Binance: acties, bonussen, kortingscodes en referral codes

Binance is het leidende crypto handels huis in de wereld, dat een heel ‘ecosysteem’ omvat. Per dag wordt er zo’n 2 miljard euro verschoven tijdens transacties, verdeelt over pakweg 1.4 miljoen transacties per seconde. De klantenservice van Binance is 24/7 te bereiken – iedere dag van de week, op elk tijdstip, ’s avonds laat en ’s ochtends vroeg. Binance is niet alleen de grootste crypto exchange in de wereld, maar ook één van de snelst opererende.

Belangrijke disclaimer vooraf:
Dit is géén financieel advies. Speculeren is riskant, geeft verlies en moet alleen gedaan worden met geld dat je bereid bent te verliezen. Handelen, speculeren en beleggen is namelijk geen inkomstenbron, maar een riskante speculatie die gespreid moet worden om verliezen te beperken. Uitsluitend jijzelf bent hier verantwoordelijk voor. Volledige disclaimer.

Missie van Binance

Binance is de grootste crypto exchange en hoopt die positie te behouden. Het doel van de exchange is om de infrastructuur provider te zijn (en blijven) voor een blockchain systeem. Dit systeem wordt liefkozend ‘ecosysteem’ genoemd – wereldwijd zijn hier computers en mensen aan verbonden. Stuk voor stuk maken zij deel uit van de toekomst van technologie.

Wat maakt Binance succesvol?

Het succes van Binance zit hem in zijn mensen. Binance beschikt over een getalenteerd, ambitieus en hardwerkend team, dat passie als brandstof heeft. Geen wonder dat de crypto exchange het wereldwijd zo goed met zulke knappe koppen aan het roer van het crypto schip.

Wat is Binance podcast?

Binance brengt regelmatig nieuwe podcasts uit, waarin het ondernemers, wetenschappers, leiders en influencers uit verschillende landen en industrieën uitnodigt om met elkaar te praten over hoe blockchain-technologie hun industrie beïnvloedt en in de toekomst kan beïnvloeden. In de podcasts gaan gedachten de vrije loop en worden zowel mogelijkheden als beperkingen besproken. Om het 2-jarig jubileum te vieren, is zelfs een videowedstrijd aangekondigd.

Verschillende Binance acties

Acties van crypto handelaar Binance zijn onder andere terug te lezen op Spydeals.nl. Hier staat onder andere de actie aangekondigd dat je met een kortingscode 20% korting kunt krijgen op alle trades die je via Binance verricht. Het gaat dan om administratieve kosten. Deze korting is vooral gunstig voor handelaren die veel transacties en kort achter elkaar verrichten.

Tot wel 40% korting met een referral code

Op Spydeals.nl is ook te lezen dat je met behulp van een referral ID (code 164651871) tot wel 40% commissie kunt krijgen. Tel uit je winst! Daarnaast is er een korting aangekondigd waarmee je 10% korting krijgt op fees (toeslagen) op onder andere Ethereum, Bitcoin en Cardano.

Kortingen bij Kortingscouponcodes.nl

Ook op Kortingscouponcodes.nl kun je bijhouden welke kortingen Binance hanteert. Zo valt hier terug te lezen dat je voor tot wel 50% korting in aanmerking kunt komen. Het gaat hier dan om 10% handelskosten, plus nog eens 40% handelskosten als je je vrienden overhaalt om ook bij Binance te handelen. Het loont zich dus als je anderen weet lekker te maken voor Binance.

10% cashback tegen handelstarief

10% korting bij Kortingscouponscodes.nl lijkt gebruikelijk te zijn voor iedereen die zich bij Binance inschrijft. Je krijgt de korting bij het openen van je register. Je verdient cashback op transactiekosten bij elke transactie die je uitvoert. Kortingscouponcodes.nl belooft dat deze cashback geen vervaldatum heeft. Je kunt je hele leven lang van deze code gebruik maken! 

Op jouw succes!