Review Thuiz Hypotheken

Een aantal jaren geleden ging ik mij interesseren in verhuur hypotheken. Voor het financieren van een verhuurwoning heb je natuurlijk financiële middelen nodig en vandaar dat ik bij Thuiz Hypotheken terecht kwam. Dit bedrijf biedt financiering aan voor vastgoed zonder al te veel problemen. Het leek mij een bedrijf met enorm veel potentie en mijn interesse was gewekt.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Twijfels over Thuiz Hypotheken

Toch heerste bij mij in het begin wat twijfel. Als je net begint met verhuur hypotheken is het allemaal heel spannend. Het gaat om grote bedragen en je wilt natuurlijk wel zeker van je zaak zijn. Is dit bedrijf te vertrouwen als het aankomt op verhuur hypotheken en heeft het genoeg kennis in huis? Het waren voor mij twijfels of het investeren van mijn geld in dit bedrijf het wel waard was.

Mijn eerste contact met dit bedrijf…

Dus ik besloot toch maar de gok te wagen en dit bedrijf in te schakelen voor het zoeken, vergelijken en afsluiten van een verhuur hypotheek. En in het begin was ik helemaal niet tevreden over Thuiz Hypotheken. Ik vond het contact met het bedrijf niet prettig en ook de geleverde diensten waren optimaal. Er heerste een bepaalde teleurstelling over het bedrijf. Ik raad dan ook aan om als je een verhuur hypotheek afsluit goed te vergelijken met verschillende bedrijven. Zo kun je tot een betere oordeel komen.

Heel content met de uiteindelijke diensten van Thuiz Hypotheken

Dat is uiteindelijk niet waar het eindigde tussen mij en Thuiz Hypotheken. Ik besloot om advies te vragen aan wat mensen die eerder gebruik hebben gemaakt van dit bedrijf en wat zij er zo goed van vonden. Daarnaast ben ik ook opnieuw in gesprek gegaan met Thuiz Hypotheken zelf om mijn eisen en wensen duidelijk en helder op tafel te krijgen. Dit scheelde al heel veel en na een aantal uur praten kwamen we er dan toch uit. Ben heel blij dat ik toch nog het gesprek ben aangegaan met Thuiz Hypotheken voor mijn verhuur hypotheek.

Positieve aspecten van dit bedrijf waar ik veel aan heb

Wat mij vooral positief aansprak aan Thuiz Hypotheken is de kennis die ze in huis hebben. Ze hebben genoeg ervaring in verhuur hypotheken en je merkt dat het personeel je er van alles over kunnen vertellen. De ervaring heeft zonder meer meegeholpen bij de beoordeling van dit bedrijf. Daarnaast hebben ze een eigen platform genaamd Vastgoed Community met meer dan 400 vastgoedinvesteerders en experts. Daar kan je ook terecht voor al je vragen dat ervoor zorgt dat je je netwerk kunt uitbreiden.

Wie ben ik om Thuiz Hypotheken te reviewen?

Ik ben een beginnende enthousiaste vastgoedinvesteerder van in de veertig. Mijn doel is om zo snel mogelijk met pensioen te gaan en te gaan genieten van mijn vrije tijd. Als je kijkt naar mijn passie dan ligt dat in vastgoed. Door mijn enthousiasme over het bedrijf Thuiz Hypotheken heb ik besloten om een uitgebreide review te schrijven. Gewoon om andere kennis te laten maken met het bedrijf. Ik ben zo positief over dit bedrijf en de diensten die ze leveren dat ik vind dat iedere geïnteresseerde in verhuur hyptoheken er gebruik van zou moeten maken.

Behoud een kritische blik op dit soort bedrijven

Er zijn genoeg bedrijven zoals Thuiz Hypotheken te vinden en alle proberen ze zoveel mogelijk hun diensten te verlenen. Dat doen ze door mooie woorden te verkopen aan hun potentiële doelgroep. Dat is volkomen begrijpelijk en ik snap waarom ze dat doen. Toch wil je als advies meegeven om altijd kritisch te blijven kijken naar dit soort bedrijven. Is het echt wel zo mooi als ze doen schetsen. Ik heb ik het verleden genoeg bedrijven zoals Thuiz Hypotheken meegemaakt die helemaal niet goede diensten leverden en ronduit slecht waren. Dus blijf alert en scherp.

