Wanneer je lid wordt van The Millionaires Club behoor je tot een van de vijfduizend leden die geïnspireerd worden door de oprichters: Vasco Rouw en Boef. De basisbehoefte voor je lidmaatschap is het er financieel vooruit op willen gaan. Binnen de club kun je gebruik maken van het platform en daarnaast zijn er gedurende het jaar evenementen waarbij geslaagde mensen en beroemdheden hun visie op succes met je delen. Op het platform vind je verder cursussen die speciaal ontwikkeld zijn om het doel je kennis en inzichten op financieel vlak te vergroten. Zo kun je zelf beslissen welke cursus je op welk moment wilt doen om jouw persoonlijke doelen te halen.

Voor wie is The Millionaires Club geschikt?

Je wordt niet lid van een club als je iemand bent die alles al denkt te weten en geen steun uit zijn omgeving nodig heeft. The Millionaires Club is een plek waar je juist mensen met dezelfde filosofie als jezelf tegen komt en dat motiveert enorm. Iedereen bezoekt de evenementen of de online community met een bepaald doel voor ogen en zelfs als die doelen niet hetzelfde zijn, kun je energie halen uit en leren van andermans plannen. Vergeet daarnaast niet dat er ontzettend veel theorie en praktijkervaringen met je gedeeld worden. Je wordt er alleen figuurlijk al een rijker mens van.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Wat moet je voor The Millionaires Club over hebben?

Wat je er letterlijk voor over moet hebben is de kosten die het lidmaatschap met zich meebrengt. Je kunt voor een zilveren of diamanten lidmaatschap gaan. Zilver kost je 47 euro per maand en diamant kost je 97 euro per maand. In beide gevallen gaat het om een jaarabonnement en dat moet je je wel van te voren realiseren. Daarnaast kost lid zijn van een club altijd tijd, want je wilt natuurlijk wel bij de meetings aanwezig zijn die georganiseerd worden. De ene keer zullen onderwerpen of gasten je meer aanspreken dan de andere keer, maar altijd kom je weer met nieuwe ideeën thuis.

Kortingen die op dit moment gelden

Zilver kost 47 euro en dit is al afgeprijsd, want de originele prijs was 67 euro. Je kunt er ook voor kiezen om per kwartaal te betalen en dan kost je lidmaatschap 127 euro in plaats van 197 euro. Wil je nog meer voordeel? Dan betaal je meteen een jaar vooruit. Het jaarabonnement is 397 euro in plaats van 597 euro. Het diamanten lidmaatschap kost 97 euro met korting en het oorspronkelijke bedrag was 197 euro. Wie per kwartaal betaalt, is 247 euro in plaats van 497 euro kwijt. En ook hier levert voor een geheel jaar vooruit betalen het meeste op, want dan betaal je 897 euro in plaats van 1797 euro voor een heel jaar. De korting is dus niet mis.

Waarom voor een zilveren of diamanten lidmaatschap bij The Millionaires Club kiezen?

De inhoud van de beide lidmaatschappen is verschillend. In de basis kun je gebruik maken van het dashboard en de modules. Verder krijg je toegang tot evenementen en de zilveren community omgeving. Bij diamant krijg je niet alleen wat zilver je ook al te bieden heeft, maar zijn er extra modules, een exclusieve community en betere plekken bij evenementen. Wie een keuze moet maken kijkt eerst naar zijn eigen budget en daarna of de inhoud het prijsverschil ook echt waard is.

Wil jij ook lid zijn van een bijzondere club en leren hoe je er financieel sterker voor kunt staan?

Soms heb je gewoon te veel ideeën, maar geen idee waar je moet starten of hoe je ze tot uitvoering kunt brengen. Het kan dan handig zijn om met mensen te praten die dezelfde energie als jij hebben, maar het pad wel al bewandeld hebben. De voorbeelden van anderen kunnen jou inspireren, maar vooral hoe ze iets aangepakt hebben, kan je helpen om je eigen stappen te gaan zetten.

