X10 met crypto is een onderdeel van de website www.beleggen.com. Het doel is je belegging vertienvoudigen in een korte periode, want het gaat hierbij maar om een tijdsbestek van 12 maanden. De inhoud van X10 met crypto bestaat onder andere uit onderzoeken, een beginnerscursus en coaching. Daarnaast krijg je regelmatig updates als een crypto expert unieke kansen op de crypto markt signaleert. De drijvende kracht achter X10 met crypto is Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Beiden zijn experts op beleggingsgebied en enthousiast in het delen van hun kennis en ervaring met anderen.

Wat zeggen andere reviewers over X10 met crypto?

1) De Verdienexpert is enthousiast over de inhoud van het X10 pakket. Er zit veel nuttige informatie in die je je als starter eigen wilt maken. Het gaat niet alleen om de theorie achter crypto, maar ook om strategieën die je kunt gebruiken om als jouw uitgangspunt voor al je handelen te kiezen. De cursus wordt overigens niet alleen aangeraden aan beginners, maar ook gevorderden kunnen er hun voordeel mee doen. Beide trainers van X10 zijn professioneel en ervaren binnen hun vakgebied en dat maakt dat de stof ook goed bij je aankomt. Als minpunt wordt de prijs van het X10 pakket genoemd. Ondanks dat er regelmatig kortingen zijn, is de prijs nog steeds niet niks. Als je dit geld niet kunt ophoesten, is beleggen in crypto waarschijnlijk ook geen goed idee. Verder wordt aangeraden alleen met geld te beleggen dat je echt “over” hebt, maar dit zegt niet direct iets over X10 met crypto, maar over investeren in het algemeen.
2) Bij Slim Leren Beleggen zijn ze erg blij met X10 met crypto en de uitleg en tools die Harm van Wijk en Jan Rober Schutte geven. De inhoud van de cursus is diepgaand en je merkt dat hier financiële experts aan het werk geweest zijn om de cursus vorm te geven. Naast de online cursus en de vele extra’s, kun je altijd contact opnemen met mensen binnen de community of financiële kenners. Je krijgt dus een soort mentorship en dat kan voor velen waardevol zijn. Hulp kun je ook op verschillende manieren krijgen, zoals via de live sessies of per e-mail. Waar men minder enthousiast over is, is de hoeveelheid informatie. Je moet een spons zijn om alles in je op te kunnen nemen en soms zijn er gewoon te veel details om het allemaal gestructureerd in je hoofd op te kunnen slaan. Ook het bedrag van X10 met crypto kan een struikelblok voor veel mensen vormen.
3) Geld Verdienen met je Passie geeft cijfers op basis van vijf elementen: de inhoud en betrouwbaarheid scoren het hoogst (een 9,5 van 10), de prijs scoort ietsje lager (9 van 10) en het laagst scoren de presentatie en de garantieregeling, maar beiden scoren nog steeds een 8,5 van 10. Over het algemeen gezien wordt X10 met crypto zeer hoog gewaardeerd. Men vindt het een voordeel dat je de online cursus lekker in je eigen tempo kunt volgen. Het is ook duidelijk te merken dat de cursus is opgesteld door financiële kenners. De bonussen maken het pakket de moeite waard en men is dan ook niet negatief over de kosten van X10 met crypto. Eigenlijk vindt deze reviewer dat de kwaliteit in goede verhouding tot de prijs staat. Mindere aspecten slaan terug op de garantieregeling, maar eigenlijk kan geen enkele cursus over beleggingen garanties geven. Daarnaast vindt de reviewer dat het pakket wel gemoderniseerd mag worden. Het voelt wat gedateerd aan. Wie alleen voor de theorie en praktijkervaring van de trainers gaat, hoeft hier echter geen last van te hebben.

Belangrijke disclaimer vooraf

Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en zou alleen gedaan moeten worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Kun je korting op X10 met crypto krijgen?

Er zijn kortingen mogelijk en deze korting houdt in dat je het gehele pakket met producten voor ongeveer de helft kunt kopen. Als je toch al van plan was om dit pakket aan te schaffen, scheelt 50% op het totaalbedrag enorm. De vraag blijft wel altijd of de afgeprijsde X10 met crypto eigenlijk de normale prijs is van wat er geboden wordt en of – als de prijs weer verdubbeld wordt – dit dan de moeite van de inhoud waard is. Bekijk daarom zelf waar je concreet behoefte aan hebt en of X10 met crypto deze behoefte ook werkelijk vervult.

