen over exchanges worden hier allemaal gesteld.

Kanalen 13: Polls

Van welke altcoin in de top 25 zou jij een TA willen zien? Dit polls worden vanuit de regie opgezet om perfect op de eisen van de gemeenschap filmpjes te maken.

polls moneytalks

Kanalen 14: Mt-meetup

Zoals elke gemeenschap heeft de MoneyTalks gemeenschap ook periodiek een meet-up. Gaaf dat dit vaak gebeurt!

Analyses 1, 2 en 3: Bitcoin, altcoins en beurs & edelmetalen

Benieuwd naar de laatste koersupdates? Die vind je hier in deze 3 kanalen. De experts verzorgen hier heel regelmatig een nieuwe livestream en vervolgens ook een opname van de livestream. Ook plaatsen de experts videos van deze analyses. Heel handig als je het mij vraagt!

analyses

Updates 1-5: MoneyTalks video’s en belangrijke tweets en instagram posts

Spreekt vrij voor zich wat je hier gaat vinden. Elke grote update van het kanaal is hier aanwezig. Handig!

Statistische content 1-6: aanbevolen platforms, diensten, planning, affiliate en contact

Opzoek naar betrouwbare partijen in het cryptolandschap? Of wat MoneyTalks voor je kan betekenen? Dat vind je allemaal in deze 6 kanalen.

Kosten: Wat betaal ik hiervoor?

Nou een flinke lijst dus. Maar wat kost dit allemaal nou? Dat hebben we even voor jou op een rijtje gezet.

Per maand€39,95
Per kwartaal€99,95

Korting

Voor de eerste 7 dagen betaal je 1 euro! Perfect om het een keer uit te proberen. Je kunt dit hier aanvragen.

Is het het geld waard

Oprecht? JA. Ik ben zelden zeer onder de indruk van wat een platform of cursus aan te bieden heeft. Maar ik vind dit het zelfs meer waard dan elk andere cursus! Je leert gaandeweg over de cryptomarkt!

Voor- en nadelen van MoneyTalks Community van Madelon Vos

Enkele voor en nadelen bij het aanschaffen op een rijtje:

Voordelen: Wat we graag zien

✅ Breed scala aan onderwerpen!

✅ Feedback van niet alleen experts maar ook soortgenoten!

✅ 24/7 bereikbaar!

✅ Fijne en praktische environment!

✅ Regels die ervoor zorgen dat men de gemeenschap niet misbruikt!

✅ Genoeg plek voor vragen!

✅ Objectiviteit naar de markt! (zeer belangrijk)

Nadelen: Wat zien we minder graag

❌ Minder interesse vanuit de gemeenschap naar de reguliere beurs

❌ geen?

Heel vreemd, normaal heb ik altijd kritiek. Maar ik vind dit het geld dubbel en dwars waard. Dit platform biedt een ontzettend prettige kans om te discussiëren over de markt. We zitten zelfs in een bearmarket en er is actief discussie.

Onze score per criterium

Wij hebben eerder al aangegeven waar we de MoneyTalks Community op gaan beoordelen. Hier alles op een rijtje:

CriteriumScore/bonusUitleg
Prijs9Een abonnement is op de lange termijn misschien wel prijzig, maar dit is het dubbel en dwars waard.
Design en representativiteit9.5Dit is een ontzettend sterk en prettig opgezette Discord server.
Expertise9.5De experts weten waar ze het over hebben en gaan uitgebreid in op de vragen. Extra hoedje af voor Elmer Hogervorst. Vooral hij had mij verbaasd.
Actualiteit9.5Livestreams, nieuwtjes, filmpjes en tweetjes worden zeer frequent gedeeld.
Engagement10Simpelweg een 10. Iedereen lijkt actief mee te doen en wat bij te dragen aan een gemeenschap. Super tof.
Live interactie+ 0Precies wat er van verwacht wordt. Het viel me op dat er wat minder comments/vragen waren tijdens een stream maar vooral erna. Dat is natuurlijk prima. Vragen worden op een gepast moment beantwoord.
Aanwezigheid Madelon Vos-0.1Madelon lijkt eerder de dirigent te zijn dan daadwerkelijk echt haar stempel op de content te drukken. Zij staat natuurlijk wel garant voor haar product en is aanwezig bij streams.
Eindcijfer9.6Uiteraard vrediend.

Waarom niet gratis op twitter en andere Discord groepen.

Laten we eerlijk zijn, tegenwoordig zijn er heel veel platformen waar mensen hun gedachten met elkaar kunnen delen. Twitter bijvoorbeeld. Ikzelf ben al 5 jaar op twitter actief om andermans meningen te ontvangen. Maar daar blijft het dus bij.