Energie uit de groep halen

Bij de miljonairsclub krijg je geen geld toegeschoven, je zult er zelf hard voor moeten werken. Maar je hebt hard werken – zoals de stratenmaker die fysiek zwaar werk verricht – en je hebt hard werken bij mensen die vooral slim bezig zijn. Zelfs als je geen diploma’s of weinig financiële kennis hebt, kun je je kansen vergroten door goed te luisteren naar mensen die het al gemaakt hebben in het leven. En leeftijd – ook al verwacht je het niet – zegt niet altijd iets over het succes van iemand.

Jong en succesvol zijn

Allereerst moet je voor jezelf bepalen wat succes voor jou betekent. Is het een idee voor een onderneming concreet uitwerken en er echt mee beginnen? Is het nu zoveel geld verdienen dat je je vaste baan voor je vijftigste levensjaar op kunt zeggen zonder je leefstijl daarna aan te hoeven passen? Of ben jij iemand die gelukkig wordt van materiële zaken en zo snel mogelijk een grote garage vol met luxe auto’s wilt? Succesvol zijn is voor iedereen anders.

Nog even over dat jong zijn…

Voor een deel zit jong zijn natuurlijk gewoon tussen je oren. Misschien is fit een beter woord, want dan zegt het vooral iets over de energie die je hebt en die je kwijt wilt. Alleen jong of oud als stempel krijgen, maakt voor je fit voelen echter niks uit. Misschien moet je het zelfs omdraaien: door fit te blijven, houd je jezelf jong en levendig. Ondernemen is voor de meeste mensen met energie de perfecte besteding van hun tijd en talent.

Fit op diverse vlakken

Bij “fit zijn” denk je al snel aan de sportschool en de tijd die je daar doorbrengt om een gezond lichaam te krijgen en te houden, maar fit kan echter veel meer betekenen. Je doet iets wat je uitdaagt en waar je plezier uithaalt en hierdoor houd je je brein fit. Je doet iets waar iemand anders behoefte aan heeft en hiermee blijft je bankrekening fit. Je doet iets dat uniek is en waar mensen bewondering voor hebben en hiermee beloon je je ego.

Wat hebben alle verschillende soorten fit zijn dan toch met een club te maken?

Bij de miljonairsclub voel je de energie in de lucht. Je komt met mensen bij elkaar – in levende lijve tijdens een evenement of online op het community platform –die hetzelfde willen als jij (of in ieder geval hun eigen versie daarvan), maar die zoekende zijn naar hoe ze het voor elkaar kunnen krijgen. Je hoort succesverhalen, maar ook faalmomenten. En misschien zijn deze momenten veel belangrijker voor jou, zodat je leert hoe je ze kunt vermijden om wel te kunnen slagen.

Praktische en concrete aanpak in plaats van algemene en onduidelijke stappenplannen

Waar jij vooral bij gebaat bent – behalve inspiratie opdoen – is in duidelijke taal van iemand horen hoe zij het aangepakt hebben. Je wilt weten waar te beginnen, welke stappen te zetten en welke vaardigheden je daarbij nodig hebt. Natuurlijk is er voor bijna alles geld nodig, maar soms kun je via via wel aan investeerders voor je idee komen, terwijl je de manier waarop je het ten uitvoer wilt brengen toch helemaal zelf moet bedenken en doen.

Praten, presenteren, pitchen

Hoe je het ook noemt, je start altijd met praten en luisteren. Je deelt je idee en hierop krijg je reacties. Zijn de reacties negatief, dan verbeter je je idee of bedenk je iets heel nieuws. Je kijkt welke doelgroep je aanspreekt met jouw product of dienstverlening en zoekt een producent. Hoe je te werk gaat en welke mogelijkheden er nog meer zijn, hoor je tijdens de evenementen en trainingen van mensen die het echt allemaal al een keer meegemaakt hebben.

