Inhoud van deze pagina:

De Geldmachine van Ultimate Mastermind: Is dit programma van René Cooiman een gamechanger?

Stel je voor, je hebt de mogelijkheid om een leven van financiële vrijheid te bereiken en je verdiende geld voor je te laten werken. Klinkt dat niet als een droom? Is dit überhaupt mogelijk? Wij onderzochten en vertellen je of die droom werkelijkheid kan worden met behulp van De Geldmachine van Ultimate Mastermind.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Mijn Overstap van Traditionele Businessmodellen naar de Geldmachine van Ultimate Mastermind

Gedreven door zowel mijn nieuwsgierigheid als mijn drang om te innoveren op hoe ik investeer, heb ik besloten om in verschillende cursussen op dit gebied te kopen. Zou het echt mogelijk zijn om een duurzaam inkomen te genereren met deze aanpak van Ultimate Mastermind?

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen? We reviewen geldcursussen door ze live te volgen

Live bij Rene Cooiman

Als groot fans van online businessmodellen, voelden we de drang om deze ‘Geldmachine’ van Ultimate Mastermind te testen. Hiertoe hebben we ons aangemeld en zijn we naar de live-dagen van René Cooiman geweest, zodat we ieder aspect van zijn programma konden ervaren. Wij zijn vaak sceptisch over de kracht van dit soort producten en willen graag zien of de Geldmachine daadwerkelijk aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Het Belang van Kritisch zijn bij Dit Soort Producten

Het is belangrijk om te onthouden dat ontwikkelaren hun producten vaak op de meest aantrekkelijke manier mogelijk proberen te verpakken. Met glanzende beloftes en mooie woorden proberen ze je over te halen om hun product te kopen. Als recensenten is het onze taak om deze producten te testen en te zien of de makers waarheidsgetrouw zijn geweest in hun presentatie.

Onze Eerste Reactie

ik bij Rene Cooiman (2)

Oké, heel eerlijk: onze eerste reactie was best positief. We werden warm onthaald en we kwamen in een prachtige trainingsruimte binnen die ook echt van Ultimate Mastermind zelf was. Geen hotelseminar, maar de echte vaste locatie van Ultimate Mastermind. Er werd goed voor ons gezorgd zodat we die dag optimaal konden deelnemen aan de live-dag met de waardevolle lessen.

Bij het eerste onderzoek van de Geldmachine waren we dan ook enthousiast met hoe krachtig de lessen gepresenteerd waren, maar over het algemeen zijn we altijd sceptisch over geldcursussen. De beloften lijken bij dit soort cursussen vaak te mooi om waar te zijn. Echter, we hebben besloten het product een kans te geven, grondig te testen en onze eerlijke bevindingen met jullie te delen.

In de afbeelding hieronder zie je hoe je wordt begroet in de cursusomgeving met de droom die René Cooiman, de ontwikkelaar, ertoe bracht om in eerste instantie te beginnen met beleggen. Kunnen wij dit ook bereiken?

screenshot van de geldmachine

De Beloftes van de Makers: Realiteit of Illusie?

De Geldmachine van Ultimate Mastermind wordt gepromoot met enkele zeer verleidelijke beloftes. Maar zijn deze beloftes meer dan gebakken lucht? Laten we dat samen ontdekken.

Belofte A – Financiële Onafhankelijkheid: Een leven waarin je niet langer afhankelijk bent van je reguliere inkomen en waarin je geld voor jou werkt in plaats van andersom. Klinkt dat niet als een droom? Maar wat betekent dit in werkelijkheid?

Belofte B – Groei een Passief Inkomen zonder Startkapitaal: Een interessante belofte, maar wat betekent dit nu echt?

Belofte C – Geautomatiseerd Geld Verdienen: Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Het betekent dat je leert hoe je je geld kunt investeren in systemen die rendement genereren terwijl je slaapt.

