Bitvavo nieuws: het nieuwste over Bitvavo

Meteen op de hoogte zijn van de laatste Bitvavo nieuwtjes? In dit artikel delen we het laatste Bitvavo nieuws met je, plus we laten zien waar je zelf in de toekomst het nieuwste Bitvavo nieuws kunt vinden. Wist je dat Bitvavo zelf een blog heeft? Hier vind je het eerst de belangrijkste nieuwe informatie. Maar op de Bitvavo kom je natuurlijk niet snel kritiek op de online crypto handelaar tegen. Voor meer kritische geluiden bezoek je een andere website.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Websites met Bitvavo nieuws

Op de volgende websites vind je regelmatig updates over Bitvavo:

Uiteraard is de blog van Bitvavo de snelste (en meest betrouwbare) manier om snel aan informatie over het bedrijf te komen, maar ben je op zoek naar artikelen met een kritische noot – die niet alleen de mooie kanten van het bedrijf laten zien, – dan kies je voor één van de volgende sites.

Zoals de naam van de website al aangeeft, draait het bij Crypto-insiders allemaal om crypto’s. Als er updates zijn in de crypto wereld, dan zul je deze hier zeker op de website tegenkomen.

Deondernemer.nl is een meer breed opgezette website waar je van alles over de financiële wereld tegenkomt, ook over de crypto wereld.

Laatstecryptonieuws.nl is weer een website specifiek gericht op de crypto wereld. Ben je op zoek naar nieuwtjes over Bitvavo, dan zul je dit ongetwijfeld vinden op Laatstecryptonieuws.

Ook op Cryptoclan kom je geregeld nieuws over Bitvavo tegen.

Of kies voor BTC Nieuws (het platform van de concurrent). Op deze Nederlandser site kom je al het laatste nieuws tegen over crypto currencies en blockchain. Je vindt hier verschillende rubrieken met onderwerpen, zoals de koers, verschillende wallets, regulering, exchanges en minen.

Voor nieuws dat specifiek over Bitcoins gaat, ga je naar Bitcoinmagazine.nl.

Bronnen Bitvavo nieuws

Bitvavo nieuws: verschillende YouTube video’s

Veel YouTube updatevideo’s vertellen over de laatste veranderingen in de crypto markt, zoals deze video:

Het kanaal Crypto Nederland heeft regelmatig updates over Bitvavo:

Bitvavo in 2021 in de prijzen

Bitvavo heeft in 2021 onder meer de “Best Public Solution” in de Dutch Blockchain Awards gewonnen. Deze verkiezing was voor de tweede keer georganiseerd door de BCNL (de Block Chain Netherlands Foundations). De award is uitgereikt op basis van duizenden stemmen die zijn uitgebracht. Het geeft wel aan dat Bitvavo een erg goed platform te bieden heeft, waar mensen graag in crypto’s handelen. 2021 was dan ook een jaar waarin Bitvavo erg snel groeide.

De groei van Bitvavo in 2021

In 2021 had Bitvavo voor het eerst meer dan 1 miljoen gebruikers. Ook ging het platform van een aanbod van ruim 50 crypto valuta naar meer dan 150. Dat is dus ruim drie keer zo veel. Het klantenservice team is ook flink uitgebreid, waardoor antwoorden op vragen nog sneller beantwoord worden. Het bedrijf heeft veel nieuwe collega’s aangenomen om de services te verbeteren.

Bitvavo won in 2021 ook de Meest Populaire Website van het Jaar Award

In 2021 won Bitvavo verschillende prijzen. In de Nederlandse competitie voor beste website won Bitvavo de eerste prijs in de categorie “Financieel”. Het was het eerste jaar voor de competitie dat er een cryptohandelaar platform genomineerd was en Bitvavo wist meteen te winnen. De competitie wordt al ruim 20 jaar gehouden en kent grote bedrijven als eerdere winnaars.

Toekomstambitie Bitvavo

Bitvavo wil niet alleen “geaccepteerd” worden door de (digitale) financiële wereld in Nederland en daarbuiten, maar wil spelmaker worden – een centrale, leidende rol spelen. Het doel is helder: een digitaal handelsplatform bieden niet alleen voor Nederlanders, maar heel Europa.

Ook de “Beste Crypto Broker” prijs van de CashCow Awards gewonnen

Zoals gezegd, heeft Bitvavo in 2021 verschillende prijzen gewonnen. De CashCow Awards worden ieder jaar gehouden tijdens de BeleggersFair. Met award werd niet gewonnen omdat een “deskundige” zei dat Bitvavo het beste was, maar omdat er door gebruikers heel veel op is gestemd. De gebruikservaring van Bitvavo leden is dus gemiddeld erg positief.

2021: een jaar van vele hoogtepunten

Voor Bitvavo was 2021 het jaar van vele hoogtepunten. Natuurlijk hoopt het platform die groei in de komende jaren – te beginnen met 2022 – door te trekken. Inmiddels is Bitvavo een bekende en gerespecteerde naam in de Nederlandse financiële wereld en het grootste Nederlandse platform voor online cryptohandel. Bitvavo blijft ambitieus en wil nog verder groeien.

8 september 2021: update nieuwe assets

Op 8 september 2021 maakte Bitvavo voor het eerst melding dat er meer dan 150 crypto valuta’s waren om in te handelen op het platform en dat was best bijzonder, gezien het feit dat Bitvavo datzelfde jaar begon met een aanbod van ‘slechts’  50 verschillende valuta. In minder dan een jaar tijd is Bitvavo dus explosief gegroeid en is het aanbod meer dan drie keer zo groot.

8 september 2021: de 15 laatste toevoegingen

De laatste 15 toevoegingen op het Bitvavo

 platform zijn de volgende:

 • CHR (Chromia)

 • BOND (BarnBridge)

 • ATA (Automata Network)

 • COTI (COTI)

 • DATA (STEAMR)

 • LIT (Litentry)

 • DNT (District0x)

 • SUPER (SuperFarm)

 • AKRO (Akropolis)

 • MASK (Mask Network)

 • DIA (DIA)

 • GHST (Aavegotchi)

 • LTO (LTO Network)

 • ADX (AdEx)

 • POND (Marlin Protocol).

Dominantie in de crypto handel

De bedrijven die op dit moment de crypto handel domineren, zijn Bitvavo en concurrent BTC Direct (bekend van de BLOX app). Beide platformen hebben fraaie en goed overzichtelijke platforms met een uitstekende klantenservice. Ook hebben beide platforms voldoende budget voor het opzetten van grote reclamecampagnes. Beiden gaan erg klantvriendelijk te werk.

BTC Direct vs. Bitvavo

BTC Direct is gevestigd in Nijmegen, terwijl Bitvavo het fraaie hoofdkantoor heeft aan de Herengracht in Amsterdam, op de luxueuze locatie genaamd de “Gouden Bocht”. Verschil in status is er. Bitvavo lijkt op een “gouden ei” te zitten en broedt op een voorspoedige toekomst.

Hier kun je beginnen met Bitvavo

Ontdek Onze Informatieve Gidsen en Reviews

Dit zijn slechts enkele van de vele bronnen beschikbaar op onze website om jou te ondersteunen en te informeren.