Over Ons

Beleggersplek is het #1 platform in Nederland voor alles rondom beleggen. Dit doen we samen met een kundige financiële redactie, onder leiding van economisch doctorandus Harm van Wijk en hoofredacteur Pieter Dijkstra.

Belangrijk: wij raden iedereen af om geld te beleggen of investeren in de instrumenten, producten en cursussen die wij op onze website bespreken. Er zit altijd risico bij op groot verlies en uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen.

 

Onze missie

Wij maken beleggen makkelijk en begrijpelijk. Dit doen we door middel van onze kennisbank en reviews. Onze financiële redactie zorgt op deze manier voor educatie op het gebied van beleggen.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Nederlanders beleggen steeds vaker

Sinds ons spaargeld minder waard is geworden, zijn Nederlanders steeds meer in de ban geraakt van beleggen. Vastgoedbeleggen, aandelen kopen, een bed & breakfast starten, crypto… Stuk voor stuk alternatieven die in potentie ervoor kunnen zorgen dat de waarde van je spaargeld de inflatie voorblijft. Beleggen is echter niet zonder risico, en daarom is educatie rondom dit onderwerp noodzakelijk.  

Onze hoofdredactie is opgeleid door drs. Harm van Wijk

Economisch doctorandus Harm van Wijk is 100% gespecialiseerd in beleggen, zit al meer dan 32 jaar in het vak en is de #1 expert in Nederland rondom beleggen. Hiertoe verschijnt hij ook regelmatig in de media, zoals EenVandaag, Radio 1 en BNR Nieuwsradio, om zijn professionele mening te geven over wat er op economisch gebied in de wereld speelt. Ook schreef hij meerdere boeken. Voor zijn werk als opleider van beleggers bekleedde hij onder andere topfuncties bij ABN AMRO, ING Bank en De Telegraaf. Ook was hij grondlegger van de SNS Fundcoach en Binck Bank.

Onze financiële experts

Ontmoet de redactie

Jennifer Brand

Jennifer Brand

Redactie

Drs. Harm van Wijk

Drs. Harm van Wijk

Opleider & economisch doctorandus

Pieter Dijkstra

Pieter Dijkstra

Hoofdredactie

Dr. Pieter Dijkstra is de hoofdredacteur van Beleggersplek.nl. Samen met zijn financiële redactie, bestaande uit Jennifer Brand en Paul Stanford en gementord door drs. Harm van Wijk, wil hij educatie brengen over alles rondom beleggen. Dit doet hij inmiddels jaren via Beleggersplek.nl.

Belangrijk: wij mogen op geen enkele manier financieel advies of informatie geven – en doen dat ook niet. Deze website dient enkel als educatieve wiki.

Beleggersplek.nl is een firma van Pieter Dijkstra

Wij leren je via Beleggersplek.nl hoe het beleggen in elkaar zit. Dat doen we met onze kennisartikelen, gratis trainingen en premium programma's.

pieter dijkstra beleg-expert