Criteria voor de Beoordeling van de Geldmachine

Onze beoordeling van de Geldmachine is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Criterium 1: Toegankelijkheid – Is het programma gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk voor iedereen, ongeacht financiële achtergrond?
 • Criterium 2: Waar voor je Geld – Biedt het programma waarde in verhouding tot de kosten?
 • Criterium 3: Bruikbaarheid van de Strategieën – Zijn de voorgestelde strategieën praktisch toepasbaar in het echte leven?
 • Criterium 4: Klantenservice en Ondersteuning – Hoe effectief en responsief is de klantenservice en ondersteuning van het programma?
 • Criterium 5: Resultaten – Zijn er bewijzen van de effectiviteit van de voorgestelde methoden in het programma?

Onze Onderzoeksmethode

We hebben De Geldmachine persoonlijk aangeschaft en uitgetest om een grondige evaluatie te kunnen maken. Onze ervaring is gebaseerd op het daadwerkelijk doorlopen en implementeren van de strategieën die in het programma worden voorgesteld.

Daarnaast hebben we contact opgenomen met de klantenservice met inhoudelijke vragen om de snelheid en kwaliteit van hun reacties te testen.

In het Kort: Wat is de Geldmachine?

De Geldmachine van Ultimate Mastermind is een investeringsstrategie die belooft om je financiële vrijheid te geven door middel van passief inkomen. Het belooft lage instapkosten, diversificatie van risico’s en uiteindelijk financiële vrijheid.

De Makers Achter de Geldmachine

De kracht achter De Geldmachine is Ultimate Mastermind B.V., een bedrijf dat zich inzet om de gemiddelde persoon te helpen financiële onafhankelijkheid te bereiken. De drijvende kracht achter dit bedrijf is René Cooiman, een succesvol investeerder met een sterke militaire achtergrond.

René Cooiman is niet alleen de eigenaar van Ultimate Mastermind, maar hij heeft ook een indrukwekkend professioneel verleden. René is een voormalig marinier, een rol die discipline en doorzettingsvermogen vereist. Met Ultimate Mastermind heeft hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen geholpen op hun eigen pad naar financiële onafhankelijkheid.

Contactgegevens:

 • Bedrijf: Ultimate Mastermind B.V.
 • Adres: Lylantsebaan 3, 2908LG Capelle aan den IJssel

Verder zie je hieronder een deel van het team van Ultimate Mastermind:

team van de geldmachine

Hoe Ziet De Geldmachine Eruit?

De Geldmachine is opgedeeld in modules en lessen die allemaal bijdragen aan je financiële opleiding. Elke les bestaat uit instructievideo’s die door verschillende docenten worden gegeven, elk met hun eigen expertise. Hoe de leeromgeving eruit ziet, zie je hieronder. Ook wij gaan stap voor stap alle modules en lessen af.

inhoud van de online cursus de geldmachine

Ook is er een Huddle omgeving, waar je in contact kunt komen met andere cursisten om ideeën uit te wisselen, vragen te stellen en elkaar te ondersteunen. Deze omgeving zie je in de afbeelding hieronder. Helaas kunnen we niet meer laten zien van deze omgeving zodat we geen namen van cursisten blootgeven.

de community van de geldmachine

Onze Testdata

In onze testperiode hebben we volledig de modules doorlopen, de video’s bekeken en deelgenomen aan de Huddle-gemeenschap. Ook zijn we live aanwezig geweest bij de fysieke dagen. We hebben ervoor gezorgd dat we niet alleen de inhoud van de cursus beoordeelden, maar ook de interactie met de docenten en medecursisten.

hoe wij de cursus van ultimate mastermind onderzochten

Onze Ervaringen: Wat Zijn Onze Resultaten Hiermee?

Onze ervaring met De Geldmachine was buitengewoon positief. De inhoud was duidelijk en goed gestructureerd, en de video’s waren informatief en boeiend. De docenten wisten hun expertise duidelijk over te brengen en de Huddle-gemeenschap was een geweldige aanvulling voor het leerproces.

