PrimeXBT: primeurs van bonussen, kortingen en acties

PrimeXBT is een bedrijf dat in 2018 is opgericht en sinds de eerste dag gelijk exponentieel is gegroeid. Momenteel worden er diensten geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over heel de wereld. De klanten van PrimeXBT krijgen toegang tot de allerbeste liquiditeiten en een breed aanbod van handels- en onderzoeksmiddelen. Ondertussen wordt er ook gezorgd voor een goede digitale beveiliging. Zo wordt er een veilige én efficiënte handelsomgeving gecreëerd.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Drijvende kracht PrimeXBT

De drijvende kracht van PrimeXBT is een robuust handelssysteem, waar zowel beginners als ervaren handelaars veel aan hebben. Hier vind je betrouwbare marktdata in een omgeving die veel orders per seconde en enorme hoeveelheden data tegelijkertijd aankan, terwijl er ook wordt gezorgd voor extreem snelle executie van orders. Kortom: alles verloopt als een geoliede machine. De radertjes vallen in elkaar, wat je stijl van handelen (actief of passief) ook is.

De beste infrastructuur

PrimeXBT maakt gebruik van een online infrastructuur die is aangestuurd door Amazon AWS. Binnen enkele minuten ben je aan het handelen. De Amazon AWS servers bevinden zich in Londen en in Frankfurt. Hiermee is de broker verbonden met meerdere liquiditeit providers, wat zorgt voor de beste prijzen voor alle diensten en assets. Je kunt handelen op meerdere beurzen wereldwijd en 24/7 gebruik maken van de klantenservice. O ja, de toeslagen zijn laag.

Gebruik van promo codes

Promo codes zijn codes die bestaat uit letters en cijfers. Met behulp van een code kun je korting krijgen op verschillende handelstoeslagen, of een toeslagbonus krijgen. Deze codes zijn op verschillende plekken op het internet te vinden, soms bij de online broker zelf, maar meestal op relevante handelssites, op blogs en bepaalde sociale media platforms. Soms krijg je een code via een mail toegestopt. Je verzilvert de codes voor PrimeXBT op de website.

Hoe activeer je een promotiecode?

Je activeert een promotiecode door naar de “Account” sectie te gaan. Selecteer vervolgens het Margin Account om je code te activeren. Voer dan de code in en druk op activeren. Je zult vervolgens een bericht te zien krijgen waaruit blijkt of het activeren wel of niet is gelukt.

PrimeXBT welkomstbonus

Bij het creëren van hun account krijgen nieuwe klanten de optie om gebruik te maken van een welkomstbonus. Deze bonus houdt een unieke beloning in. De beloning krijg je als je voor de eerste keer geld op je account stort. Let op: aan de welkomstbonus is een tijdlimiet verbonden. Je moet dus op tijd geld op je account zetten om de bonus op te kunnen eisen.

Wat houdt de bonus in?

Je kunt een bonus krijgen van een maximale waarde van 350 dollar. Om te bereken hoeveel dit in euro’s is, heb je de dagelijkse wisselkoers tussen dollars en euro’s nodig. Je krijgt de bonus als je voor een minimale waarde van 0.017 Bitcoin aan geld stort. 850 USDT (crypto dollars), 0.425 Ethereum munt, of 850 USDC is ook genoeg. De waarde van deze munten wisselt per dag, dus het zal ook per dag verschillen hoeveel geld je precies moet storten.

Bonus bij Cryptonews.com

Op Cryptonews.com kun je een bonus krijgen bij je eerste storting. Deze bonus geldt dus alleen voor nieuwe klanten. Het bonusbedrag is 50% van je sorting. Hiervoor heb je de code ‘CRYPTONEWS50’ nodig. Je vindt de bonus vervolgens als een belonging in je handelsaccount terug.

Op jouw succes!