SATOS: kortingscodes, unieke acties, fraaie bonussen en meer

Satos is een crypto currency die in 2013 is opgericht. Bij dit verkoopportaal voor digitale valuta geldt een ‘service eerst’ mentaliteit, wat inhoudt dat het kopen en verkopen van crypto valuta erg eenvoudig en overzichtelijk is. Het gebruiksgemak van de aangesloten leden is het belangrijkste. Satos lanceerde een eigen bedrijfsformule om de koop en de verkoop van crypto valuta veiliger en makkelijker te maken. Klanten spelen hier een centrale rol.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Handel in crypto currency

Satos geeft al zijn gebruikers een eigen digitale crypto wallet. Dit is een online portemonnee waarmee al je crypto bezit wordt opgeslagen. Satos helpt je bovendien met de installatie van de wallet en legt uit hoe je crypto’s zelf versturen en ontvangen kunt. Als je een bestelling plaatst, is deze binnen een minuut geplaatst. Het verwerken ervan duurt gemiddeld slechts 15 minuten. Als je voor het eerst bestelt, zal eerst je identiteit geverifieerd moeten worden.

Satos is op en top veilig

Satos is opgezet vanuit het principe ‘safety first’. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je 12 uur per etmaal bij de klantenservice terecht. Het gemiddelde cijfer dat klanten aan Satos geven, is een 9+. Dat ligt er onder meer aan dat je vanuit je eigen privéwallet crypto verkoopt. Satos beheert geen geld van klanten, klanten hebben de vrijheid dit helemaal zelf te beheren. Een ander voordeel van Satos is dat je geen account nodig hebt om te kunnen handelen.

Speciale Satos Twitter actie

Satos is niet heel actief in het weggeven van bonussen, maar komt zo nu en dan wel met een leuke bonus, zoals bijvoorbeeld de fietsenactie in Amsterdam. Ter promotie van Satos en de Bitcoin werden in Amsterdam 200 fietsen met het Bitcoin logo er groot op gedrukt geplaatst. Iedereen die een foto van zo’n fiets op Instagram met de speciale hashtag #bitcoinbike kreeg gratis ter waarde van 5 euro aan Bitcoin. Natuurlijk kon je niet meer dan 1 keer prijs krijgen.

Klant miljonair maken

Satos heeft wel meer bijzondere acties. Zo werd er eind 2019 een prijsvraag georganiseerd, waarbij één van de volgers op Twitter miljonair werd gemaakt. Er werd namelijk 1.000.000 Satoshi uitgedeeld. De gelukkige werd op 14 december bekend gemaakt. Het enige dat je hoefde te doen om aan de actie deel te nemen, was Satos volgen op Twitter en het bericht Retweeten. Ook diende je even op Satos.eu te kijken voor de voorwaarden (altijd aan te raden).

Wel oppassen met weggeefacties

Aan weggeefacties zijn wel risico’s verbonden. Zorg ervoor dat je de bron van het bericht kent. Voor je het weet, geef je privégegevens (zelfs bankgegevens) op en blijkt dat het om een nepbericht ging. Je krijgt dan niet alleen geen gratis Bitcoin, je gegevens worden weer doorverkocht aan geïnteresseerde partijen, wat voor jou weer vervelende gevolgen kan hebben.

Satos waarschuwt zelf

Let op: op de website van Satos zelf wordt gewaarschuwd voor fraude met crypto munten. Er wordt ook gewaarschuwd voor berichten die op sociale media voorbijkomen, zoals de weggeefacties waarvoor je je moet inschrijven. Let erop dat je echt van nep onderscheidt.

Op jouw succes!