Hieronder, iets verder, lees je wat we per module vonden!

Kosten

De Geldmachine bevindt zich in een hogere prijsklasse bevindt. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat je niet alleen voor een cursus betaalt, maar voor een investering in je toekomstige financiële onafhankelijkheid.

Is de Geldmachine Het Geld Waard?

Gezien de kwaliteit van de inhoud, de toegankelijkheid van de docenten en de waarde van de Huddle-gemeenschap, zijn wij van mening dat De Geldmachine zijn prijs zeker waard is. De kwaliteit van de lessen zijn uitstekend en de geldmachine bestaat uit veel potentiële investeringsmogelijkheden om profijt te halen uit je investering.

Wat Vinden Wij van Dit Product? Onze Mening Per Module

Module: 1. Introductie

De introductie is kort maar krachtig. Deze module zorgt ervoor dat je gelijk een goed overzicht krijgt van wat De Geldmachine is en wat je ervan kunt verwachten. De module bevat ook belangrijke disclaimers en geheimhoudingsverklaringen, die getuigen van professionaliteit en transparantie.

Module 2. Waarom Investeren

Dit is een essentiële module omdat het een fundament legt voor de rest van de cursus. Het legt duidelijk uit waarom investeren belangrijk is en hoe het verschilt van traditioneel sparen. Ook krijg je inzicht in economische concepten zoals inflatie en het rente-op-rente effect, wat enorm waardevol is.

Module 3. Mindset

De focus op mindset is een van de sterkste punten van De Geldmachine. Het zorgt voor een basis die je helpt om de uitdagingen van investeren aan te gaan. Van het stellen van doelen tot het ontwikkelen van discipline en het omgaan met emoties, deze module biedt cruciale inzichten.

Module 4. Aandelenfondsen en ETF Beleggen

Deze module is geweldig omdat het je de ins en outs leert van beleggen in aandelenfondsen en ETF’s. Het is zeer gedetailleerd en biedt praktische stappen voor het instellen van een account, het selecteren van goede fondsen, het omgaan met risico’s en het optimaliseren van je investeringen. De focus op periodiek beleggen is een krachtige strategie voor lange termijn succes.

Module 5. Vastgoed Nederland

De module over investeren in vastgoed in Nederland is zeer praktisch en bevat stappenplannen voor het kopen van een pand, het vinden van huurders en het beheren van je vastgoedportfolio. Het biedt ook tips voor onderhandelingen en inzicht in financiële aspecten zoals rendement en herfinanciering. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in vastgoed, is deze module onmisbaar.

Module 6. Vastgoed Spanje

De module over vastgoed in Spanje biedt een unieke kans om te leren hoe je kunt investeren in buitenlands onroerend goed, met een focus op vakantiewoningen. Het biedt gedetailleerde stappen van vooronderzoek tot uiteindelijke aankoop en beheer. Bovendien bevat het praktische tips voor het verhuren van je pand via verschillende kanalen, zoals Airbnb, social media en je eigen netwerk.

Module 7. Tips en Meepakkers

Deze module is een mooie verzameling van nuttige tips en weetjes over investeren, variërend van het gebruik van creditcards tot het opzetten van je bedrijfsorganisatie. De ‘leuke vastgoed weetjes’ zijn bijzonder interessant en geven je een unieke kijk op de wereld van investeren in onroerend goed.

Module 8. Een Financieel Plan Maken

Een uitermate belangrijke module, omdat het helpt om financiële planning op de lange termijn te begrijpen. Hier leer je hoe je een financiële tijdlijn maakt en hoe je een financieel plan voor jezelf en je familieleden opstelt. Deze module is een goede herinnering aan het belang van het plannen voor financiële onafhankelijkheid en het automatiseren van je systeem.