Mijn eerste sceptische indruk over Thuiz Hypotheken

Toen ik begon met het zoeken naar verhuur hypotheken was ik niet geheel tevreden met Thuiz Hypotheken. Voor mijn gevoel liep het contact niet helemaal lekker en had ik er in eerste instantie geen goed gevoel bij. Dat vond ik erg jammer, want er waren genoeg mensen in mijn netwerk die er wel goede ervaringen mee hadden. Dat zat mij dwars en ik besloot om eens een afspraak te maken om dingen helder te krijgen. Dat klaarde de lucht en sindsdien is Thuiz Hypotheken het eerste bedrijf waar ik naartoe ga voor verhuur hypotheken.

Welke beloftes geeft Thuiz Hypotheken aan zijn klant?

Natuurlijk is het doel van Thuiz Hypotheken om zoveel mogelijk klanten aan zich te binden. Zo staat er groot op de website dat ze de beste verhuur hypotheek regelen voor jouw situatie. Daar zeggen ze dat ze heel creatief zijn in het  zoeken naar mogelijkheden en dat de kennis verder reikt dan alleen diploma’s, wetten en acceptatievoorwaarden. Heel mooie oneliners van Thuiz Hypotheken en deze beloftes worden naar eigen ervaring helemaal waargemaakt. Het is voor mij door de jaren heen duidelijk geworden dat Thuiz Hypotheken een van de beste bedrijven is voor het afsluiten van een verhuur hypotheek.

Welke criteria heb ik gebruikt om Thuiz Hypotheken te beoordelen?

Wat voor mij vooral heel belangrijk is geweest tijdens het onderzoek naar Thuiz Hypotheken is het contact en de kennis die ze in huis hebben. Hebben zij mij op een professionele manier verder kunnen helpen met verhuur hypotheken? Hebben zij genoeg kennis in huis om succesvol te bemiddelen bij een verhuur hypotheek? Zoals ze zelf aangeven is een “klote” hypotheek geen fijne investering en ik geef ze daar helemaal gelijk in. Daarom heb ik gekeken of Thuiz Hypotheken op een juiste manier bemiddelt en met succes een verhuur hypotheek voor mij kon afsluiten.

Hoe heb je Thuiz Hypotheken getest?

Ik ben een beginnende vastgoedinvesteerder en heb Thuiz Hypotheken ingeschakeld om te kijken wat zij voor mij kunnen betekenen voor het afsluiten van een verhuur hypotheek. Ik heb het hele proces goed in de gaten gehouden en gekeken waar dit bedrijf echt in uitblinkt. Kunnen zij leveren wat ze zeggen dat ze leveren? En dat is een verhuur hypotheek waar je wat mee kan en waar je blij van wordt. Ik heb veel vragen gesteld aan Thuiz Hypotheken en gekeken of ze genoeg kennis in huis hebben om mij van goed advies te kunnen voorzien.

Wat levert Thuiz Hypotheken precies?

Thuiz Hypotheken is een bedrijf dat onafhankelijke vastgoedfinanciering advies levert en bemiddelt voor vastgoedinvesteerders. Ze vergelijken en regelen de beste verhuur hypotheken voor jouw situatie. Dat betekent dat je geen gedoe hebt met het zoeken, vergelijken en afsluiten van een verhuur hypotheek. Al deze zaken worden door dit bedrijf uit handen voor je genomen. Zoals ze zeggen is een “klote” hypotheek niet fijn en dit bedrijf doet er alles voor om dit te voorkomen.

Informatie over het bedrijf zelf

Thuiz Hypotheken is een bedrijf dat advies geeft over overwaarde- en verhuur hypotheken. Ze adviseren en bemiddelen in verhuur hypotheken en opnemen van overwaarde om in vastgoed te gaan. Zoals ze zelf zeggen zijn ze er trots op dat ze tientallen mannen en vrouwen in de top hebben geholpen bij het opbouwen en vergroten van hun vastgoedportefeuille. Dit om zo los te komen van het bedrijf en het salaris. Naast dat heeft Thuiz Hypotheken een community opgebouwd waar 6000 beginnende en ervaren vastgoedbeleggers kennis met elkaar delen. Het is een netwerk van gelijkgestemden en het community platform biedt ervaringen, netwerkbijeenkomsten, strategiesessies en masterclasses aan.

Hoe ziet de website eruit?

