Over Ons

Beleggersplek is het #1 platform in Nederland voor alles rondom beleggen. Dit doen we samen met een kundige financiële redactie, onder leiding van dr. Pieter Dijkstra PhD.

Belangrijk: wij raden iedereen af om geld te beleggen of investeren in de instrumenten, producten en cursussen die wij op onze website bespreken. Er zit altijd risico bij op groot verlies en uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen.

 

Onze missie

Wij maken beleggen makkelijk en begrijpelijk. Dit doen we door middel van onze kennisbank en reviews. Onze financiële redactie zorgt op deze manier voor educatie op het gebied van beleggen.

Nederlanders beleggen steeds vaker

Sinds ons spaargeld minder waard is geworden, zijn Nederlanders steeds meer in de ban geraakt van beleggen. Vastgoedbeleggen, aandelen kopen, een bed & breakfast starten, crypto… Stuk voor stuk alternatieven die in potentie ervoor kunnen zorgen dat de waarde van je spaargeld de inflatie voorblijft. Beleggen is echter niet zonder risico, en daarom is educatie rondom dit onderwerp noodzakelijk.  

Onze financiële experts

Ontmoet de redactie

Jennifer Brand

Jennifer Brand

Redactie

Dr. Pieter Dijkstra PhD

Dr. Pieter Dijkstra PhD

Hoofdredactie

Paul Stanford

Paul Stanford

Redactie

Dr. Pieter Dijkstra is behalve hoogleraar economie ook de hoofdredacteur van Beleggersplek.nl. Samen met zijn financiële redactie, bestaande uit Jennifer Brand en Paul Stanford, wil hij educatie brengen over alles rondom beleggen. Dit doet hij inmiddels jaren via Beleggersplek.nl.

Beleggersplek.nl is een firma van Pieter Dijkstra

Wij leren je via Beleggersplek.nl hoe het beleggen in elkaar zit. Dat doen we met onze kennisartikelen, gratis trainingen en premium programma's.

pieter dijkstra beleg-expert