Module 9. Belasting en Risico’s

Belasting en risico’s zijn cruciale aspecten van investeren, en deze module behandelt deze onderwerpen op een begrijpelijke manier. Het legt uit hoe belasting werkt in de context van investeren en wat de potentiële risico’s zijn. Het gedetailleerde overzicht van de drie belastingboxen is bijzonder nuttig.

Module 10. Mijn Portefeuille

Deze module geeft je een exclusieve kans om mee te kijken in de portefeuille van de cursusmaker. Je kunt de analyses zien die hij maakt en hoe zijn portefeuille zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het is een zeer nuttige module voor het verkrijgen van inzicht in hoe een succesvolle belegger werkt.

Module 11. Succesverhalen

Deze module is speciaal gecreëerd om te inspireren. Het bevat een reeks succesverhalen van mensen die de cursus hebben gevolgd en hun financiële doelen hebben bereikt. Deze verhalen kunnen je motiveren om vol te houden en te blijven streven naar je eigen financiële onafhankelijkheid.

Module 12. Afsluiting

In de afsluitingsmodule vind je een samenvatting van de gehele training. Hier wordt uitgelegd wat de online coachings inhouden en hoe je jouw feedback over De Geldmachine kunt geven. Hoewel dit het einde van de cursus markeert, is het slechts het begin van je voortdurende samenwerking en groei.

Module 13. Groepscoaching Geldmachine

Een zeer waardevolle module die maandelijkse groepscoachingsessies biedt met jouw mentoren. Hier krijg je de kans om je ervaringen te delen, vragen te stellen en samen te leren van je mentoren en medestudenten.

Voor- en nadelen van De Geldmachine

De Geldmachine biedt een uitgebreide en praktische benadering van financiële onafhankelijkheid. Er zijn zowel voordelen als nadelen verbonden aan het volgen van dit programma:

Voordelen

Uitgebreide inhoud: Het programma is grondig en behandelt diverse onderwerpen, van basisprincipes tot geavanceerde strategieën.

Praktische benadering: De Geldmachine focust op strategieën die je daadwerkelijk in je dagelijks leven kunt toepassen.

Betrouwbare mentoren: De docenten zijn experts op hun gebied en hebben zelf succes behaald met de strategieën die ze onderwijzen.

Groepscoaching: Het programma bevat maandelijkse groepscoachingssessies, wat een grote toegevoegde waarde biedt.

Gemeenschap: De Geldmachine biedt een ondersteunende gemeenschap waarin je kunt sparren en netwerken met gelijkgestemden.

Gevarieerde investeringsstrategieën: In tegenstelling tot veel andere cursussen, richt De Geldmachine zich niet alleen op één vorm van investeren.

Nadelen

Tijdsinvestering: Het programma vereist een aanzienlijke tijdsinvestering om de volledige inhoud te doorgronden en de geleerde strategieën toe te passen.

Onze score per criterium:

We raden De Geldmachine aan vanwege de volgende criteria en scores:

CriteriaReden
Toegankelijkheid9.1/10 De Geldmachine is toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor beginners in de financiële wereld. De instructies zijn helder en de video’s zijn gemakkelijk te volgen.
Waar voor je geld9.9/10: Gezien de uitgebreide kennis en het inzicht dat het programma biedt, evenals de toegang tot een community van gelijkgestemden, is de Geldmachine zeer waardevol voor zijn prijs.
Bruikbaarheid van de strategieën9.7/10: De strategieën zijn praktisch en direct toepasbaar in de echte wereld. De cursus legt een sterke focus op implementatie en begeleidt de gebruiker stap voor stap bij het toepassen van de methoden.
Klantenservice en ondersteuning9.5/10: De klantenservice is responsief en behulpzaam. Alle vragen en zorgen worden snel en efficiënt aangepakt.
Resultaten9.8/10: Naast onze ervaringen zijn er tal van positieve getuigenissen en succesverhalen die de effectiviteit van de Geldmachine bevestigen.