Zinvolle informatie van experts binnen hun vakgebied

Eef van Opdorp ken je nog wel van televisie. Zij behandelde het financiële verhaal als budgetcoach bij het televisieprogramma Uitstel van Executie met Martijn Krabbé. Je weet dus dat zij kennis van zaken heeft en dat zij een eerlijk verhaal heeft over investeren en wat wel of juist niet te doen. Bij veel programma’s heb je het gevoel dat je bijna iets aangesmeerd wordt, maar met experts als het niveau van Eef van Opdorp hoef je je daar niet druk over te maken.

Eigen visie

Met alle kennis die je opdoet bij de miljonairsclub heb je genoeg in handen om je eigen visie te ontwikkelen. Misschien heb je nog maar een vaag idee, maar door de informatie die je gevoed wordt, ontstaat er al gauw een helderder beeld van waar je naartoe wilt werken. Misschien ontmoet je in de community zelfs wel partijen waarmee je samen kunt gaan werken of elkaars idee of product aan kunt vullen.

Hoe zit jij in je hoofd?

Bij een miljonairsclub denk je niet aan mislukkelingen. Je hebt juist een beeld van succesvolle mensen die – wat ze ook op hun bord krijgen – altijd alles met beide handen aangrijpen om weer iets moois van te maken. Dit vraagt echter wel om een positieve mindset en die heb je niet altijd. Soms twijfel je gewoon heel erg en dan kan het nuttig zijn om in een groep van mensen te komen die wel al een stap verder zijn met de juiste gedachten in hun hoofd.

Evenement bijwonen

Er zijn altijd meerdere momenten gedurende een jaar dat je met leden en het team van de miljonairsclub samen kunt komen. Vaak zijn er dan externe specialisten uitgenodigd voor een speciaal verhaal. Je kunt workshops volgen en deelnemen aan modules die je wegwijs maken op het gebied van investeren en het bereiken van financiële vrijheid. Wat die vrijheid voor de één is, hoeft het echter niet voor de ander te zijn. Dus kijk al eens naar je eigen doelen op het gebied van geld.

Het doel of de weg er naartoe

Een bepaald bedrag in je hoofd hebben waarmee je je vrij zult voelen is maar een deel van het verhaal natuurlijk. Want je kunt mooie doelen hebben, maar de weg er naartoe is veel belangrijker. Hoe je je einddoel bereikt, bepaalt voor een groot deel je dagindeling en het plezier dat je zult hebben. Het is dan ook belangrijk om te ontdekken waar jij voor staat en waar je gelukkig van wordt, niet alleen met welk eindbedrag je tevreden zult zijn.

Verschillende soorten motivatie

Kijk eens kritisch naar je eigen motivatie. Iemand die dokter wil worden, heeft de drang om mensen gezond te maken. Iemand die een nieuw product ontwikkelt, wil met dat product iemand helpen of de wereld een betere plek maken. Maar wat voegt jouw product of dienst toe? Wat zijn je hogere doelen? Wanneer je “waarom” duidelijk is, vormt het stappenplan hoe je dat kunt bereiken zich bijna vanzelf. Dan weet je wie je als partner wil of wat je concreet moet doen om het waar te maken.

Lid worden van de club – en dan?

Je gaat een paar keer naar een evenement, spreekt met anderen die aanwezig zijn en dan merk je al snel hoe de club jouw behoeften kan gaan ondersteunen. In de beginfase wil je misschien meer zekerheid en informatie. De modules en praktijkdagen helpen dan in die fase meer dan bijvoorbeeld de community.

Op naar de volgende fase

Daarna gaat het allemaal om relaties en netwerken. Je kunt het niet in je eentje en dus zoek je partijen waarmee je vooruit komt. Binnen de community heb je specifieke groepen die op een bepaald moment het meest passen bij de fase van jouw ontwikkeling. Het helpt je verder te komen, maar ook nieuwe inspiratiemomenten komen op je pad.