Als je begint met informatie te vergaren over Thuiz Hypotheken dan kom je ongetwijfeld uit op de website van dit bedrijf. En dat is heel overzichtelijk te noemen. Het biedt genoeg informatie aan om te beginnen en je krijgt een eerste goede indruk. Het wordt direct helder wie allemaal in het bedrijf werken en wat ze doen. Contact informatie is heel makkelijk te achterhalen en je kunt snel een afspraak inplannen.

Hoe zit het met mijn testdata?

Ik heb voor mijn onderzoek naar Thuiz Hypotheken advies ingewonnen over het afsluiten van een verhuur hypotheek. Vooral heb ik tijdens dit proces gekeken naar hoe het contact verliep en welke informatie zij mij konden geven. Is deze informatie waardevol genoeg voor het afsluiten van een verhuur hypotheek heb ik mezelf afgevraagd. Hebben deze mensen van Thuiz Hypotheken genoeg kennis in huis om mij verder te kunnen helpen met een verhuur hypotheek afsluiten?

Wat zijn de resultaten van mijn onderzoek?

Ik kan met volle overtuiging stellen dat Thuiz Hypotheken enorm veel kennis in huis heeft. Na een afspraak te hebben gemaakt face-to-face heb ik zoveel informatie meegekregen dat ik het allemaal thuis een tijdje moest gaan verwerken. Het wordt direct duidelijk dat Thuiz Hypotheken verstand van zaken heeft en daarbij zijn ze ook nog eens heel vriendelijk en hebben al mijn vragen kunnen beantwoorden. Er is genoeg kennis in huis bij Thuiz Hypotheken om je verder te helpen met een verhuur hypotheek.

Wat zijn de kosten die Thuiz Hypotheken rekent?

Het adviesgesprek dat ik had met Thui Hypotheken was geheel vrijblijvend en zonder kosten. Dat is een groot voordeel en dat zie je niet veel bij andere soortgelijke bedrijven. Wat Thuiz Hypotheken verder voor hun diensten vraagt bij het bemiddelen van verhuur hypotheken ben ik niet achter gekomen, maar dat is naar mijn verwachting aan de normale kant. Dat baseer ik op de wijze waar ik met dit bedrijf heb gesproken. Zeer ervaren, professioneel en veel kennis in huis.

Wat vind ik van het bedrijf Thuiz Hypotheken?

De diensten die Thuiz Hypotheken biedt zijn voornamelijk diensten voor verhuur hypotheken. Verhuur hypotheken voor de startende vastgoedinvesteerder en voor de ervaren vastgoedinvesteerder. Het mooie van dit bedrijf is dat je ze face-to-face kunt benaderen, maar bijna alles online gaat. Dat maakt een afspraak maken een stuk flexibeler. Daarnaast hebben ze alle kennis in huis om jou op weg te helpen met het afsluiten van een verhuur hypotheek. Ze inventariseren de mogelijkheden voor jou en vinden creatieve mogelijkheden omdat ze werken met alle aanbieders.

Hoe uniek is Thuiz Hypotheken ten opzichte van de concurrentie?

Er zijn genoeg financiële bedrijven te vinden die hetzelfde aanbieden wat Thui Hypotheken aanbieden. Wat dit bedrijf zo uniek maakt is naar mijn mening de kennis die ze in huis hebben. Dit zijn mensen met erg veel kennis en ze zullen er ongetwijfeld veel voor hebben geleerd. Ongetwijfeld zeker, want dat werd mij wel duidelijk na een aantal adviesgesprekken. Ik denk daarom dat ze op dit vlak een streepje voor hebben op de concurrentie. Ze weten heel duidelijk waar ze het over hebben en dat vertaalt zich in de diensten die zich aanbieden.

Wat zegt een ervaren financiële expert over Thuiz Hypotheken?

Om mijn review over Thuiz Hypotheken nog enthousiaster te maken heb ik een financiële vastgoed expert gevraagd om zijn mening over de diensten van Thuiz Hypotheken. Zij was er ook meer dan enthousiast over. Ze vertelde mij namelijk dat dit soort bedrijven ontzettend goed zijn in het bemiddelen bij verhuur hypotheken. Je merkt tijdens het spreken van dit bedrijf dat alle kennis in huis is om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar een geschikte verhuur hypotheek. En dat ze ook nog eens een speciale community hebben maakt het bedrijf helemaal uniek. Met meer dan 6000 vastgoedinvesteerders kun je via dit platform heel makkelijk je netwerk uitbreiden. En dan maakt Thuiz Hypotheken erg uniek in de Nederlandse financiële vastgoedwereld.