Wat heb je aan X10 met crypto als particulier?

Misschien kende je de website van beleggen.com al of heb je de naam Harm van Wijk al eens voorbij zien komen. Harm is namelijk een bekende in de wereld van beleggen en geeft al jaren lang tips en trainingen aan mensen die verder willen in de beleggingswereld. Hij heeft het voor elkaar gekregen om – na bijna failliet te zijn gegaan – toch weer een positieve draai aan zijn financiële situatie te geven. De kennis die hij gaandeweg heeft opgedaan deelt hij nu met jou en andere volgers.

Wie is er nog meer naast Harm van Wijk?

Jan Robert Schutte zit ook in het team van experts op beleggen.com. Hij begeeft zich op heel veel vlakken die met beleggen te maken hebben en is aanwezig bij diverse evenementen die betrekking hebben op crypto currencies. In zijn nieuwste pareltje verkent hij het inzetten van bots (dit zijn computerprogramma’s die geheel autonoom taken uitvoeren, zonder bijzondere bemoeienis van de mens) bij het handelen op de beurzen. Automatisering lijkt geen grenzen te kennen.

Wat is X10 precies?

Je hebt de waarde van aandelen of crypto die verdubbelen, maar bij X10 wordt de waarde van je belegging nog verder vermenigvuldigd. X10 is daarmee een combinatie van een cursus met een hele hoop extra’s, die voor jou geschikt kan zijn als je wel een gokje durft te wagen. Stel je hebt nog ergens een reservepotje waar je op dit moment nog geen bestemming voor hebt, dan kun je overwegen het in crypto te investeren. Een cursus met speciale content helpt je op weg.

Inhoud van X10 pakket – informatie over altcoins

Allereerst krijg je een 12 maanden lang elke maand een rapport waarin altcoins in rangorde voor je weergegeven worden. Altcoins betekent eigenlijk niks anders dan (letterlijk) “alternative bitcoins” en dit geeft meteen aan waar het om gaat. De lijst laat alles behalve bitcoin als munteenheid zien. Je weet al dat er telkens nieuwe digitale valuta bij komen, nu kun je ze in een lijst terugvinden als ze potentie lijken te hebben. De lijst kan je leidraad voor beleggingen worden.

Inhoud van X10 pakket – persoonlijke begeleiding door een coach

Je hebt naast de lijst met veelbelovende altcoins ook toegang tot coaching op crypto gebied. Dit houdt in dat je gedurende een jaar met al je vragen bij iemand terecht kunt die er (nog meer) verstand van heeft. Je hebt de coaching misschien niet vaak nodig, maar soms wil je even met iemand overleggen wat je plannen zijn en welke voor- en nadelen je niet moet vergeten. Dit doe je het liefst niet met een collega of familie, want die weten niet wat crypto zijn en hoe beleggen werkt.

Inhoud van X10 pakket – speciale crypto portefeuille

Beleggen.com heeft drie speciale portfolio’s met crypto samengesteld (zowel trading als staking) en als deelnemer aan het X10 programma heb je recht op twaalf maanden toegang tot deze bijzondere portfolio’s. Dit betekent dat je mee kunt liften met de gedoodverfde belegger die al jaren zijn winsten uit deze portfolio’s haalt. Het is niet essentieel om successen te behalen, je kunt ook zelf je portfolio samenstellen, maar hier is het denkwerk al voor je verricht. Dat scheelt weer.

Inhoud van X10 pakket – toegang tot platform

Als lid krijg je toegang tot het platform van de crypto academy. Je kunt alle onderdelen van de website afspeuren naar interessante informatie voor jou. Ook het forum kan een bijdrage leveren aan jouw kennis van boeiende crypto currencies van dat moment. Je krijgt contact met medeleden, kunt hen vragen stellen of gewoon babbelen over je laatste aankopen en hoe ze het doen. Bij X10 krijg je gedurende een jaar lang toegang tot dit platform.