Investeren kun je leren

Denk jij nog steeds dat je al een miljoen op de bank moet hebben staan om als belegger te kunnen starten? Niks is minder waar. Je kunt eigenlijk zo klein beginnen als je maar wilt. Het doel van investeren is nu juist dat je je ingelegde geld telkens vergroot, zodat je vermogen groeit. Je kunt een klein beetje geld in iets van weinig waarde steken en het verkopen wanneer het in waarde gestegen is. Maar je kunt ook in duurdere zaken beleggen en zo beetje bij beetje het grootser aanpakken.

Risico loop je altijd

Heel eerlijk, je denkt niet over investeren als de ruimte er gewoonweg niet is. Je denkt ergens geld vandaan te kunnen halen, of het nu je eigen geld is of dat je het leent van iets of iemand. Met geleend geld een risicovolle investering doen is nooit aan te bevelen, ook al weet iemand nog de mooiste verhalen te vertellen. De meest slechte verhalen – tenzij er een mooi leermoment in zit of iemand echt met de billen bloot durft – hoor je namelijk niet op feestjes of bij andere evenementen.

Wakker blijven

En dus neem je alles met een korrel zout en praat je ook eens met vrienden of mensen buiten de club. Iedereen heeft wel eens iets meegemaakt dat slecht afliep. Wat waren daar de momenten die anders hadden gelopen, als iemand van te voren had geweten wat er mis was? Daar leer jij weer van. Of je nu bij de club gaat of niet, of je aan alle evenementen deelneemt of niet, of je de modules serieus volgt of vooral voor het netwerk een abonnement hebt genomen: jij bepaalt.

Hoe nu verder?

Jij kiest het moment waarop je de volgende stap zet. Jij weet of je na een jaar voldoende kennis hebt verzameld en vertrouwen hebt gekweekt om zonder de club verder te kunnen. Heb je het er naar je zin? Dan blijf je nog wat langer bij de club en breid je je netwerk verder uit. Nieuwe modules leveren dan ook weer nieuwe inzichten op. Dat is het mooie van de club, want er blijft nieuwe inhoud ontwikkeld en toegevoegd worden, waardoor het nooit gaat vervelen.

Lid worden van de miljonairsclub

Je kunt uit twee pakketten kiezen waarop je je per jaar abonneert. Je kunt starten met een jaar zilver en daarna overstappen naar diamant. Je krijgt bij diamant namelijk alles wat zilver ook te bieden heeft, maar daarnaast ook nog speciale modules, zoals vastgoed, sales en ondernemerschap. Zodra je je basis bij een jaar zilver gelegd hebt, kan diamant je dus wel zeker nieuwe kennis opleveren. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij diamant altijd wat betere plekken toegewezen krijgt.

Dicht bij de bron zitten

Een betere plek tijdens een evenement is niet altijd belangrijk, maar het kan net iets inspirerender zijn om aan de lippen van een topsporter te kunnen hangen wanneer hij zijn verhaal doet. En ook wanneer je specifieke vragen hebt, kan een plekje vooraan sneller de beurt krijgen dan wanneer je helemaal achteraan in de zaal zit. Anders moet je bij dringende vragen wat meer je best doen om je te laten horen.

Kortom

Nuttige informatie, een uitgebreid netwerk, inspirerende en boeiende verhalen van bekende Nederlanders of ervaringsdeskundigen, unieke locaties en een zee aan mogelijkheden om je te ontwikkelen, dat is waar de miljonairsclub voor staat. Je moet het daarna nog steeds helemaal zelf doen, maar je krijgt alle handreikingen om er een daverend succes van te maken en een leven in financiële vrijheid tegemoet te gaan.

Overtuigd van het nut van de miljonairsclub?

Wanneer je van plan bent om langer lid van de club te blijven, loont het zich om je per jaar te abonneren. Je krijgt dan een korting ten opzichte van het maandbedrag. Je kunt ook kiezen voor betalen per kwartaal, maar dan is de korting kleiner dan bij betalen per jaar. Houd er wel rekening mee dat je altijd een jaarabonnement afsluit. De frequentie van betalen staat hier dan ook los van. En vergeet niet van zilver naar diamant over te stappen als je er klaar voor bent.