Voor wie is Thuiz Hypotheken geschikt?

Ben je geïnteresseerd in vastgoed en wil je een woning gaan verhuren dan ben je bij Thuiz Hypotheken aan het juiste adres. Dit is een bedrijf die adviseert, bemiddelt en verhuur hypotheken afsluit. Dat doen zij voor hun klanten op een hele toegankelijke manier en staan je graag zowel face-to-face als online te woord. Binnen een paar klikken heb je een afspraak gemaakt en kan het avontuur van start gaan. Thuiz Hypotheken is er zowel voor de beginnende vastgoedinvesteerder als de gevorderde vastgoedinvesteerder. En wil je je netwerk uitbreiden dan kan dat met de Vastgoed Community. Een platform waar meer dan 6000 vastgoedinvesteerders zijn aangesloten.

Moet je iets kunnen om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf?

Thuiz Hypotheken is dus een bedrijf dat diensten aanbiedt voor jouw verhuur hypotheek. Daarom moet je voor het gebruik van de diensten van dit bedrijf je in de vastgoedwereld begeven. Heb je een leuke woning op het oog dat je wilt verhuren dan heb je daar financiële middelen voor nodig. Een verhuur hypotheek biedt uitkomst. Maar zoals je weet doe je een hypotheek afsluiten niet zomaar. En dat is niet anders bij een verhuur hypotheek. Thuiz Hypotheken is een bedrijf dat al jouw zorgen van een verhuur hypotheek uit handen neemt. Ze zoeken, vergelijk en sluiten een verhuur hypotheek voor je af.

Wat zijn de ervaring van andere vastgoedinvesteerders over Thuiz Hypotheken?

Ik heb mijzelf aangemeld bij het Vastgoed Community platform van Thuiz Hypotheken om de mening van anderen vastgoedinvesteerders te vragen. Zij waren louter positief over dit bedrijf. Natuurlijk hebben zij zich niet voor niets bij het platform aangemeld, maar ik kwam er niet onderuit dat ik alleen maar veel positiviteit te horen kreeg. De mensen die ik vroeg naar hun mening vonden allemaal dat Thuiz Hypotheken zijn zaakjes goed op orde heeft. Dit is een bedrijf dat kennis van zaken heeft en alles doet voor een goede bemiddeling bij de aanvraag van een verhuur hypotheek.

Onderneem nu actie en neem contact op met Thuiz Hypotheken

Ben je helemaal overtuigd van deze review geraakt dan is het nu tijd om actie te ondernemen. Het is mogelijk om een afspraak te maken op het kantoor van Thuiz Hypotheken, maar dit bedrijf maakt het ook goed mogelijk om gewoon online jouw situatie te bespreken. Dat maakt het allemaal een stuk flexibel en je kunt een eigen tijd bepalen. Ben je een beginnende vastgoedinvesteerder die wil investeren in een verhuurwoning dan zit je bij Thuiz Hypotheken goed. Zij hebben alle kennis en tools om je op weg te helpen in jouw avontuur in de vastgoedwereld. Maar ook professionele vastgoedinvesteerders kunnen heel goed gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Alles kennis is aanwezig om jou tot een goede verhuur hypotheek te brengen. Twijfel daarom niet langer en neem contact op met Thuiz Hypotheken. Je zult er geen spijt van krijgen.

Is het slim een bedrijf zoals Thuiz Hypotheken voor je verhuur hypotheek in te schakelen?

Thuiz Hypotheken is voor mij het beste bedrijf in Nederland als het aankomt op het afsluiten van een verhuur hypotheek. Het is mij de afgelopen jaren heel duidelijk geworden dat deze mensen ontzettend ervaren zijn. Met hoge afgeronde opleidingen hebben ze kennis van zaken en inmiddels heeft het bedrijf met meer dan 800 verhuur hypotheken succesvol bemiddeld. Dat zegt naar mijn mening wel wat over het bedrijf en als je ziet wat voor geweldig platform ze hebben opgebouwd kan ik daar alleen maar lovend over zijn. En vergeet niet dat Thuiz Hypotheken ook zorgt voor het uitbreiden van je netwerk in de vastgoedwereld. Dat vind ik een zeer belangrijk aspect van dit bedrijf en uniek in z’n soort.