Inhoud van X10 pakket – trainingen blijven volgen

Het pakket geeft je de mogelijkheid om alle online geplaatste trainingen en cursussen te volgen. Of je nu nog beginner bent of niet, dit kan altijd van toegevoegde waarde zijn, want je kunt altijd nog bijleren als het gaat om investeren in crypto. Het is alleen al goed om de verhalen van de presentatoren te horen en waar je op moet letten om een trend te signaleren. Het fijne is ook dat je een online training altijd in je eigen tempo kunt doen. Versnel als het je te langzaam gaat.

Inhoud van X10 pakket – bitcoin training

Je krijgt apart toegang tot de online cursus “Geld verdienen met Bitcoin” van beleggen.com. Hierin worden je alle ins en outs over deze crypto currency verteld. Je leert wat bitcoins zijn, hoe je ze koopt en daarna opslaat en wat voor soort wallet geschikt is voor jou (inclusief de voors en tegens). Als je altijd al meer hebt willen weten over het fenomeen bitcoins waar je tegenwoordig zo vaak iets in het nieuws over hoort, waarom dan stoppen bij alleen de informatie? Ga je eigen bitcoins kopen.

Inhoud van X10 pakket – webinar volgen

Een webinar is een online seminar. Je hoeft er niet de deur voor uit en kunt het vanuit een rustig plekje in je eigen huis met een kop koffie of thee volgen. Ben je een echte multitasker? Zet het dan aan terwijl je de strijk aan het doen bent of doe iets anders waar je je hoofd niet bij nodig hebt, zodat je je helemaal kunt focussen op de inhoud van het webinar. Ze zijn elke woensdag en je kunt ze makkelijk in je agenda inplannen. Is het je thuiswerkdag? Volg het webinar dan gewoon in je pauze.

Inhoud van X10 pakket – toegang speciale groep

Met de Telegram groep kun je live crypto trading volgen. Dit houdt in dat je transacties die op dat moment gedaan worden meekrijgt en zo mee kunt liften op de beslissingen van anderen. Natuurlijk hoeft dit niet automatisch goed te gaan, maar door de Telegram groep goed te blijven volgen, kun je zelf leren wanneer het wel slim is om ook in te zetten op bepaalde crypto valuta. Zie het als een soort stage waarbij je mee kunt kijken over de schouders van andere crypto beleggers. Altijd leerzaam.

Inhoud van X10 pakket – toegang mijn.beleggen.com

De algemene website is beleggen.com, maar voor de leden is er mijn.beleggen.com. Dit wordt ook wel afgekort als MBC. Als X10-lid krijg je twee jaar toegang tot dit MBC-platform. Er staat vermeld dat je VIP bent als X10-lid, maar je kunt niet goed terugvinden wat die VIP-status eigenlijk inhoudt. Wat je wel weet is dat je mijn.beleggen.com gedurende 24 maanden kunt gebruiken voor de verrijking van je kennis over crypto. Deze kennis kun je omzetten in specifieke beleggingen.

Inhoud van X10 pakket – toegang op meerdere apparaten

Vaak kun je een pakket maar op één apparaat tegelijk installeren. Wil je het op meerdere devices? Dan betaal je voor elk pakket de volle prijs of een gereduceerd tarief, omdat je wel al kunt aantonen dat je lid bent. Bij X10 heb je dit probleem niet, want je kunt het op je vaste PC, je laptop, je tablet en je telefoon gebruiken. Hiermee maak je het jezelf makkelijk, want zo kun je ook wanneer je in de bus naar je werk zit even kijken hoe zaken ervoor staan. Het is extra handig voor wie erg mobiel is.

De prijs van het X10-pakket

Op dit moment is er een aanbieding en dat zou betekenen dat je je de helft van de kosten van het pakket kunt besparen. Je betaalt normaal bijna 2000 euro, nu net geen 1000 euro. Bij aanbiedingen op het internet moet je je wel altijd afvragen of ze echt maar kortstondig geldig zijn. Laat je niet overhalen door de tijdelijke prijs, want die kan er maanden achter elkaar staan, ook al zegt de website dat hij “binnenkort” omhoog gaat. Ga voor de inhoud van het pakket, niet de tijdelijke actie.

Waarom X10 bestellen of met beleggen.com in zee gaan?

