Bitvavo: kortingscode, acties, bonussen en referral codes

Bitvavo is een online crypto broker die vooral om zijn gebruiksvriendelijkheid bekend staat. De interface is bedoeld voor beginners op de cryptomarkt, maar is ook goed te gebruiken door beleggers met meer ervaring. Het verhandelen van crypto’s is bij Bitvavo een fluitje van een cent.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Bitvavo: de enige Nederlandse exchange

Van de Nederlandse exchanges is Bitvavo de enige die exclusief op cryptomunten als Bitcoin focust. Andere aanbieders zijn meer broker dan exchange. Dat houdt in dat de munten niet in het bezit van deze aanbieders zelf zijn, maar dat ze als tussenpersonen gelden tussen jou en andere handelaren. Koop je bij een broker crypto’s, dan zal de broker die munten eerst nog moeten aankopen. Bij Bitvavo heb je ze meteen in bezit: de transacties gaan dus heel snel.

Regelmatig Bitvavo acties

Exchange Bitvavo heeft regelmatig speciale acties en aanbiedingen. Zo is er een actie waarbij je over de eerste 10.000 euro die je aan transacties verricht geen extra handelskosten (dit zijn administratiekosten) moet betalen. De acties is bedoeld voor nieuwe gebruikers van Bitvavo. De exchange wil met behulp van de actie de drempel verlagen om met cryptomunten handel te beginnen.

Momenteel is de grote Bitvavo-actie dat je geen handelskosten betaalt bij je eerste €10.000,00. Dat is ruim genoeg om een kickstart te maken met inleggen en wellicht ook alweer verkopen.

Via deze chart kun je direct bij Bitvavo starten met de €10.000-actie

Oudere acties

Bitvavo heeft eens een actie gedaan waarbij de handelskosten door 10 werden gedeeld. Dat houdt in dat je in plaats van de volle mep, maar 10% van de handelskosten bij een transactie betaalde. In eerste instantie betaal je alle transactiekosten, waarna een gedeelte wordt kwijtgescholden.

Kijk ook op Kortingscouponcodes.nl

Op Kortingscouponcodes.nl staan regelmatig nieuwe promoties, aangeboden met speciale kortingscodes. Deze promotiecodes zijn gegenereerd en bestaan uit cijfers en/of letters. Je kunt deze codes invoeren tijdens het bestelproces op de Bitvavo website. Je vult de code in bij het juiste veld en ontvangt de korting op je product. Op Koirtingscouponcodes.nl staat onder meer dan je tot en met maximaal 30% korting kunt krijgen op diverse producten bij Bitvavo.

Voor de beginnende en ervaren belegger

One stop shop heeft een speciale actie waarbij je bij het verhandelen van valuta op Bitvavo maximaal 0.25% aan handelskosten hoeft te betalen. Je maakt gebruik van een heel simpele en overzichtelijke interface, die speciaal voor beginnende traders is en een geavanceerde interface die meer geschikt is voor traders met ervaring. Bitvavo is een bekende exchange en wordt vertrouwd door institutionele investeerders, brokers en de klanten die hier dagelijks handelen.

Nederlandse marktleider

Bitvavo is marktleider in Nederland. Het platform bestaat sinds 2018 en heeft tot doel de kloof tussen de traditionele valuta en crypto (digitale) valuta te overbruggen. Het team achter de schermen is ambitieus en georiënteerd op innovatie en vernieuwing. Bitvavo is een Nederlands bedrijf, met het hoofdkantoor in Amsterdam. Er wordt voortdurend gewerkt aan het verbeteren plus uitbreiden van het platform, met als doel de koppositie te bewaken.

Missie van Bitvavo

Bitvavo wil digitale/crypto valuta voor iedereen beschikbaar maken. De kosten die Bitvavo rekent, zijn daarom volledig transparant. Je hebt niet met onverwachte kosten te maken en hebt een breed aanbod crypto munten tot je beschikking om in te handelen op het platform.

Bitvavo heeft, naar eigen zeggen, het gebruiksgemak van een broker en de lage kosten van een exchange. In de toekomst hoopt Bitvavo ook buiten Nederland, in Europa, marktleider te worden.


Lees ook onze tips over deze aanverwante onderwerpen

Dit zijn slechts enkele van de vele bronnen beschikbaar op onze website om jou te ondersteunen en te informeren.