Plus 500: acties, plus bonussen, plus referral codes, plus kortingcodes

Plus 500 is een bekende online broker, naar eigen zeggen een ‘toonaangevende leverancier’ van zogenaamde CFD’s (Contracts for Difference). Dit zijn hefboomproducten, waarmee je in één keer veel winst kunt pakken (maar ook verlies kunt halen). Behalve in CFD’s kun je bij

Plus 500 ook handelen in aandelen, in Forex, ETF’s, opties, indexen, crypto’s en natuurlijk grondstoffen. Je kunt zelfs investeren en beleggen in innoverende handel technologie.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Het verhaal van Plus 500

Plus 500 is eigendom van Plus500CY Limited. Plus500CY Ltd. is de uitgever plus verkoper van de financiële producten die op de website beschikbaar zijn gesteld. Het moederbedrijf staat geregistreerd bij de Cyprus Securities & Exchange Commission (de CySEC), onder de licentie 250/13. Het bedrijf groeit snel en is vooral gespecialiseerd in het aanbieden van hierboven genoemde CFD’s. Plus500CY Ltd. staat genoteerd op de beurs van Londen en is gevestigd in Haifa.

Plus 500: de strategie

Plus 500 werkt vanuit een solide fundering en werkt toe naar toekomstige groei. De broker probeert zich van zijn concurrenten te onderscheiden en hoopt zowel nieuwe klanten aan te trekken als bestaande klanten te behouden, onder meer aan de hand van innoverende klant campagnes.

Plus 500 op Overstap.deals

Website Overstap.deals beloofde 25 euro bonus voor iedereen die bij Plus500 zou beginnen met handelen. De actie is nu helaas verlopen, maar om van nieuwe acties op de hoogte te blijven, is het aan te raden om vaker een bezoekje te brengen aan Overstap.deals en rond te snuffelen.

Plus 500 op Cfdhandel.nl

Op Cfdhandel.nl valt te lezen ‘Nieuwe traders kregen vroeger interessante bonussen bij Plus 500’. Vroeger is het woord dat hier het meeste tegen de haren instrijkt. Het gebruik van bonussen lijkt inmiddels iets van het verleden te zijn. Sinds december 2016 maakt Plus 500 namelijk niet of nauwelijks nog gebruik van bonussen. Dit kwam door de berichtgeving van toezichthouder CySEC dat het van plan was om alle bonussen aan strenge banden te leggen.

Welkomstbonus verleden tijd

De welkomstbonus die je eens bij Plus 500 kon ontvangen, behoort nu tot het verleden. Het is niet meer mogelijk om bij Plus 500 een welkomstbonus te scoren, omdat dit in Europa eigenlijk niet mag. Ben je op zoek naar een online broker die veel doet met acties en unieke promoties, dan zal je op zoek moeten gaan naar een broker die niet primair in Europa gereguleerd is, of één die de regels effectief weet te omzeilen.

Na CySEC ook de FCA

De CySEC was de eerste die aankondigde bonussen te willen verbieden, maar de Engelse regulator FCA volgde niet veel later. Inmiddels is het geven van bonussen niet gebruikelijk meer en eerder uitzondering dan regel. Sinds april 2017 (door de regulering van CySEC) biedt Plus 500 geen bonus meer aan. Sinds 2018 zijn bonussen voor alle Europees gereguleerde brokers verboden. Dat houdt in dat het steeds moeilijker wordt om een goede bonus te vinden.

Op jouw succes!