Eindscore: 9.8/10

De Geldmachine scoort hoog op alle gebieden, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor iedereen die serieus is over het leren van effectieve en praktische investeringsstrategieën.

Hoe is het uniek/anders dan zijn concurrenten?

In vergelijking met soortgelijke cursussen, onderscheidt De Geldmachine zich door zijn grondige en sterke benadering van financiële onafhankelijkheid. Het programma gaat niet alleen over beleggen, maar behandelt ook onderwerpen als mindset, belastingen, en het opstellen van een financieel plan.

Wij hebben experts gevraagd wat het beste is

Na het spreken met diverse financiële experts en beleggingsadviseurs, hebben we vastgesteld dat de strategieën en methoden die in De Geldmachine worden gepresenteerd, in lijn zijn met veel van de beste praktijken in de branche.

Waarom niet alles gratis opzoeken via YouTube/Google?

Hoewel je zeker veel informatie kunt vinden op YouTube of Google, is de kwaliteit en betrouwbaarheid van die informatie vaak inconsistent. De Geldmachine biedt betrouwbare en gevalideerde informatie, samengesteld door experts op hun vakgebied.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

We hebben de klantenservice van de Geldmachine getest door een aantal vragen te stellen. We waren aangenaam verrast door hun reactietijd en competentie. De support reageerde binnen enkele minuten toen we op onze vragen die we overdag stelden. Dit benadrukt hun toewijding aan klanttevredenheid en effectieve ondersteuning.

Voor wie is het geschikt?

De Geldmachine is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn financiële gezondheid en welvaart. Of je nu een beginner bent zonder voorkennis van beleggen en investeren, of een ervaren belegger op zoek naar nieuwe strategieën en inzichten, dit programma biedt waardevolle lessen voor alle niveaus.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

ik bij Rene Cooiman

Zoals je in de afbeelding hierboven ziet, moet je echt wel de motivatie hebben om allerlei berekeningen te maken en financiële zaken te willen snappen. Je krijgt niet zomaar wat losse kreten, maar je moet echt aan de bak om de materie te snappen, om zo financieel vrij te kunnen worden.

Ook de online omgeving vereist toewijding van jou. Hoewel de Geldmachine een gebruiksvriendelijk en begrijpelijk programma is, vereist het toewijding en geduld om de voorgestelde strategieën te leren en te implementeren. Je moet bereid zijn om tijd en moeite te investeren in het leren van de materialen en het toepassen van de kennis.

Financiële groei en succes komen niet van de ene op de andere dag; ze zijn het resultaat van gestage inspanning en toewijding.

Stappenplan om hiermee te beginnen / er goed in te worden

 1. Aanschaffen: Schaf de cursus aan via de link hieronder.
 2. Begin met de cursus: Schrijf je in voor de Geldmachine en neem de tijd om alle materialen en lessen grondig te leren kennen.
 3. Stel vragen: Maak gebruik van de support als je vragen of zorgen hebt. Ze zijn er om je te helpen.
 4. Implementeer de strategieën: Breng de opgedane kennis in de praktijk door de geleerde strategieën toe te passen.
 5. Blijf leren en groeien: Maak gebruik van de huddle en live cursussen om je kennis te verbreden en up-to-date te blijven.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

De Geldmachine heeft een actieve huddle en biedt regelmatig live cursussen aan, wat betekent dat de inhoud en strategieën voortdurend worden bijgewerkt om bij te blijven met de veranderende financiële trends en inzichten. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers altijd toegang hebben tot de meest relevante en effectieve informatie.

