Saxobank: acties en kortingscodes

Saxobank wil elk type belegger inspireren. De bank werkt met mensen die veel ervaring hebben, plus een hoop financiële kennis. Die kennis delen ze graag met de beleggers die bij Saxobank k zijn aangesloten. Je kunt je door Saxobank laten inspireren met beleggingstips, met webinars, strategieën en interactieve tutorials. Het doel van Saxobank is iedereen beter te laten beleggen. Daarvoor staan de medewerkers zeven dagen per week (minus zondag) voor je klaar.

>> Saxo Bank deal: tot €200,00 geen transactietegoed en géén servicekosten gedurende 1 maand

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Saxobank is gereguleerd

Saxobank is van kop tot staart gereguleerd. De bank staat onder toezicht van AFM (de Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandsche Bank) en heeft een Nederlandse bankvergunning. Saxobank doet er bovendien alles aan om beleggen en bankieren voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. De website beschikt over de beste beveiliging en voor verificatie op het platform moet je 2 stappen doorlopen via SMS. Kies voor 20 jaar ervaring.

Saxobank op Spydeals.nl

Bij Spydeals.nl krijg je 20 euro tegoed op je Forward beleggingsrekening bij Saxobank. Je maakt gebruik van een speciale promocode (H4SXAHXT) en ontvangt vervolgens 20 euro cadeau bij je eerste storting. Volgens de statistieken is de code op moment van schrijven 28x gebruikt en heeft deze in totaal in 93% van de gevallen gewerkt. Kijk op de website voor specificaties.

Saxobank op Thomas.vanhoutte.be

Via de miniblog van Thomas van Houtte kun je 200 euro gratis transactietegoed verdienen als je kiest voor Zelf Beleggen (in plaats van Beheerd Beleggen via Saxobank). Saxobank staat bekend om zijn uitstekende reputatie. Het is een 100% Nederlands bedrijf, dat de grootste is van zijn soort (bank + beleggingsplatform) binnen de Benelux. Schrijf je je in bij Binck Bank, dan kan je nu maar liefst 200 euro aan transactietegoed verdienen. Dat is zeker niet niks.

Wat kun je met het tegoed?

De 200 euro tegoed voor Saxobank is een heel jaar geldig. Je kunt het transactietegoed niet laten uitbetalen in echt geld, maar je kunt het wel gebruiken om er obligaties, plus aandelen en dergelijke mee te kopen. Met dit tegoed kun je optimaal profiteren van het rendement dat je krijgt.

Saxobank relatief duur?

Saxobank biedt verschillende pakketten aan waarmee je zelf kunt beleggen: Green, Blue en Black. Waar je als belegger in eerste instantie gebruik maakte van Binck Basis of Binck Active, is nu iedereen naar één van de drie pakketten overgeplaatst. Volgens de Consumentenbond heeft dit het effect gehad dat de meeste klanten nu gemiddeld duurder uit zijn, dat komt onder andere door de ‘service fee’. Het blijkt dat hoe actiever je belegt, hoe gunstiger dat is qua kosten.

Kosten van de passieve belegger

Stel: je bent een passieve belegger en je belegt in Nederlandse aandelen bij Saxobank. Per kwartaal verricht je ongeveer 1 transactie van 2500 euro (10.000 euro per jaar), dan zijn de kosten verdubbeld ten opzichte van het oude pakket. Extra hoge servicekosten zijn nooit gunstig voor beleggers. Deze zijn ook niet zomaar op te heffen met de hulp van een bonus. 

Op jouw succes!