TradingView: een uniek aanbod bonussen, acties, kortingscodes?

TradingView is een sociaal handelsnetwerk waarbij inmiddels 30 miljoen handelaars en investeerders van over de hele wereld bij zijn aangesloten. Bij TradingView kun je gebruik maken van de beste grafieken en analysemiddelen om gebruik te maken van kansen op de wereldwijde markten. Met behulp van TradingView kun je je favoriete aandelen op de voet volgen.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Kernwaarden van TradingView

Bij TradingView zijn eerlijkheid en openheid heel belangrijk. Transparantie speelt hierbij een heel belangrijke rol. Bij TradingView zal je nooit te maken krijgen met verborgen kosten. Ook worden je persoonsgegeven niet aan andere bedrijven doorverkocht. TradingView maakt het online handelen in onder meer cryptovaluta en aandelen mogelijk, maar is niet afhankelijk van hoeveel transacties je per maand verricht. Dat mag je bij deze broker helemaal zelf bepalen.

TradingView op Moneysmylife.com

De eerste promotie van TradingView vind je op de website Moneysmylife.com. Hier wordt aan nieuwe klanten van de broker tot wel 30 euro aan bonuskrediet beloofd, plus 30 dagen gratis lidmaatschap als je gebruikt maakt van een referall link (door een bestaande gebruiker bent doorverwezen). Referall Bonussen houden in dat je geld of andere voordelen krijgt voor elke nieuwe klant die je een bedrijf kan bezorgen. Deze klant krijgt zelf ook weer voordelen.

Voorwaarden en kansen

Om van de referall bonus gebruik te kunnen maken, moet je je betaald registreren. Je krijgt als bestaand lid 30 euro krediet voor elke persoon die zich via jouw specifieke referall code aanmeldt. Bij der welkomstbonus krijg je 10 dollar in TradingView munten voor een aankoop met een maandabonnement. Voor elke aankoop met een jaarabonnement krijg je 30 dollar.

Hoe werkt TradingView?

TradingView biedt veel marktinformatie op de homepagina, waar je zelfs zonder account toegang toe hebt. Je kunt op elk type aandeel zoeken en filteren. Ook kun je filteren op handelsideeën, scholingsideeën en zelfs op personen. Daaronder vind je de allernieuwste verhalen van topauteurs, marktverslagen, het laatste nieuws en een economische kalender.

Je gratis inschrijven

Het is mogelijk je bij TradingView in te schrijven met een gratis account, waarmee je toegang krijgt to de Community en basis features. Ook kan je stock alerts instellen, plus verschillende markt indicatoren. In totaal kun je je met vier verschillende accounts inschrijven. Je kunt er voor kiezen om per maand te betalen, per jaar of wee jaar. Bij elk account hoort een gratis proefperiode die 30 dagen duurt. TradingView is relatief goedkoop ten opzichte van de concurrent.

TradingView op Kortingscouponcodes.nl

Op Kortingscouponcodes.nl staan verschillende acties voor TradingView. Deze acties worden voortdurend bijgewerkt, maar het is niet precies duidelijk wat de toegevoegde waarde van deze acties is. Het lijkt er niet op dat deze kortingen exclusief voor Kortingscouponcodes.nl zijn. Zo staat er aangegeven dat je het hele jaar op veel diensten 15% korting kunt krijgen, maar ook dat je op verschillende diensten juist tot wel 30% korting kunt krijgen. Een beetje verwarrend.

Check de website

Ook op Kortingscouponcodes.nl staat aangegeven dat het aan te raden is om de website van TradingView te bezoeken om te kijken wat de meest actuele bonussen en de bijbehorende  voorwaarden zijn. Het lijkt er op dat Kortingscouponcodes.nl hier geen toegevoegde waarde heeft.

Op jouw succes!