Tegenwoordig is er geen ruimte voor discussie op dergelijke platvormen omdat het overspoeld is met bots en ook niet gemodereerd is. Ook openbare Telegram groepen en Discords zal je dit probleem ervaren. Bij MoneyTalks is dit geen probleem.

Onderzoek naar support

Om je account te laten verifiëren moet je even via het Discord-naam-check kanaal contact zoeken. Dit ging al binnen enkele seconden! Vervolgens hebben we een vraag gesteld om antwoord te krijgen van de experts. De vraag ging over welke wallet we het best konden downloaden voor verschillende altcoins. Hier kregen we vrijwel direct en uitgebreid antwoord op!

Voor wie is dit gezelschap geschikt?

Iedereen! Je hebt toegang tot andermans mening en technische analyses. Als je beginner bent leer je gaandeweg. Naar mijn mening is dat de ideale manier om het cryptolandschap te verkennen. Anders is er ook nog het beginnerskanaal om je vragen te stellen en van anderen te leren.

Ervaringen van anderen

Zoals je kan zien zijn de ervaringen overwegend positief! Op Trustpilot krijgt dit product dan ook 4.4/5 sterren. Volgens ons is dat terecht. Lees even wat een paar gebruikers van de cursus vonden:

moneytalks ervaringen van anderen 1
moneytalks ervaringen van anderen 4
moneytalks ervaringen van anderen 3
moneytalks ervaringen van anderen 2

Bulletsamenvattingen andere reviews.

RecensentSamenvatting review
Reviewfabriek.nlDe redactie van reviewfabriek.nl vind dat dit product ontzettend waar voor zijn geld biedt. Het geld wat je zou investeren heb je in no-time terugverdiend.
Geldverdienenmetpassie.nlDeze recensent is vooral te spreken over de hoeveelheid updates en de zeer prettige sfeer die in de gemeenschap aanwezig is.
Veelreviews.nlVeel reviews.nl is enorm blij met het feit dat Madelon Vos ook zo vaak aanwezig is en dat er zo veel gelijkgestemden bij elkaar zijn.
Beleggenmetpassie.nlIn de review van beleggenmetpassie.nl zijn ze zeer lovend over dat je eigenlijk altijd op de hoogte bent van de merkt en zo betere entries in de markt hebt.
Geldenvrijheid.nlGeldenvrijheid.nl is ontzettend blij met het leren van elkaar en de mogelijkheid om technische analyse te delen.

Conclusie kopen of niet kopen

Als het aan ons ligt is het simpel. Kopen. Voor ons is dit het veel meer waard dan een cursus. Natuurlijk kan je beiden nemen als je het geld hebt, maar ik dek vooral dat een gemeenschap echt heel waardevol is. Zo krijg je alle kennis niet vanuit één bron maar meerdere bronnen.

Wat ontzettend waardevol is deze gemeenschap!

Korting: even uitproberen!

Je krijgt op het moment van schrijven de eerste 7 dagen voor 1 euro! Het abonnement is op elk moment stop te zetten.

Wat nu? Doe nu dit

Wil je zo snel mogelijk beginnen? Ga dan naar deze tijdelijke actiepagina, koop het abonnement en ga naar de Discord. Wij wensen jou veel succes in deze gemeenschap.

Faq

Vraag: Is het abonnement ieder moment opzegbaar?

Antwoord: Ja, neem absoluut. Natuurlijk maak jij je termijn af waarvoor je hebt betaald maar er zal niks meer worden afgeschreven.

Vraag: Is de support van de MoneyTalks Community 24/7 bereikbaar?

Antwoord: Jazeker, door een simpel berichtje om de Discord kan je ze bereiken. Begrijp wel dat je midden in de nacht niet direct een antwoord krijgt

Vraag: Zijn er nog voordelen als ondernemer?

Antwoord: De kosten zijn aftrekbaar van jouw winst en de BTW is verrekenbaar.

Vraag: kan ik een proefperiode nemen om te kijken of dit iets voor mij is?

Antwoord: Je kan voor 1 euro 7 dagen een proefperiode nemen. Vind je het niks voor jou? Dan kan je direct stoppen.

Gratis media van Madelon: podcast en Youtube

Gratis media vind je op deze pagina : https://madelonvos.nl/gratis/

Hieronder vallen een Gratis trail Crypto & Trading Academy cursus, Gratis eBook en DCA-Sheet, Trial MoneyTalks Community en Aanbevolen tools met bonussen.

Madelon Vos heeft ook een eigen YoutTube kanaal:

Ook heeft ze een eigen podcast:

Bekijk vooral of ze bevallen!

Op jouw succes!