Ervaringen van anderen

De ervaringen van deelnemers aan De Geldmachine zijn overweldigend positief. Velen prijzen de helderheid van de cursus en de toegankelijkheid van de informatie, ongeacht hun financiële achtergrond. Dit valt zien aan de score op trustpilot, google reviews en individuele recensies die je hieronder kan zien.

review 1 van de geldmachine
review 2 van de geldmachine

Zoals je ziet wordt het buitengewoon hoog beoordeeld. Daarnaast zie je 2 individuele recensies hieronder.

review 3 van de geldmachine
review 4 van de geldmachine

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
startmetinvesteren.nlStartmetinvesteren.nl prijst de toegankelijkheid van De Geldmachine aan en de mogelijkheid om met een klein bedrag te beginnen. De website benadrukt dat het programma een strategie biedt die bewezen rendement levert, en die automatisering gebruikt om een passief inkomen te genereren.
jouwpersoonlijkegroei.nlDe Ultimate Mastermind review op Jouwpersoonlijkegroei.nl spreekt positief over de live trainingen van De Geldmachine en de persoonlijke begeleiding die hierbij wordt aangeboden.
websiteacademie.nlDe review van Websiteacademie.nl benadrukt hoe De Geldmachine strategieën leert voor het opbouwen van financiële onafhankelijkheid. Het programma wordt geprezen voor het gebruik van bewezen formules om een eigen geldmachine te creëren, en bekritiseert de conventionele manier van sparen via een bank.
geldverdienenopinternet.beGeldverdienenopinternet.be onderstreept het belang van meerdere perspectieven bij het evalueren van een programma zoals De Geldmachine.
beleggenmetpassie.nlBeleggenmetpassie.nl prijst De Geldmachine voor zijn uitgebreide inhoud over verschillende financiële producten en persoonlijke ontwikkeling. Ze spreken positief over de expertise van René Cooiman en de andere coaches.

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Na een grondige beoordeling en analyse van De Geldmachine, kunnen we stellig concluderen dat dit programma een waardevolle investering is voor iedereen die zijn financiële gezondheid wil verbeteren. U hoeft niet verder te zoeken; dit is het product dat u nodig heeft.

Samenvatting van de review + eindcijfer

De Geldmachine biedt uitgebreide en toegankelijke financiële educatie, effectieve strategieën, en uitstekende klantenservice. Onze beoordeling van het programma is overwegend positief, resulterend in een eindcijfer van 9.8.

Kortingscode

Gebruik kortingscode BELEGGERSPLEK10 voor 10% extra korting!

Wat zeggen de Consumentenbond, Kassa en Radar?

Hoewel er op moment van schrijven geen specifieke informatie of beoordelingen van De Geldmachine van Ultimate Mastermind beschikbaar zijn op de websites van Consumentenbond, Kassa, of Radar, hebben deze organisaties wel vaak waardevolle inzichten en onderzoeken gedeeld omtrent vergelijkbare investeringsprogramma’s en financiële strategieën. We raden aan deze te checken.

Doe nu dit

Dit is precies wat je nodig hebt: Ga nu naar de Geldmachine via de link hieronder en maak gebruik van de beste prijs die we jou kunnen aanbieden. Begin met het verbeteren van je financiële gezondheid en welvaart. Start nu!

FAQ: Veel gestelde vragen

Vraag: Is de Geldmachine geschikt voor beginners?

Antwoord: Ja, de Geldmachine is ontworpen om toegankelijk en begrijpelijk te zijn voor iedereen, ongeacht hun financiële achtergrond of ervaring.

Vraag: Hoe vaak wordt de inhoud bijgewerkt?

Antwoord: De Geldmachine heeft een actieve huddle en biedt regelmatig live cursussen aan, wat betekent dat de inhoud en strategieën voortdurend worden bijgewerkt.

Vraag: Is er klantenservice beschikbaar als ik vragen of problemen heb?

Antwoord: Ja, de Geldmachine biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning. Ons onderzoek heeft aangetoond dat ze snel en competent reageren op vragen en problemen.

Gratis media over/van De Geldmachine: podcast en Youtube embeds

Check het Youtube-kanaal waar ze regelmatig video’s plaatsen met gratis advies, strategieën, en een blik achter de schermen. Hier is een van hun meest recente en informatieve video’s:

Op jouw succes!