Bij elke vorm van beleggen loop je risico en als iets je te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Je kunt altijd eens geluk hebben en een flinke smak geld over houden aan een investering, maar het kan net zo goed de andere kant op gaan. Om niet al te willekeurig te werk te gaan, helpen trainingen altijd. De ene training is beter dan de andere en het ene onderwerp interesseert jou persoonlijk ook weer meer dan een ander onderwerp. Kies je platform nauwkeurig.

Waar op letten bij beleggingen?

Een goede cursus leert je hoe je grafieken moet lezen en hierdoor kun je een gevoel voor trends ontwikkelen. Een trend herkennen betekent dat je weet hoe iets zich op de lange termijn gaat gedragen. Deze beweging is af te lezen uit grafieken, maar je dient er altijd rekening mee te houden dat zelfs in een stijgende trend pieken en dalen zitten. Je moet leren zien of het zo’n tijdelijk dal betreft, of dat de trend op zijn retour is. Te snel afstand doen van je beleggingen kan fout zijn.

Grootste fout: reageren op een onderbuikgevoel

Gevoelens zijn mooie richtingaangevers als het gaat om je relatie, maar niet als het het onderwerp wel of niet aankopen of verkopen van crypto betreft. In de eerste situatie moet je zeker naar je gevoel luisteren en je rationele gedachten even buiten spel zetten, maar bij beleggen is enkel vanuit het gevoel handelen niet standaard. Je kunt best eens een het idee hebben dat iets als een trein zal gaan, maar over het algemeen komt dit weinig voor. Train je hoofd daarom en handel vanuit kennis.

Waarom zou je juist niet gaan beleggen?

Als je al zenuwachtig wordt van het idee dat je al je spaargeld kunt verliezen, is beleggen misschien geen goed plan. Je gemoedsrust is belangrijk. Je kunt dan de trainingen toch volgen en kijken of je er rustiger van wordt als je de nieuwe kennis opgedaan hebt. Als dit het geval is, kun je de stap alsnog zetten. Blijf je echter slapeloze nachten houden van het idee dat het mis kan gaan met je beleggingen? Dan kun je beter op een veiligere manier investeren.

Veilig investeren

Veiligheid zit meestal in iets dat zijn waarde ontleent aan iets anders. Een huis heeft een bepaalde waarde door de stenen van de muren, de installaties aan de binnenkant en bijvoorbeeld ook de buurt waarin het huis staat. Een buurt kan veranderen en de waarde van een huis doen dalen, maar het zal nooit helemaal zijn waarde kwijt raken, omdat je altijd nog die stenen en het dak hebt. In vastgoed investeren kan voor mensen die van zekerheid houden slimmer zijn.

Voordelen van investeren met lef

Soms wil je echter niet een extra huis kopen. Je wilt sneller resultaat en accepteert dat dat ook wel eens fout kan gaan. Je hebt dat spaarpotje en wil gewoon kijken of je het kunt verdubbelen (of nog meer). Je houdt ervan om de waarde te volgen en je eigen strategie voor aankoop en verkoop te ontwikkelen. Het levert je een flinke dosis zelfvertrouwen op als je investering geld oplevert en je krijgt er een adrenalinestoot van. Met X10 kun je dan dit pad bewandelen en een gok wagen.

X10 staat voor 1000% rendement

Die 1000% rendement kan je net over de streep trekken om met Harm van Wijk en Jan Robert Schutte in zee te gaan met hun X10 pakket. Wie wil nu niet een veelvoud van zijn inleg terugkrijgen zonder al te veel moeite? Je kunt het voor van alles gebruiken: veel vroeger stoppen met werken, je eigen onderneming starten, je kinderen hun rijbewijs (met misschien wel een auto) cadeau geven of hun studie helemaal betalen… Wat je doel ook is. Zorg dat je voldoende kennis hebt voor succes.

Het begint altijd met kennis

Geluk kan ook zijn dat je een briefje van twintig euro op straat vindt. Je hoeft er alleen maar voor te gaan wandelen en naar de grond te kijken. Maar wandelen op zich is geen garantie dat je elke dag brief- of muntgeld op de grond vindt. Niet gaan wandelen betekent zeker dat je het geld niet zult vinden als het er wel ligt. Bij beleggen werkt het net zo. Beleggen kan betekenen dat je je gehele inleg verliest. Maar als je niet belegt, weet je zeker dat je geen winst zult behalen. Wat doe jij?